20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leo van Woerden

Leo van Woerden als spreker boeken

Leo van Woerden is een vooraanstaand neurowetenschapper. Wanneer u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt in de complexe wereld van neurowetenschap en slaap, dan is Leo van Woerden uw ideale keuze. Als ervaren neurowetenschapper en slaapexpert, brengt hij een unieke combinatie van wetenschappelijke kennis en persoonlijke ervaringen naar uw evenement. In deze pagina ontdekt u waarom Leo van Woerden een verrijking is voor uw evenement en hoe zijn expertise u kan helpen in het verbeteren van gezondheid, focus en persoonlijke groei.

Leo van Woerden

Neurowetenschapper

In een wereld waar stress en burn-outs steeds vaker voorkomen, biedt Leo van Woerden essentiële inzichten in hoe we ons brein en lichaam beter kunnen begrijpen en verzorgen. Door zijn uitgebreide kennis in de neurowetenschap, benadrukt hij het belang van slaap en mentale gezondheid. Zijn lezingen bieden een diepgaande verkenning van thema’s zoals slaapoptimalisatie, het effectief gebruik van onze hersencapaciteit en het belang van voeding voor onze mentale staat. Leo’s benadering is niet alleen informatief, maar ook interactief en toegankelijk, waardoor deelnemers praktische tips en strategieën mee naar huis nemen.

Leo van Woerden inhuren voor een lezing

Het inhuren van Leo van Woerden voor uw evenement is een eenvoudige en vloeiende ervaring. Van het eerste contact tot de uiteindelijke lezing, Quality Bookings staat klaar om u te begeleiden. Ons team zorgt voor een vlotte communicatie en een op maat gemaakte aanpak, afgestemd op uw specifieke behoeften en thema’s van het evenement. Wij nemen alle zorgen uit handen en garanderen een inspirerende en onvergetelijke lezing van Leo van Woerden.

Biografie van Leo

Leo van Woerden, geboren in een familie van medische professionals, heeft altijd een natuurlijke nieuwsgierigheid en energie gehad die hem naar de neurowetenschappen leidde. Zijn persoonlijke ervaring met ADHD tijdens zijn jeugd wakkerde een passie aan voor het begrijpen van menselijke biologie en hoe men dit kan optimaliseren. Tijdens zijn studie aan de Vrije Universiteit verdiepte hij zich in de impact van slaap op ons welzijn en ontdekte hij de invloed van voeding op onze hersenfunctie.

Deze ontdekkingen brachten hem ertoe ‘MindMints’ te ontwikkelen, een reeks supplementen gericht op het ondersteunen van de hersenfunctie door middel van natuurlijke ingrediënten. Leo’s benadering van gezondheid en welzijn is holistisch en richt zich op de integratie van voeding, slaap en geestelijke gezondheid.

Zijn missie om zijn kennis en positieve energie te delen heeft ertoe geleid dat hij boeiende en interactieve workshops, lezingen en trainingen heeft gegeven. Met een dynamische en vermakelijke stijl combineert hij zijn kennis van de neurowetenschappen met zijn vaardigheden als drummer, wat resulteert in een unieke en meeslepende leerervaring voor zijn publiek.

Door Leo van Woerden te boeken, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende spreker die zijn publiek motiveert om hun gezondheid en welzijn op een holistische manier te benaderen. Met zijn achtergrond, expertise en unieke presentatiestijl is hij de perfecte aanvulling op uw evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Leo van Woerden

"Leo heeft me inzicht gegeven in de fascinerende wetenschap van slaap en me geleerd slaap in te zetten als een stuk gereedschap om overdag tot een optimale performance te komen. Zijn manier van communiceren is zeer helder en professioneel, daarbij werkt zijn enthousiasme aanstekelijk. Naast de klassikale colleges was ook de persoonlijke begeleiding zeer waardevol. Voor iedereen die op zoek is naar inzicht in en verbetering van zijn slaap en algehele performance kan ik zijn cursus ten zeerste aanraden."

― Rik Spoelstra

"Leo is geweldig omdat hij echt alles weet over een gezonde levensstijl. Hij begrijpt hoe belangrijk het is om je geest en lichaam met elkaar te verbinden. Toen ik met Leo samenwerkte, boekte ik geweldige resultaten. Door zijn advies en opdrachten slaap ik nu regelmatig. En het beste is dat mijn chronische rhinitis minder is geworden en ik me energieker voel. Als je je slaap wilt verbeteren en een gezonde levensstijl wilt krijgen, raad ik Leo absoluut aan!"

― Jöne Pan

"Ik heb Leo's cursus Science of Sleep gevolgd en het was geweldig! Hij heeft een unieke visie op optimale prestaties gebaseerd op neuroscience, met de nadruk op het belang van goede slaap. Leo blijft altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en integreert deze direct in zijn programma. Met zijn persoonlijke coaching op verschillende aspecten van prestaties, zowel persoonlijk als professioneel, heb ik geweldige resultaten behaald. Ik beveel Leo van harte aan aan iedereen die zijn of haar prestaties wil optimaliseren!"

― Meldy van Dijken – Program Manager @Innovation District Cumulus Park
Schrijf een review

Video met Leo van Woerden

Meer informatie & boekingen

Leo van Woerden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Leo van Woerden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers