20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eva de Mol

Eva de Mol als spreker boeken

Eva de Mol is een naam die resoneert in de wereld van venture capital, start-ups en innovatie. Met een indrukwekkend portfolio dat varieert van het begeleiden van veelbelovende start-ups tot het leveren van scherpe analyses over de toekomst van technologie, is Eva de ideale spreker voor elke organisatie die zich wil laten inspireren door de wereld van ondernemerschap en investeringen. Haar inzichten zijn niet alleen gebaseerd op haar uitgebreide ervaring in de venture capital-industrie, maar ook op haar academische achtergrond in psychologie en haar passie voor het stimuleren van diversiteit binnen de tech-sector.

Eva de Mol

Venture capital, start-ups en innovatie

Eva de Mol staat bekend om haar dynamische en inzichtelijke presentaties op congressen en seminars, waar ze spreekt over de cruciale aspecten van venture capital, ondernemerschap en de toekomst van technologie. Haar unieke benadering, die een brug slaat tussen psychologie en bedrijfsstrategie, biedt een frisse kijk op hoe start-ups succes kunnen behalen in de competitieve tech-industrie. Eva’s vermogen om complexe concepten toegankelijk en boeiend te maken, maakt haar een gewilde gastspreker. Ze deelt niet alleen haar expertise over het succesvol investeren in start-ups, maar benadrukt ook het belang van diversiteit en inclusie binnen de sector, waardoor haar lezingen niet alleen informatief maar ook inspirerend zijn.

Eva de Mol als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Eva de Mol uit door haar vermogen om diepgaande discussies te leiden over een breed scala aan onderwerpen binnen de tech-industrie. Met haar achtergrond in zowel de academische wereld als de praktische kant van venture capital, kan Eva complexe thema’s zoals investeringsstrategieën, ondernemerschap, en technologische innovatie op een begrijpelijke en interactieve manier presenteren. Haar expertise in psychologie stelt haar ook in staat om panelleden en publiek te engageren op een manier die niet alleen informatief is, maar ook tot nadenken stemt. De thema’s waar Eva zich op focust, variëren van de psychologische aspecten van ondernemerschap tot de impact van technologische ontwikkelingen op de samenleving, waardoor ze een veelzijdige en boeiende dagvoorzitter is.

Wat opdrachtgevers zeggen over Eva de Mol

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en evenementen prijzen Eva de Mol voor haar diepgaande kennis en dynamische presentatiestijl. Ze wordt regelmatig ingezet voor haar expertise op het gebied van venture capital, de groei en ontwikkeling van start-ups, en het belang van diversiteit binnen de tech-sector. Haar lezingen, die vaak als eye-openers worden beschouwd, bieden waardevolle inzichten en praktische adviezen voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. Klanten waarderen met name Eva’s vermogen om ingewikkelde materie op een heldere en boeiende manier te delen, wat haar tot een favoriet maakt op vele evenementen.

Over venture capital

Venture capital speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van start-ups, door niet alleen financiële middelen te verschaffen maar ook strategische begeleiding en toegang tot een uitgebreid netwerk. Eva de Mol is een expert op dit gebied, met een diep inzicht in hoe venture capital kan worden ingezet om innovatie en groei binnen de tech-sector te stimuleren. Door haar lezingen biedt Eva een unieke kijk op de dynamiek tussen investeerders en start-ups, en de factoren die bijdragen aan het succes van een onderneming. Haar kennis over de selectiecriteria van venture capitalists, en hoe ondernemers zich kunnen onderscheiden in een verzadigde markt, zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van technologische innovatie en ondernemerschap.

Eva de Mol inhuren voor een lezing

Het inhuren van Eva de Mol voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Sprekersbureau Quality Bookings begrijpen we het belang van efficiëntie en transparantie. Daarom zorgen we ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons all-inclusive tariefbeleid betekent dat er geen verborgen kosten zijn, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie verzekeren u van een zorgeloze ervaring. Door Eva de Mol te boeken, kiest u niet alleen voor een inspirerende lezing, maar ook voor de kwaliteit en zekerheid die komt met de expertise en service van Quality Bookings.

Biografie van Eva de Mol

Eva de Mol’s reis naar de voorhoede van de venture capital wereld is zowel inspirerend als leerzaam. Haar carrière begon na het afronden van haar studie psychologie, waar ze een fascinatie ontwikkelde voor de menselijke aspecten achter ondernemerschap en innovatie. Deze interesse leidde haar naar verdere studie en onderzoek, culminerend in een PhD waarin ze de psychologische drijfveren achter succesvolle ondernemerschap onderzocht. Haar academische werk heeft niet alleen bijgedragen aan haar diepgaande inzicht in de sector, maar ook aan haar benadering van venture capital.

Eva’s overgang van de academische wereld naar de praktijk van venture capital was gedreven door haar wens om theoretische kennis toe te passen in de echte wereld. Ze heeft zich snel opgewerkt binnen de industrie, bekend om haar scherpe analyse en strategisch inzicht. Eva’s focus op het belang van diversiteit binnen de tech-sector heeft haar gemaakt tot een voorvechter voor inclusiviteit, wat haar werk en lezingen een extra dimensie geeft.

Eva de Mol blijft een invloedrijke stem in de discussies over de toekomst van technologie en ondernemerschap. Met haar uitgebreide ervaring, zowel in de academische wereld als in de praktijk van venture capital, biedt Eva een uniek perspectief dat zowel informatief als inspirerend is. Haar bijdragen aan de industrie en haar voortdurende inzet voor het bevorderen van diversiteit en inclusie maken haar een onmisbare kracht voor positieve verandering in de tech-wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Eva de Mol

Schrijf een review

Video met Eva de Mol

Meer informatie & boekingen

Eva de Mol inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eva de Mol
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers