20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Richard van Hooijdonk - Trendwatcher & Futurist

Richard van Hooijdonk Trendwatcher & Futurist

Richard van Hooijdonk als spreker boeken

Richard van Hooijdonk is een bekende spreker in de wereld van toekomstvoorspelling en innovatie. Met zijn boeiende lezingen biedt hij een unieke kijk op de toekomst van technologie, economie en maatschappij. Als je Richard van Hooijdonk als gastspreker boekt, krijg je een fascinerende blik in wat ons te wachten staat en hoe we ons kunnen voorbereiden op de veranderingen die eraan komen. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze perfect zijn voor opdrachtgevers die hun publiek willen motiveren en voorbereiden op de toekomst.

 • Snel contact met Richard van Hooijdonk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Richard van Hooijdonk

Trends en innovatie: de expertise van Richard van Hooijdonk

Waarom kiezen voor Richard van Hooijdonk?

In een wereld die razendsnel verandert, is het essentieel om vooruit te kijken. Richard van Hooijdonk is dé expert op het gebied van trends en innovatie. Hij neemt zijn publiek mee op een reis naar de toekomst, waarbij hij belangrijke onderwerpen als kunstmatige intelligentie, robotica, en de impact van technologie op ons dagelijks leven behandelt. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook een inspiratiebron om innovatief te denken en te handelen.

Onderwerpen die Richard van Hooijdonk kan behandelen

Richard spreekt over een breed scala aan onderwerpen, van de toekomst van werk tot de invloed van technologie op de gezondheidszorg. Hij biedt inzicht in hoe bedrijven kunnen innoveren en zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende wereld. Zijn lezingen zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en interesses van jouw organisatie.

Richard van Hooijdonk inhuren voor een lezing

Het boeken van Richard van Hooijdonk voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings zorgen we ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt. Neem contact met ons op, en we zullen binnen 24 uur een offerte voor je opstellen. Ons team biedt uitgebreide support en zorgt ervoor dat alle details zijn geregeld, zodat je je kunt focussen op het evenement zelf.

+ lees meer

Biografie van Richard van Hooijdonk

Een pionier in toekomstvoorspellingen en innovatie

Richard van Hooijdonk is een vooraanstaande futurist en trendwatcher, bekend om zijn boeiende lezingen en inzichten in de toekomst van technologie, economie en maatschappij. Met zijn achtergrond in marketing en strategie begon hij zijn carrière in verschillende leidinggevende posities, waar hij een passie ontwikkelde voor technologische innovatie en toekomstige trends.

Zijn werk is een mix van gedegen onderzoek, scherpe analyses en een charismatische presentatiestijl. Dit maakt hem tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van toekomstvoorspelling en innovatie. Richard heeft verschillende boeken en artikelen geschreven waarin hij zijn visie op de toekomst deelt. Hij is ook een veelgevraagde gast in media en op conferenties, waar hij zijn expertise en inzichten deelt met een breed publiek.

Richard’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook zeer interactief. Hij betrekt zijn publiek bij de discussie en moedigt hen aan om na te denken over hoe de toekomstige trends hun leven en werk zullen beïnvloeden. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een uitstekende keuze voor elk evenement.

Een leven gewijd aan de toekomst

Richard van Hooijdonk heeft een unieke kijk op hoe technologie ons leven beïnvloedt en zal blijven beïnvloeden. Hij is ervan overtuigd dat we aan de vooravond staan van een revolutie die ons leven ingrijpend zal veranderen. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst en hoe we ons daarop kunnen voorbereiden. Het boeken van Richard van Hooijdonk als spreker is een uitstekende manier om je evenement te verrijken met fascinerende inzichten in de toekomst. Zijn ervaring, expertise en boeiende manier van presenteren maken hem tot een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings voor meer informatie over het boeken van Richard van Hooijdonk.

Inspirerende spreker

Sinds 2014 heeft Richard van Hooijdonk voor prestigieuze instellingen en organisaties over de hele wereld gesproken, waaronder Google, Microsoft, IBM, Samsung, Gartner, Interpol, de Europese Commissie, PWC, Deloitte, Booking.com, Heineken, Unilever, Huawei, NIKE en vele anderen. Zijn lezingen zijn inspirerend en veranderen de manier waarop mensen en organisaties naar de toekomst kijken.

Mindset

Richard’s passie is het injecteren van een nieuwe mindset die mensen en organisaties helpt de wereld van morgen te begrijpen, omarmen en ontdekken. Hij gelooft dat met de juiste mindset we onze gezondheid, succes, geluk en economische welvaart kunnen bepalen. Zijn lezingen bieden niet alleen inzicht in technologische ontwikkelingen, maar stimuleren ook een krachtige mentaliteit die nodig is om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden.

Publicaties

Naast zijn inspirerende lezingen deelt Richard van Hooijdonk zijn inzichten wekelijks via zijn online blog. Hij heeft meer dan 1.500 artikelen en 60 whitepapers, boeken en e-books gepubliceerd. Zijn boek ‘De wereld van morgen’ werd zelfs een bestseller en is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van technologie en innovatie.

De generatieve ai revolutie

Een van Richard’s opwindende lezingen gaat over de generatieve AI-revolutie. Deze keynote biedt een voorproefje van de wereld van generatieve AI en onderzoekt hoe ChatGPT en andere generatieve AI-applicaties en modellen de wereld veranderen. Deze technologieën hebben nu al grote gevolgen voor banen, sectoren en organisaties. Richard geeft inzicht in hoe we met de risico’s om kunnen gaan en hoe we onze organisaties kunnen voorbereiden op de generatieve toekomst van morgen. Ben jij er klaar voor?

Trends 2030. Ben jij er klaar voor?

De wereld van morgen komt snel dichterbij, en Richard van Hooijdonk biedt een boeiende lezing over de trends die ons te wachten staan. Van autonome systemen tot 3D-printing en virtual reality, hij laat zien hoe deze technologieën onze wereld zullen veranderen. Maar belangrijker nog, hij zal de vraag stellen: zijn we klaar voor deze veranderingen? Zullen we in staat zijn om de uitdagingen op het gebied van veiligheid en cybercriminaliteit aan te pakken? De versnelling van de verslimming is begonnen, en Richard van Hooijdonk zal je laten zien hoe je jezelf en je organisatie kunt voorbereiden op de toekomst.

Bij Quality Bookings streven we ernaar om sprekers zoals Richard van Hooijdonk toegankelijk te maken voor jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je Richard van Hooijdonk kunt boeken voor een inspirerende lezing die je publiek zal transformeren en motiveren. Wij staan klaar om je te helpen de beste match te vinden voor jouw evenement en doelstellingen.

Meer informatie & boekingen

Richard van Hooijdonk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Richard van Hooijdonk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers