20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Juri Hoedemakers
Exclusief bij
Quality Bookings

Juri Hoedemakers als spreker boeken

Juri Hoedemakers heeft een boeiende en relevante invalshoek op het concept van de ‘hofnar’ in moderne organisaties gebracht. Zijn ervaringen en de ontwikkelde Drs. Hofnar Methodologie hebben hem een gewilde spreker gemaakt op zowel nationale als internationale podia. Tijdens congressen en seminars legt hij uit hoe deze historische rol van betekenis kan zijn voor hedendaagse bedrijven en hun leiders. Juri’s unieke benadering biedt een frisse blik op traditionele bedrijfsculturen, waarbij hij moedigt aan tot openheid, zelfreflectie en eerlijkheid binnen teams.

Juri Hoedemakers

Drs. Hofnar

Juri Hoedemakers is een spreker die je niet wilt missen. Met een indrukwekkende achtergrond in verschillende sectoren en een diepe expertise in de rol van de hofnar binnen moderne organisaties, biedt Juri een uniek perspectief dat zowel verfrissend als vitaal is voor elk bedrijf of evenement. Zijn benadering, gebaseerd op de Drs. Hofnar Methodologie, is gericht op het overbruggen van het gat tussen de gewenste werkelijkheid, zoals vaak beschreven in de missie en visie van een organisatie, en de daadwerkelijk gevoelde werkelijkheid door de medewerkers.

Juri’s lezingen zijn niet alleen een platform voor het delen van kennis, maar ook een ervaring die deelnemers uitnodigt om kritisch na te denken en te lachen. Door middel van humor en diepgaande inzichten werpt hij licht op blinde vlekken binnen organisaties en bevordert hij een cultuur van openheid en echtheid.

Wat opdrachtgevers zeggen over Juri Hoedemakers

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen prijzen Juri Hoedemakers voor zijn unieke benadering en zijn vermogen om kritische, doch belangrijke onderwerpen op een luchtige manier te bespreken. Zijn lezingen worden hoog gewaardeerd om de impact die ze hebben op de persoonlijke en professionele groei van deelnemers. Zijn werk met organisaties als DSW Zorgverzekeraar en SDW Zorggroep getuigt van zijn vaardigheid om echte veranderingen te stimuleren door bewustwording en open dialoog.

Over de comeback van de hofnar

De hofnar was vroeger de enige die de koning de onverbloemde waarheid kon vertellen. Maar wat is de meerwaarde van die aloude hofnar in deze moderne tijd? Wat kunnen we van die hofnar leren in de tegenwoordige tijdsgeest? Een hofnar houdt spiegels voor en gaat op zoek naar de blinde vlekken. Het is gevaarlijk om alleen jaknikkers om je heen te verzamelen. Want wie wijst jou dan op je blinde vlekken? Wie vertelt jou de onverbloemde waarheid? Mensen kunnen snel gaan geloven in hun eigen perspectief en verliezen daarbij de werkelijkheid uit het oog. De hofnar is in die zin de Bewaker van de Werkelijkheid en probeert mensen op een luchtige manier de spiegel voor te houden. Tegenspraak, reflectie en humor als contragewicht voor machtspatronen en gefilterde perceptie, dat zijn de ingrediënten voor een goede hofnar. Bewaker van de werkelijkheid & uitdager van de status quo.

Juri Hoedemakers inhuren voor een lezing

Het inhuren van Juri Hoedemakers voor een lezing is een gestroomlijnd proces dat gegarandeerd zorgt voor een verrijkende ervaring voor alle betrokkenen. Met de ondersteuning van het ervaren team van Quality Bookings, die zich inzetten om elke stap van het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring. De voordelen van het boeken via ons bureau omvatten all-inclusive tarieven, snelle offerte-verstrekking binnen 24 uur, en een tevredenheidsgarantie die wordt ondersteund door onze uitgebreide klantondersteuning en decennia aan expertise.

Biografie van Juri Hoedemakers

Juri Hoedemakers (1987) heeft een missie: mensen blij maken. Met hun leven, met hun werk en vooral met zichzelf. Voordat hij deze missie bij zichzelf ontdekte, deed de geboren Rotterdammer na zijn bachelor ervaring op in veel organisaties in verschillende branches. Als begin dertiger begon zijn ‘tweede leven’ toen hij weer de schoolbanken inging. Voor zijn scriptie over de waarde van de aloude hofnar in moderne organisaties ontving hij scriptieprijs aan de RSM Erasmus Universiteit. Vervolgens schreef hij een eerste boek Gezocht: Hofnar over het onderwerp dat in 2022 werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

In de functie van hofnar ging hij aan de slag bij onder andere AFAS Software, Monta, i4talent, Archipel Zorggroep, de Gemeente Den Haag, SDW Zorggroep, DSW Zorgverzekeraar en de Douane Nederland. Daar helpt hij mensen en organisaties kortgezegd op basis van de vernieuwende Drs. Hofnar Methodologie met het overbruggen van het gat tussen de ‘gewenste werkelijkheid, die we vaak lezen in de missie en visie van organisaties, en de gevoelde werkelijkheid zoals de medewerkers het ervaren. Maar naast die praktijk blijft de leergierige Hoedemakers (mavo, havo, hbo, wo) zich ook wetenschappelijk verdiepen: hij is inmiddels aan het promoveren op de comeback van de hofnar.

Hoedemakers houdt lezingen in binnen- en buitenland, geeft les in het gedachtegoed aan business schools en universiteiten en blogt voor De Ondernemer (DPG Media). Recentelijk heeft hij Het NarrenGilde opgericht waar andere professionele narren worden opgeleid. Dat gilde is officieel ingehuldigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margarita de Bourbon de Parme. En hoewel Hoedemakers dus echt in koninklijke kringen verkeert, is zijn favoriete gerecht nog steeds kapsalon. Zijn droom: de comeback van de aloude hofnar als instituut in de maatschappij.

Kijk voor meer informatie op www.drshofnar.nl en www. narrengilde.nl

Reviews over Juri Hoedemakers

Tijdens de NS Innovatieweek nam Juri de zaal in korte tijd moeiteloos mee in de 16 rollen van de hofnar. Het zorgde niet alleen voor veel nieuwe inzichten en stof tot nadenken maar ook voor energie en hilariteit bij het publiek.

― NS

Vernieuwend, leuk, fris en inspirerend!

― Roompot vakanties
Schrijf een review

Video met Juri Hoedemakers

Meer informatie & boekingen

Juri Hoedemakers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Juri Hoedemakers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers