Roelof Hemmen begon zijn journalistieke carrière jaren geleden bij de Haagsche Courant. Eerst als leerling-verslaggever, daarna als politie- en misdaadverslaggever. Vervolgens werkte hij als verslaggever bij de Telegraaf. Daarna maakte hij de overstap naar de televisiejournalistiek.

Vertrouwd gezicht
Voor het ‘RTL Nieuws’ vervulde Hemmen de functie van algemeen verslaggever en parlementair verslaggever. Nu is hij alweer vele jaren een vertrouwd gezicht bij het ‘Half Acht Nieuws’. Nog altijd vertelt hij met passie en liefde het nieuws. Hierbij weet hij moeiteloos te juiste toon te treffen. Ook is duidelijk dat Hemmen exact weet waar hij het over heeft.

Op de radio
In 2011 gaat Hemmen, naarst zijn werk bij het ‘RTL Nieuws’ aan de slag bij radiozender BNR. Hier brengt hij nieuws voor ondernemend Nederland. Hemmen voelt zich er meteen thuis: ‘Ik ben al jaren fan van BNR. Ik hou van de alertheid en de optimistische, zakelijke toon. Ook de cultuur, die in vele opzichten lijkt op die bij het ‘RTL Nieuws’ spreekt me erg aan.’ Voor Hemmen is het een verrijking van zijn journalistieke werk.

Prettige werkwijze
Hemmen is een journalist in hart en nieren. Mede hierdoor is hij een graag geziene gast op congressen en seminars. Als dagvoorzitter, interviewer of discussieleider. Hemmen heeft een grote belangstelling voor onderwerpen als media, politiek en journalistiek. Hierdoor is hij zeer breed inzetbaar.

Wilt u Roelof Hemmen als dagvoorzitter inhuren voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze accountmanagers voor de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

© Quality Bookings – Almere

Roelof Hemmen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Roelof Hemmen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21