Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Leo van Woerden - “Neuroscience-crashcourse” Copyright foto: Anieka Teerhuis

Leo van Woerden “Neuroscience-crashcourse”

Leo van Woerden als spreker boeken

Heb jij wel eens dat je aan het begin van de dag al geen energie meer hebt? Dat je moe bent aan het einde van de dag maar toch slecht slaapt? Is gemotiveerd en geconcentreerd doorwerken voor jou een uitdaging?

Waarschijnlijk wil je presteren, socializen en genieten. We leveren tegenwoordig topsport met ons brein. We zitten achter onze pc’s en plannen de dagen tot de nok toe vol. We worden geleefd en afgeleid. Het is ongelofelijk hoeveel mensen er tegenwoordig een burn-out aan overhouden en ook op steeds jongere leeftijd. Westerse welvaartziektes als hart- en vaatziekten, kanker en diabetes rijzen de pan uit. Ziektes zijn een probleem en dat moeten we voorkomen. Gezondheid preventie is noodzaak. Met behulp van kennis en technieken uit de neurowetenschap is er veel mogelijk. De kansen om jezelf te ontwikkelen zijn gigantisch. Wat de meeste mensen niet weten is dat we ons brein en haar capaciteit veel effectiever kunnen benutten door beter te schakelen tussen onze  bewustzijnstoestanden. Goed schakelen met je brein maakt dat je controle neemt over je gezondheid, groei en geluk. Dit en meer is wat je Leo van Woerden je leert in zijn keynotes, workshops en trainingen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Leo van Woerden
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Leo van Woerden

Leo van Woerden is een neurowetenschapper en slaapexpert die zijn leven heeft gewijd aan het begrijpen van het menselijk brein. Hij heeft producten en technieken ontwikkeld voor optimale gemoedstoestand, focus, energie en slaap, waarmee je gezondheid en ontwikkeling maximaal gewaarborgd zijn.

Leo komt uit een gezin van zes kinderen. Zij ouders zijn artsen. Als klein jongetje barstte Leo altijd van de energie. Op de middelbare school speelde hij drums in een band. Op andere dingen kon hij zich niet goed concentreren. Als een van de eerste uit zijn generatie kreeg hij de diagnose ADHD, wat zijn interesse in menselijke biologie aanwakkerde. Hij wilde meer te weten komen over hoe mensen functioneren en hoe je dit kunt optimaliseren. Tijdens zijn studie neurowetenschappen aan de vrije universiteit leerde hij dat mensen zijn zoals ze zijn vooral door hoe ze gevormd zijn. Uit eigen ervaring en uit onderzoek leerde Leo dat je ADHD verschijnselen kunt krijgen van slaaptekort. Hier kun je dus controle over nemen en zo kun je controle op veel meer vlakken pakken. Bijvoorbeeld door je voeding te optimaliseren.

Leo ontwikkelt supplementen bestaande uit natuurlijke ingrediënten onder het merk mindmints. Voeding op maat, naar behoefte van ons westerse brein. Deze supplementen helpen je brein op een natuurlijke manier de juiste “stofjes” aan te maken en in balans te brengen. Het effect hiervan is dat je je beter voelt, gezonder bent en meer succes & geluk kunt ervaren in je leven. Leo’s kennis is echter holistisch en gaat veel verder dan alleen voeding en slaap. Kennis die iedereen zou moeten hebben.

Daarom heeft Leo het zijn missie heeft gemaakt om zijn positieve energie samen met zijn neurowetenschappelijke kennis en drumvaardigheden te combineren in zijn workshops, lezingen en trainingen. Door zijn unieke en entertainende manier van presenteren krijg je een bijzonder effectieve “neuroscience-crashcourse”. Hij legt de verbinding, helpt je de controle te pakken en zorgt dat je gedreven wordt om die blijvende veranderingen door te voeren.

lezingen

 1. Slaap Samurai. Leer om diep en “sneller” te slapen en maak dit het instrument voor jouw gezondheid, groei en geluk.
 2. De ultieme natuurlijke brainhacking strategie. Gebruik je brein capaciteit maximaal door te leren schakelen met de 5 versnellingen van je brein. Kom in balans, word effectiever en ontwikkel jezelf.

Meer informatie & boekingen

Leo van Woerden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Leo van Woerden
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers