20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Inge Diepman

Inge Diepman als spreker boeken

Inge Diepman is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een ervaren spreker die met scherpe vragen en een persoonlijke touch elk evenement naar een hoger niveau tilt! Met ruim 35 jaar ervaring in tv, radio en congressen beheerst Inge de kunst van het stellen van de juiste vragen volledig. In dit artikel lees je meer over Inge als spreker, haar vakgebieden en het boekingsproces bij Quality Bookings.

Inge Diepman

Professioneel dagvoorzitter

Inge Diepman is een expert in het leiden van discussies en het stellen van de juiste vragen. Zij gelooft dat de juiste vragen kunnen leiden tot verandering, emotie en verbazing. Zij is daardoor in staat een gesprek of interview zo te leiden dat de kennis van anderen, de gewenste discussie en het te vertellen verhaal ten volle gewaardeerd worden. Ze is veelzijdig en heeft ervaring met grote congressen, intieme evenementen en alles daartussenin. Inge heeft gewerkt voor overheidsinstellingen, multinationals, MKB, verenigingen en samenwerkingsverbanden. Ze weet altijd de juiste sfeer te creëren en stelt de juiste vragen op het juiste moment.

Inge Diepman inhuren voor een lezing

Het boeken van Inge Diepman voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig proces. Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring met spreker management en zorgen ervoor dat je altijd de beste match hebt voor jouw evenement. Neem contact met ons op en wij zorgen binnen 24 uur voor een scherpe offerte. Wij bieden tevens een boekingsgarantie, zodat je zeker weet dat jouw evenement een succes wordt.

Biografie van Inge Diepman

Inge Diepman begon haar carrière bij RTV Oost en Omroep Flevoland, waarna ze bekend werd door Het Zwarte Schaap, de dagelijkse talkshow B&W en de quiz Heronderzoek. Ze heeft gewerkt voor radio 1, 2, 4 en 5, waaronder Vroege Vogels. Sinds 2006 heeft zij haar eigen bedrijf en heeft daardoor voor talloze opdrachtgevers in zowel de publieke als de private sector gewerkt.

Inge is een uitstekende gespreksleider en wordt geroemd om haar voorbereiding, het creëren van sfeer, persoonlijke touch en het stellen van de juiste vragen. Zij staat er dan ook om bekend altijd een fijne sfeer te creëren en iedereen op zijn gemak te stellen.

Naast haar werk als gespreksleider is Inge ook inzetbaar als dagvoorzitter. Zij heeft ervaring met congressen voor overheidsinstanties, multinationals, MKB-bedrijven, verenigingen en samenwerkingsverbanden. Haar brede interesse en kennis maken haar de perfecte keuze voor elke bijeenkomst.

Inge heeft een uitgebreide kennis opgebouwd van de medische wereld en de zorgsector. Ze presenteert graag conferenties en kleinere bijeenkomsten in deze sectoren en wordt steeds vaker gevraagd als vaste gespreksleider voor kleine groepen of adviesraden.

Van 1994 tot 1999 presenteerde Inge samen met Ivo de Wijs het radioprogramma Vroege Vogels. Sindsdien heeft ze vele bijeenkomsten geleid over de relatie tussen natuur en economie, maar ook over klimaatvraagstukken, wateropgaven en de inrichting van Nederland. Ze werkt voor waterschappen, uitvoeringsorganisaties landschap, RVO, gemeenten en provincies, woningbouwverenigingen en grote bouwbedrijven.

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Inge Diepman

"Ik ben altijd blij als Inge dagvoorzitter is, dan heb je al spreker echt geluk. Inge stelt iedereen op zijn/haar gemak, terwijl ze toch moeilijke, rake en ter zake doende vragen stelt. Ze geeft je ongemerkt de tijd om over je antwoord na te denken en gebruikt humor en persoonlijke voorbeelden om tot de kern door te dringen. Ongetwijfeld zit daar veel voorbereiding in. Dat brengt resultaat: je merkt het aan het publiek dat 'ineens' meedoet. Never a dull moment, maar dan wel met inhoud en veel plezier! "

― Dr. Barbara va Veen

"We hebben het enorm gewaardeerd dat Inge dagvoorzitter wilde zijn op ons VeReFi Congres.Heel knap dat ze zich onze wereld van verzuim en arbeidsongeschiktheid zo snel eigen heeft gemaakt. Ze is een waar natuurtalent: ze heeft veel humor, is intelligent en evenwichtig en kan snel schakelen. Mede door de warme en enthousiaste manier waarop zij het congres geleid heeft, is het een groot succes geworden. "

― Marjol Nikkels – Directeur Sensio Opleidingen

"Mooi om te zien hoe je er elke keer in slaagt om mensen op het podium hun verhaal te laten doen en hoe jij daarbij ongemerkt op een speelse manier de regie in handen houdt. Mensen komen voor de inhoud en natuurlijk moet het leuk zijn. Jij brengt op natuurlijke wijze de perfecte balans. Als organisaties echt hun verhaal goed gepresenteerd willen hebben, moeten ze bij jou zijn."

― Aad Jörgens
Schrijf een review

Video met Inge Diepman

Meer informatie & boekingen

Inge Diepman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Inge Diepman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers