Foppe de Haan is een bekende Nederlandse voetbaltrainer die ook is te boeken als spreker voor bijeenkomsten en evenementen. Dankzij zijn grote successen in de voetbalwereld en aansprekende persoonlijkheid is hij een graag geziene gast in televisieprogramma’s. Het zijn dezelfde kenmerken die hem tot een geliefd gastspreker maken voor congressen en seminars.

Foppe de Haan wordt in 1943 geboren in Lippenhuizen en ontwikkelt al snel een grote liefde voor voetbal. De rasechte Fries werkt vanaf 1974 als trainer van diverse clubs en heeft ook de jeugdtak van profclub SC Heerenveen onder zijn hoede. In 1985 wordt hij door voorzitter Riemer van der Vele benoemd tot coach van het eerste elftal.

Foppe de Haan inhuren voor lezing of workshop

Het blijkt een gouden greep, want het duo stapelt succes op succes. Zo weet SC Heerenveen vanuit de eerste divisie te promoveren naar de eredivisie. Ook haalt de club tot twee keer toe de finale van de Nederlandse beker. In 2000 wordt zelfs een kwalificatie afgedwongen voor de Champions League; een absoluut hoogtepunt in de clubhistorie.

Na al deze successen is er niemand die twijfelt aan de capaciteiten van Foppe de Haan als hoofdtrainer. Het leidt tot een aanstelling als bondscoach van Jong Oranje, waarmee hij zowel in 2006 als in 2007 Europees Kampioen wordt. Hij wordt hierdoor nog bekender bij het grote publiek en regelmatig willen organisaties hem inhuren als spreker voor het geven van een lezing of workshop.

Spreker Foppe de Haan boeken voor seminar of congres

Ook naast het voetbal is Foppe de Haan bijzonder actief. Zo richt hij zijn stichting Het Foppe Fonds op, waarmee hij ervoor zorgt dat kinderen met een beperking toch kunnen sporten. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als gast in televisieprogramma’s, waar hij zich onderscheidt door zijn fijne persoonlijkheid en interessante anekdotes.

Tegenwoordig boeken steeds meer bedrijven hem als gastspreker, omdat hij als geen ander op de hoogte is van de kracht van teambuildingprocessen. Als spreker geeft hij dan ook inspirerende lezingen en presentaties over zaken als samenwerken, teambuilding en motivatie. Organisaties die hem inhuren, zijn verzekerd van een waardevolle workshop, congres of seminar.

Contact opnemen met Foppe de Haan

Wilt u Foppe de Haan ook inhuren als spreker voor een workshop of lezing tijdens uw bijeenkomst? U kunt deze succesvolle voetbaltrainer boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Foppe de Haan spreekt graag over:

Foppe de Haan boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Foppe de Haan. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21