20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fajah Lourens

Fajah Lourens als spreker boeken

Fajah Lourens biedt als spreker altijd een energieke en inspirerende sessie. Fajah is niet alleen een gevierd actrice, maar ook een autoriteit op het gebied van fitness, gezond eten en persoonlijke ontwikkeling. Door haar persoonlijke ervaringen en succesverhalen te delen, weet ze haar publiek te inspireren en tot actie aan te zetten. Op deze pagina duiken we in het leven van Fajah Lourens en ontdekken waarom zij de perfecte keuze is voor jouw evenement.

Fajah Lourens

Gezonde levensstijl en persoonlijke groei

Gezonde levensstijl en persoonlijke groei zijn tegenwoordig meer dan alleen trends; het zijn essentiële aspecten van een vervuld leven. Fajah Lourens is een expert in het omarmen en overbrengen van deze principes. Met haar inspirerende lezingen over de kracht van een positieve mindset en het bereiken van doelen, laat Fajah zien hoe persoonlijke ontwikkeling en gezond leven hand in hand gaan. Of het nu gaat om het omarmen van een killerbody mindset of het navigeren door de uitdagingen van het leven, Fajah biedt heldere inzichten en direct toepasbare tips.

Fajah Lourens inhuren voor een lezing

Het boeken van Fajah Lourens voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Met Quality Bookings krijg je direct contact met Fajah, garanderen wij de beste match voor jouw evenement en ontvang je binnen 24 uur een scherpe offerte. We zorgen ervoor dat alle details helder zijn, zodat er geen drempels zijn om deze veelzijdige spreker in te huren.

Biografie van Fajah Lourens

In 2002 veroverde Fajah Lourens de harten van het Nederlandse publiek met haar doorbraakrol als Yasmin Fuentes in de populaire soapserie “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Ze vestigde zich snel als een vooraanstaande Nederlandse actrice en nam de leidende rol op zich in de film “Als je verliefd wordt”.

Naast haar acteercarrière ontwikkelde Fajah een passie voor fitness en gezond eten. Dit leidde tot de lancering van haar Instagram-account @mykillerbodymotivation in 2013, waar ze haar vorderingen deelde met haar volgers. Haar betrokkenheid en motivatie brachten haar tot het oprichten van haar online platform Mykillerbodymotivation (MKBM).

Haar toewijding aan een gezonde levensstijl culmineerde in 2016 met de publicatie van haar eerste boek: “The Killerbody Plan”, dat een onmiddellijk succes werd en zelfs vóór de release al een bestseller was in Nederland. Het boek debuteerde op nummer één in de Nederlandse bestsellerlijsten en bleef daar 78 opeenvolgende weken staan, waarvan 26 weken in de top 5. De opvolger, “Killerbody 2“, behaalde ook een nummer één positie, een unieke prestatie waarbij een auteur tegelijkertijd de eerste twee plaatsen van de bestsellerlijst in beslag nam.

In het daaropvolgende jaar bracht Fajah “Killerbody 3: Back in Shape” uit, specifiek voor vrouwen die na hun zwangerschap weer in vorm willen komen. Daarnaast introduceerde ze “The Cellulite Guide”, “The Motivation Guide” en de “Killer Planner” onder haar eigen uitgeverij, bedoeld om mensen te helpen hun zakelijke en fysieke doelen te bereiken.

Het werk van Fajah Lourens

In 2021 kwam Fajah met een herziene versie van “Killerbody Plan”: “Killerbody Lifestyle“, waarin ze zich richt op vegetarische en veganistische maaltijdplannen en mindset. Het succes van haar boeken leidde tot de lancering van haar eigen lijn eiwitproducten. De Killerbody en MKBM producten zijn nu in meer dan 2000 winkels in Nederland en België verkrijgbaar. Dit jaar lanceerde Fajah ook een sportkleding- en bikinilijn onder het MKBM-merk.

Haar boeken, zoals “Killerbody Plan”, “Killerbody 2“, en “Killerbody Lifestyle“, zijn meer dan alleen dieetplannen. Ze omvatten recepten voor snelle en gezonde voeding voor het hele gezin, methoden om na de zwangerschap weer in vorm te komen, en strategieën om cellulitis binnen 8 weken te verminderen. “The Motivation Guide” focust op het vinden van een balans tussen lichaam en geest, en met “Sex Safe” biedt ze seksuele voorlichting aan jongeren vanaf 11 jaar oud.

Waarom Fajah boeken

Fajah’s lezingen zijn gebaseerd op haar eigen ervaringen en zij maakt complexe onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk. Daarom zijn haar verhalen direct toepasbaar, boordevol tips hoe jij direct een positief en succesvol leven kunt leiden. Ze heeft het vermogen om onbereikbare doelen ineens binnen handbereik te brengen.

Haar aanpak is een garantie voor succes, of het nu gaat om een ​​persoonlijk succesverhaal of een motiverende speech op maat die aansluit bij zowel uw wensen als die van een bedrijf. Fajah is in staat ingewikkelde zaken simpel, maar vooral begrijpelijk en toepasbaar te maken voor iedereen.

Fajah Lourens is de belichaming van wat het betekent om naar succes te streven en hoe je je dromen kunt nastreven. Met haar motiverende lezingen zie je de obstakels op de weg niet meer. Als zij het kan, kun jij het ook. Boek Fajah Lourens nu voor een onvergetelijke lezing die uw publiek optimaal motiveert en inspireert.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Fajah Lourens

“Fajah is als VIVA. Beiden zijn niet bang om hun mening te uiten. Ze stellen onderwerpen bespreekbaar zonder het moeilijk of ingewikkeld te maken.”

Schrijf een review

Video met Fajah Lourens

Meer informatie & boekingen

Fajah Lourens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Fajah Lourens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers