20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jorn de Vries
Exclusief bij
Quality Bookings

Jorn de Vries als spreker boeken

Wil je een jonge, dynamische spreker die innovatie en ondernemerschap ademt? Dan is Jorn de Vries jouw man. Als het brein achter de succesvolle app Flitsmeister kent hij als geen ander de kracht van slimme groeistrategieën. Met zijn vernieuwende inzichten en energieke presentaties zal hij je publiek inspireren en motiveren. Op deze pagina ontdek je alles over het boeken van Jorn als spreker en krijg je een voorproefje van zijn expertise.

Jorn de Vries

Ondernemer en investeerder

Over ondernemerschap en groeistrategieën

Het ondernemerslandschap verandert voortdurend, en succes vereist aanpassingsvermogen en innovatie. Jorn de Vries, met zijn achtergrond bij Flitsmeister, is een autoriteit op het gebied van groeistrategieën en ondernemerschap. Van het belang van gratis diensten om gebruikers aan te trekken tot het slimme gebruik van partnerships voor naamsbekendheid, Jorn behandelt tijdens zijn lezingen een scala aan onderwerpen die essentieel zijn voor moderne bedrijven.

Jorn de Vries inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Jorn is helder en eenvoudig, met als doel alle barrières weg te nemen. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden van eerste aanvraag tot de dag van het evenement. We zorgen voor een vlotte communicatie en garanderen een scherpe offerte binnen 24 uur, zodat je snel en zeker Jorn de Vries kunt inzetten om jouw event naar een hoger niveau te tillen.

Biografie van Jorn de Vries

Geboren in een ondernemersgezin, manifesteerde Jorn de Vries zijn commerciële talent al vroeg. Van het verkopen van producten op school tot het afronden van zijn HBO met hoge cijfers, Jorn heeft altijd de balans tussen studie en ondernemen begrepen. Zijn betrokkenheid bij Flitsmeister en de unieke groeistrategieën die hij implementeerde, maakten hem tot een succesvolle ondernemer en een veelgevraagde spreker.

In een uitgebreide biografie zouden we Jorns reis van ondernemende student tot mede-eigenaar van een invloedrijke start-up verkennen. We zouden duiken in zijn innovatieve aanpak, zoals het gratis aanbieden van producten en diensten om de grootste barrière voor gebruikers weg te nemen. Zijn succes met Flitsmeister, waar hij de app met zijn team uitbouwde tot een begrip in Nederland, illustreert zijn vermogen om kansen te zien en te grijpen.

Zijn visie op ondernemerschap gaat verder dan winst maken; het gaat om het creëren van waarde en het begrijpen van de markt. Jorn weet als spreker dit inzichtelijk te maken met verhalen en voorbeelden die resoneren bij zijn publiek. De lessen die hij deelt zijn gebaseerd op echte ervaringen en toepasbaar voor ieder bedrijf dat zoekt naar groei in een digitale wereld.

Of het nu gaat om een keynote op een congres, een inspiratiesessie tijdens een seminar, of een interactieve workshop, Jorn de Vries is in staat om op maat gemaakte lezingen te verzorgen die aansluiten bij de behoeften en interesses van jouw publiek. Zijn aanpak is persoonlijk en zijn presentaties zijn gevuld met praktische inzichten die hij heeft opgedaan tijdens zijn ondernemersreis.

Als je Jorn de Vries boekt voor jouw evenement, krijg je niet alleen een spreker met een aansprekend succesverhaal, maar ook iemand die de complexiteit van het hedendaagse ondernemen kan vereenvoudigen en verhelderen voor een breed publiek. Met Quality Bookings ben je verzekerd van direct contact met Jorn, en onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

Inspiratie, praktische kennis, en een frisse kijk op zaken doen in de 21ste eeuw: dat is wat Jorn de Vries als spreker biedt. Zijn ervaringen met Flitsmeister en zijn inzicht in wat werkt in de huidige ondernemerslandschap maken hem tot een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Ben je klaar om Jorn de Vries te boeken en je publiek een unieke ervaring te bieden? Neem dan direct contact met ons op via Quality Bookings en zet de eerste stap naar een succesvol evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jorn de Vries

Schrijf een review

Video met Jorn de Vries

Meer informatie & boekingen

Jorn de Vries inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jorn de Vries
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers