Economie, media, journalistiek en politiek. Het zijn onderwerpen waarmee journalist en presentator Roelof Hemmen uitstekend uit de voeten kan. Als spreker, maar ook als presentator, dagvoorzitter of discussieleider. Ook u kunt Hemmen in een van deze rollen inhuren of boeken voor uw congres of seminar. Hij is een zeer ervaren en enthousiast spreker die zijn verhalen graag met uw gasten deelt.

Ook u kunt Roelof Hemmen als spreker inhuren

Als u een bijeenkomst organiseert en besluit om een spreker te boeken, ziet u graag dat het klikt tussen die spreker en uw genodigden. Met Roelof Hemmen haalt u een bijzondere troef in huis. Zijn veelzijdige journalistieke ervaring maakt dat hij snel in uiteenlopende thema’s thuis is en graag verhalen deelt. Zijn professionele aanpak en presentatievorm en zijn altijd kalme uitstraling zorgen voor sympathie en natuurlijke autoriteit. Hemmen is een ‘bekend tv-gezicht’ en geniet een solide reputatie als nieuwslezer. Dat is waarom veel bedrijven hem boeken.

Roelof Hemmen (1963) studeerde Frans en Nederlands aan een lerarenopleiding. Zijn keus valt uiteindelijk niet op het onderwijs, maar op de journalistiek. Bij de Haagsche Courant krijgt hij als leerling-journalist de kans om zich in het vak te bekwamen. Hij is er eerst regio- en stadsverslaggever en legt zich later toe op de misdaadjournalistiek. Met dat specialisme werkt hij twee jaar bij de Telegraaf.

Hemmen boeken, is professionaliteit inhuren

Als u besluit Roelof Hemmen te boeken, bent u verzekerd van een zeer professionele spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst. U haalt bovendien een ‘bekend gezicht’ in huis, want in 1993 stapt Hemmen over van de dagbladjournalistiek naar de televisie. RTL Nieuws weet hem te boeken als bureauredacteur. Het grote publiek maakt vervolgens kennis met hem als parlementair en algemeen verslaggever en tot slot als presentator. Hij is lange tijd het gezicht van RTL Nieuws.

In 2016 neemt de presentator afscheid van RLT Nieuws. Hij ambieert een radiocarrière en wordt de vertrouwde stem van het radioprogramma BNR Nieuwsradio. Daarnaast richt hij zich bij Messagelab op het geven van mediatrainingen en op optredens tijdens zakelijke bijeenkomsten. Roelof Hemmen is een zeer gedegen spreker en presentator met het hart op de goede plaats. Hij zet zich met regelmaat in voor goede doelen. In 2012 nam hij samen met collega-presentator Frits Wester deel aan de Tulpenrally. Samen zamelden ze enkele tienduizenden euro’s in voor Stichting Kika.

 Spreker Roelof Hemmen inhuren voor uw congres of seminar

Wilt u deze vakman voor uw bijeenkomst inhuren als spreker, presenator of dagvoorzitter? Bespreek uw wensen met Quality Bookings en u bent verzekerd van betrouwbaar maatwerk tegen de beste prijs. Ons Quality Bookings team staat klaar met aanvullende informatie en brengt met plezier een heldere offerte uit. Als u een spreker, presentator of dagvoorzitter wilt inhuren die uw verwachtingen overtreft, krijgt u van ons het juiste advies.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Roelof Hemmen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Roelof Hemmen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21