Inge Diepman heeft furore gemaakt met veelbekeken en spraakmakende journalistieke programma’s als Het zwarte schaap, maar presenteerde bijvoorbeeld ook soepel de populaire quiz Herexamen. Dankzij haar brede interesse en ruime ervaring is zij uitstekend inzetbaar als dagvoorzitter of discussieleider tijdens informatieve bijeenkomsten.

Het zwarte schaap
Radioluisteraars zullen Inge Diepman vooral kennen van achtergrondprogramma’s op de nieuws- en actualiteitenzender Radio 1 en van het VARA-natuurprogramma Vroege Vogels, dat zij vijf jaar lang samen met Ivo de Wijs presenteert. Voor het tijdschrift Margriet interviewt zij bovendien bekende personen. Na haar overstap naar de televisie in 1991 presenteert Inge onder meer Herexamen en Het zwarte schaap en tot 2005 het praatprogramma B&W. De aflevering van Het zwarte schaap rond politicus Willem Aantjes levert haar in 2001 een Academy Award op.

Roman
Met haar partner Sylia de Graaf debuteert Inge Diepman in 2007 als romanschrijfster. Het boek Diep gaat over geboorte en dood van hun zoontje David. Tegenwoordig is Inge werkzaam in haar eigen bedrijf en treedt zij op als dagvoorzitter, interviewer, tekstschrijver en communicatieadviseur. In haar rol als dagvoorzitter of discussieleider is Inge betrokken en inhoudelijk, en slaagt zij er met de nodige humor in de onderste steen boven te halen.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Inge Diepman spreekt graag over:

Inge Diepman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Inge Diepman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21