Richard van Hooijdonk is een bekende trendwatcher die te boeken is als spreker of dagvoorzitter voor waardevolle inspiratiesessies. Inmiddels verzorgde hij deze sessies al voor meer dan 200.000 mensen binnen bedrijven, organisaties en de overheid en behoort hij tot de absolute topsprekers in Nederland.

Richard van Hooijdonk vervulde diverse functies in het bedrijfsleven, voordat hij zijn roeping als spreker vond. Hij was onder andere actief als marketing- en communicatiedirecteur bij verschillende internationale bedrijven en vervulde een rol als (gast)docent aan zowel de Nyenrode als Erasmus Universiteit.

Richard van Hooijdonk inhuren als spreker, discussieleider of dagvoorzitter

De trendwatcher is daarnaast regelmatig te bewonderen op de radio en televisie. Zo is hij bekend van de RTL Masterclass, BNR Nieuwsradio en het Radio 1 Journaal. In deze media en tijdens zijn lezingen schetst hij een intrigerend toekomstperspectief, waarin zaken zoals werk, economie, techniek, wetenschap, maatschappij en ondernemerschap ingrijpend veranderen.

Maar ook op het gebied van thema’s als marketing en social media heeft deze topspreker een fascinerende visie. Hij beantwoordt vragen over de volgende stap in social business en de manier waarop organisaties de kracht van social media beter kunnen benutten. Het inhuren van Richard van Hooijdonk als spreker verzekert u van een flinke hoeveelheid nieuwe kennis, inspiratie en handvaten.

Richard van Hooijdonk boeken voor lezing of congres

Naast social media, zijn er nog vele andere vlakken waarop de veranderingen zich in een razend tempo voltrekken. Big data, content, interactiviteit, mobile, games, apps en storytelling: het zijn allemaal mogelijkheden voor organisaties om in contact te blijven met de moderne consument. Want die is tegenwoordig ‘always connected’, multiscreen en multichannel.

Richard van Hooijdonk neemt zijn toehoorders mee naar deze nieuwe werkelijkheid en toekomst en is daarmee de ideale dagvoorzitter, gastspreker of debatleider. Boeiend en energiek vertelt hij over de veranderende wereld en de talloze digitale mogelijkheden die deze biedt. Dat doet hij onder meer tijdens strategiesessies, klantendagen, congressen en tal van andere bijeenkomsten.

Contact met Richard van Hooijdonk

Wilt u Richard van Hooijdonk inhuren als spreker, discussieleider of dagvoorzitter? U kunt deze topspreker snel en voordelig boeken via Quality Bookings. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Richard van Hooijdonk spreekt graag over:

Richard van Hooijdonk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Richard van Hooijdonk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21