20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roelof Hemmen Copyright foto: BNR

Roelof Hemmen als spreker boeken

Roelof Hemmen is een ervaren en veelzijdige dagvoorzitter die u kunt boeken voor uw evenement. Met een achtergrond in de journalistiek, televisie, en radio, brengt Roelof een schat aan kennis en ervaring mee. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden om Roelof als dagvoorzitter te boeken en wat zijn bijdrage kan zijn aan uw evenement.

Roelof Hemmen

Dagvoorzitterschap

Roelof Hemmen is een expert op het gebied van journalistiek. Zijn carrière begon in de journalistiek, waar hij heeft gewerkt voor grote media-instellingen zoals de Haagsche Courant en de Telegraaf. Tijdens zijn loopbaan heeft Roelof verslag gedaan van grote nieuwsgebeurtenissen zoals de opkomst en ondergang van Pim Fortuyn en de oorlog in Afghanistan. Als dagvoorzitter kan Roelof ingaan op de verschillende aspecten van de journalistiek en de rol die journalistiek speelt in onze maatschappij. Hij kan spreken over zijn eigen ervaringen, de uitdagingen waar journalisten mee te maken hebben, en de invloed van de media op het publiek.

Het vakmanschap van Roelof Hemmen als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter brengt Roelof Hemmen een unieke mix van professionaliteit, charme, en scherpte naar uw evenement. Zijn ervaring als interviewer, debatleider, en coach komt hierbij goed van pas. Roelof heeft een natuurlijk vermogen om mensen te verbinden en interactie te creëren, waardoor hij de perfecte sfeer weet te creëren voor uw evenement.

Roelof heeft in de loop der jaren voor vele grote organisaties en bedrijven in Nederland gewerkt en heeft bewezen dat hij in staat is om met zijn enthousiasme, kritische blik, en humor elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Zijn voorbereiding is altijd tot in de puntjes verzorgd; hij kent de inhoud, weet waar het schuurt en verdiept zich in de gasten.

Roelof houdt van het debat en kan als geen ander een gesprek of discussie leiden, waarbij hij zorgt voor een boeiende en leerzame ervaring voor alle aanwezigen. Zijn vermogen om scherpe vragen te stellen en op een respectvolle manier de diepte in te gaan, maken hem een geliefde dagvoorzitter voor velen. Roelof heeft een passie voor zijn vak en dat is te zien en te voelen tijdens zijn optredens als dagvoorzitter. Uw evenement is in goede handen bij Roelof Hemmen, de dagvoorzitter die zorgt voor verbinding, energie, en een onvergetelijke ervaring.

Roelof Hemmen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Roelof Hemmen als dagvoorzitter is eenvoudig en duidelijk. U neemt contact op met Quality Bookings, waarna wij samen met u de wensen en mogelijkheden bespreken. Op basis van uw wensen doen wij een voorstel voor de lezing van Roelof. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is voor de lezing, zodat u zich kunt focussen op het evenement zelf. Wij bieden ook de mogelijkheid om een boekingsgarantie af te sluiten, zodat u zeker weet dat Roelof aanwezig zal zijn op uw evenement.

Biografie van Roelof Hemmen

Roelof Hemmen heeft een rijke carrière in de journalistiek, televisie, en radio. Hij is begonnen als jonge politieverslaggever en heeft verslag gedaan van grote nieuwsgebeurtenissen zoals moorden, rellen, branden, en fraudezaken. Als televisieverslaggever was Roelof aanwezig bij het grote nieuws en heeft hij de opkomst en ondergang van Pim Fortuyn, de oorlog in Afghanistan, en de ramp met de MH17 verslagen. Roelof heeft zeventien jaar lang gewerkt als één van de anchors van het RTL Nieuws, waar hij heeft geleerd hoe je een uitzending voorbereidt en draagt, en hoe je contact maakt met het publiek via een camera. Naast zijn werk bij RTL heeft Roelof ook meegewerkt aan bijzondere nieuwsdocumentaires over de MH17 en de aanslag op het koninklijk gezelschap in Apeldoorn.

Na zijn carrière bij RTL heeft Roelof de overstap gemaakt naar de radio, waar hij van juni 2020 tot en met december 2021 de newsanchor was van de 538 Ochtendshow met Frank Dane. In dit radioprogramma bracht Roelof elk half uur het nieuws en zorgde hij voor scherpe commentaren en meningen.

Naast zijn werk als journalist en presentator is Roelof ook actief als dagvoorzitter en debatleider. Hij is op een podium net zo thuis als in een studio en heeft in de loop der jaren voor bijna alle grote spelers in Nederland gewerkt. Roelof houdt van interactie met het publiek en garandeert dat dit ontstaat. Hij geeft energie en maakt anderen sprankelend. Roelof heeft een kritische noot, humor, en scherpte, en zorgt ervoor dat uw event beter wordt. Hij adviseert u graag in een vroeg stadium bij de voorbereiding en laat u profiteren van zijn ervaring.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Roelof Hemmen

"Wij vinden Quality Bookings een prettige partij om mee samen te werken. In onze zoektocht naar een geschikte dagvoorzitter voor ons evenement kwam Quality Bookings met goede suggesties. Uiteindelijk hebben we de perfecte dagvoorzitter gevonden en was ons evenement zeer geslaagd!"

― Agrico

"Het was een plezier om met Roelof samen te werken. Als dagvoorzitter heeft Roel zich met bijzondere interesse ingeleefd in de onderwerpen die op het dagprogramma stonden. Inspelen op de sprekers en op het publiek ging met groot gemak en heel natuurlijk. Een kunstenaar in het stellen van open vragen en hij laat zich niet afschepen met een half antwoord of ontwijking. Het kwaliteitsgehalte van de dag ging mede daarmee naar grote hoogte!"

― Roeland Staal
Schrijf een review

Video met Roelof Hemmen

Meer informatie & boekingen

Roelof Hemmen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Roelof Hemmen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers