De ondernemende, levendige actrice, dj en producer Fajah Lourens, bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, is te boeken als presentator en als dj.

Zelfstandig
Fajah Lourens, dochter van een Nederlandse moeder en een Antilliaanse vader, wordt al heel jong zelfstandig en moeder. Met veel doorzettingsvermogen en een sterke wil realiseert zij ook haar ambitie om actrice te worden.  In 2002 krijgt Fajah de rol van Yasmine Fuentes in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Een rol die zij drie jaar lang met verve vertolkt. Verder speelt Fajah in de televisieseries Costa, Kees & Co en Shouf Shouf – de serie. Daarnaast is zij betrokken bij diverse reclamecampagnes.

Ondernemend en muzikaal
Ook op andere terreinen ontplooit Fajah Lourens zich volop. Zij volgt gerichte opleidingen en besluit zich op een gegeven moment meer te richten op zakelijke activiteiten. Fajah opent een hotel in Amsterdam, dat zij laat renoveren en na enkele jaren weer verkoopt. Vervolgens opent Fajah haar eigen outlet kinderkledingzaak Petit Lou. In 2007 verleent zij haar medewerking aan het tv-programma Veronica’s Poker. Sindsdien neemt ze met succes deel aan grote pokertoernooien. Verder is Fajah actief als DJ en producer. Ze is altijd dol geweest op elektronische muziek en het kwam voor de meesten dan ook niet als een verrassing toen ze besloot muziek te gaan draaien en produceren. Wat haar onderscheidt van veel dj’s en producers is de breedte van haar muzikale pallet, van Electro tot Deep en andere stijlen. Haar debuutalbum is in voorbereiding.

Onder andere bij de zender RNN 7 heeft Fajah Lourens bovendien de nodige presentatie-ervaring opgedaan, die zij ook graag in praktijk brengt bij evenementen in het land.

Biografie

Fajah Lourens spreekt graag over:

Fajah Lourens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fajah Lourens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21