20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Foppe de Haan

Foppe de Haan als spreker boeken

Foppe de Haan is een spreker die niet alleen inspireert maar zijn publiek ook op een unieke en humoristische manier weet te boeien. Met een achtergrond die rijk is aan ervaringen binnen en buiten de sport, brengt Foppe een schat aan verhalen en inzichten met zich mee. Op deze pagina ontdekt u waarom Foppe de Haan als spreker uw evenement kan verrijken, en hoe zijn verhalen over samenwerking, teambuilding, prestatie en motivatie het verschil kunnen maken.

Foppe de Haan

Coach & topspreker

Foppe de Haan spreekt vanuit een diepgaande kennis over leiderschap en teamontwikkeling. Zijn expertise is niet alleen gebaseerd op theorie, maar vooral op decennialange praktijkervaring op het hoogste niveau in de sportwereld. De keuze voor dit onderwerp is essentieel in een tijd waarin goede leiders en cohesieve teams de sleutel zijn tot succes. Foppe behandelt tijdens zijn lezingen thema’s zoals de kunst van motivatie, het bouwen aan een winnend team en het belang van een goede leider, zowel op het sportveld als in de zakelijke omgeving. Zijn verhalen zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes en Friese nuchterheid, waardoor ze niet alleen leerzaam, maar ook uiterst vermakelijk zijn.

Foppe de Haan inhuren voor een lezing

Het boeken van Foppe de Haan voor jouw evenement is een fluitje van een cent met Quality Bookings. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, zorgen we altijd voor de beste match en een scherpe offerte binnen 24 uur. Onze boekingsgarantie biedt daarnaast zekerheid. Van direct contact met Foppe tot de uiteindelijke bevestiging, ons team staat klaar om het proces soepel en eenvoudig te laten verlopen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij regelen de rest.

Biografie van Foppe de Haan

In het hart van Friesland ligt de sleutel tot het succes van een van Nederlands meest gerespecteerde voetbaltrainers: Foppe de Haan. Deze man van het volk, die zijn carrière begon als onderwijzer, wist als geen ander de essentie van leiderschap en teamontwikkeling in de sport te belichamen.

Foppe’s voetbalreis begon op de velden van amateurclubs, maar zijn ware roeping vond hij langs de lijn, als trainer. In 1974 startte hij bij sc Heerenveen, een club die mede door zijn visie en leiding uitgroeide tot een vaste waarde in de Nederlandse Eredivisie. Zijn langdurige verbintenis met Heerenveen vormde de basis voor een carrière die hem ver buiten de Friese grenzen zou brengen.

Niet alleen in clubverband, maar ook op internationaal niveau liet Foppe zijn sporen na. Als trainer van Jong Oranje bereikte hij de top door twee keer achter elkaar het Europees Kampioenschap binnen te slepen, een prestatie die hem landelijke faam bezorgde. Zijn tactische kennis en vermogen om jong talent te ontwikkelen, maakten hem tot een gewilde coach, wat hem avonturen bracht bij teams zoals Ajax Cape Town en zelfs het nationale team van Tuvalu.

Deze reizen bevestigden wat iedereen al wist: Foppe de Haan is een trainer die altijd streeft naar verbetering en plezier in het spel. Zijn korte, maar impactvolle periode als bondscoach van Tuvalu toonde aan dat voetbal voor hem meer is dan een sport; het is een middel om mensen samen te brengen en te inspireren.

Terug in Nederland kon Foppe het voetbal niet loslaten. Hij keerde terug naar sc Heerenveen, niet alleen als trainer, maar ook als mentor en ontwikkelaar van jong talent. Zijn bijdrage aan het Nederlandse vrouwenvoetbal bleef niet onopgemerkt. Als adviseur van Sarina Wiegman droeg hij bij aan de triomf van het nationale damesvoetbalelftal tijdens het EK van 2017 in Nederland.

Foppe buiten het voetbal

Zijn bijdragen beperken zich niet tot het voetbalveld. Als het gezicht van het Foppe Fonds zet hij zich in voor de maatschappij, iets wat zijn status als nationale knuffelbeer alleen maar heeft versterkt. Zijn emotionele betrokkenheid, getoond tijdens een persconferentie als interim-coach van Heerenveen, raakte het hart van de natie en benadrukte de menselijke kant van deze bijzondere persoonlijkheid.

Foppe’s verhalen zijn een weerspiegeling van zijn reis: authentiek, gepassioneerd en altijd met een vleugje Friese humor. Zijn no-nonsense aanpak en vermogen om een stukje van zichzelf te delen dat voor velen onbekend is, maakt hem als spreker ongeëvenaard.

Boek Foppe de Haan voor een onvergetelijke lezing en laat je meenemen op een reis door de wereld van topvoetbal, leiderschap en de kracht van een team. Met Foppe sta je garant voor een evenement dat nog lang in de herinnering zal blijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Foppe de Haan

Schrijf een review

Video met Foppe de Haan

Meer informatie & boekingen

Foppe de Haan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Foppe de Haan
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers