20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kunst van het spreken met Vivian Reijs
3 april 2024

Kunst van het spreken met Vivian Reijs

In de wereld van openbaar spreken en evenementen is er altijd ruimte voor groei, inspiratie en natuurlijk, een beetje plezier. Bij Sprekersbureau Quality Bookings begrijpen we dat maar al te goed. Daarom zijn we meer dan enthousiast om onze laatste podcastaflevering van “Sprekers van de Toekomst” onder de aandacht te brengen, waarin we niemand minder dan Vivian Reijs verwelkomen.

Een gesprek dat inspireert

Aflevering 73 belooft een bijzondere te zijn. Vivian Reijs, bekend om haar passie, expertise en charismatische uitstraling, gaat in gesprek met onze eigen Robert over een breed scala aan onderwerpen. Van de fijne kneepjes van het openbaar spreken en het opbouwen van een authentieke community tot de omgang met de uitdagingen die succes met zich meebrengt, zoals gezond blijven en het navigeren door de soms ruige wateren van sociale media.

Dit gesprek is niet alleen een kans om van een expert te leren, maar ook om te ontdekken hoe je veerkracht kunt opbouwen in het gezicht van kritiek en hoe je je persoonlijke welzijn niet uit het oog verliest terwijl je jouw doelen nastreeft.

Een unieke kans: De Masterclass

En voor degenen die hongerig zijn naar meer, heeft Vivian nog iets speciaals in petto. Ze is de special guest tijdens onze aanstaande Masterclass “The Future of Professional Speaking“, die plaatsvindt op 29 mei in Amsterdam. Deze masterclass is een uitgelezen kans om je vaardigheden in het openbaar spreken verder te ontwikkelen, te netwerken met gelijkgestemden en persoonlijke inzichten te krijgen van toonaangevende professionals in het veld.

Waarom Je Dit Niet Wilt Missen

Of je nu een doorgewinterde spreker bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of iemand die nog aan het begin staat van zijn of haar sprekersreis, deze podcastaflevering en masterclass zijn gemaakt voor jou. Ze bieden niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar ook de inspiratie om je carrière als spreker naar een hoger niveau te tillen.

Dus, zet je schrap voor een boeiende reis met Vivian Reijs en “Sprekers van de Toekomst”. Luister naar aflevering 73 om je dosis motivatie en wijsheid te krijgen en zorg ervoor dat je je inschrijft voor de Masterclass “The Future of Professional Speaking”. Het is tijd om je stem te vinden en te laten horen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Bij Sprekersbureau Quality Bookings zijn we toegewijd aan jouw groei en succes. We hopen je te zien bij de masterclass en wensen je veel luisterplezier met de podcast. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!