20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rico Bakker

Rico Bakker als spreker boeken

Rico Bakker is een toonaangevende spreker op het gebied van creatief denken en innovatie. Hij heeft zijn sporen verdiend door bedrijven en organisaties te helpen hun denkpatronen te doorbreken en nieuwe, innovatieve ideeën te omarmen. Met een frisse en inspirerende aanpak motiveert Rico Bakker zijn publiek om buiten de gebaande paden te denken en het belang van zelfs de slechtste ideeën te erkennen als bouwstenen voor succes. Zijn praktische tools en strategieën voor innovatief denken maken hem een gewaardeerde spreker op congressen en seminars.

Rico Bakker

Patroondoorbrekend denken

Rico Bakker staat bekend om zijn vermogen om complexe concepten rondom creatief denken en innovatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Tijdens zijn lezingen neemt hij zijn publiek mee op een reis door de wereld van innovatie, waar hij benadrukt hoe belangrijk het is om denkpatronen te doorbreken en waarom zelfs slechte ideeën waardevol kunnen zijn. Rico gebruikt interactieve technieken en concrete voorbeelden om zijn publiek te betrekken en te inspireren. Hij biedt praktische tools die deelnemers direct kunnen toepassen in hun eigen werkomgeving, wat resulteert in een direct meetbare impact.

Rico Bakker als gastspreker boeken

Opdrachtgevers zijn lovend over de impact die Rico Bakker heeft op hun evenementen. Zij waarderen zijn unieke benadering van creatief denken en innovatie en zijn vermogen om deelnemers te inspireren tot nieuwe inzichten en ideeën. Veel organisatoren van congressen en events kiezen voor Rico vanwege zijn diepgaande kennis en praktische benadering, die hen helpt om concrete resultaten te behalen. Zij prijzen ook zijn vermogen om een breed scala aan onderwerpen op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren.

Over creatief denken en innovatie

Creatief denken en innovatie zijn essentiële vaardigheden in de moderne zakelijke wereld. Rico Bakker is een expert op dit gebied en legt uit waarom het zo belangrijk is om deze vaardigheden te ontwikkelen. In zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals het doorbreken van denkpatronen, het omarmen van slechte ideeën, en het toepassen van praktische tools voor innovatief denken. Rico biedt verschillende opties voor lezingen, waaronder interactieve workshops en inspirerende keynotes, die allemaal gericht zijn op het stimuleren van creatief denken binnen organisaties. Zijn aanpak helpt bedrijven om een cultuur van innovatie te creëren, wat leidt tot duurzame groei en succes.

Rico Bakker inhuren voor een lezing

Het boeken van Rico Bakker voor een lezing is eenvoudig en zorgeloos. Het proces begint met het indienen van een aanvraag bij Quality Bookings, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en uitgebreide support gedurende het gehele boekingsproces. Met meer dan 20 jaar expertise en een tevredenheidsgarantie, zorgt Quality Bookings ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Gemiddelde klantbeoordeling: 9,0. Deze USP’s maken het boeken van Rico Bakker een stressvrije ervaring, waarbij je zeker weet dat je evenement in goede handen is.

Biografie van Rico Bakker

Rico Bakker is een pionier op het gebied van creatief denken en innovatie. Met een achtergrond in bedrijfskunde en jarenlange ervaring in verschillende industrieën, heeft hij een unieke kijk op hoe organisaties kunnen innoveren en groeien. Rico begon zijn carrière als consultant, waar hij bedrijven hielp om hun strategieën te herzien en nieuwe marktmogelijkheden te ontdekken. Zijn passie voor creatief denken leidde hem ertoe om zijn kennis en ervaring te delen als spreker en trainer.

Gedurende zijn carrière heeft Rico Bakker talloze organisaties geadviseerd en getraind in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Zijn workshops en lezingen staan bekend om hun interactie en praktische toepasbaarheid. Rico gelooft dat iedereen in staat is om creatief te denken en hij heeft het talent om deze vaardigheid bij anderen aan te wakkeren. Zijn benadering is gebaseerd op de overtuiging dat zelfs de slechtste ideeën waardevol kunnen zijn als opstap naar doorbraakinnovaties.

Rico Bakker heeft diverse boeken geschreven over creatief denken en innovatie, waarin hij zijn inzichten en methoden deelt met een breed publiek. Zijn boeken zijn een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun creatief denkvermogen en het stimuleren van innovatie binnen hun organisatie. Zijn meest bekendste boek is: “De Kracht van Slechte Ideeën“.

Naast zijn werk als spreker en auteur, is Rico Bakker ook actief als mentor voor start-ups en jonge ondernemers. Hij gelooft sterk in het ondersteunen van de volgende generatie innovators en draagt graag bij aan hun succes. Door zijn inspirerende aanpak en diepgaande kennis is Rico een veelgevraagd spreker op internationale podia en een invloedrijke stem in het debat over de toekomst van innovatie.

Met zijn energieke presentatie stijl en praktische adviezen, weet Rico Bakker zijn publiek telkens weer te inspireren en motiveren. Zijn lezingen en workshops laten een blijvende indruk achter en bieden deelnemers de tools en inzichten die ze nodig hebben om hun eigen creatieve potentieel te ontsluiten.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rico Bakker

"Tijdens het kwartaal event van CompaNanny kinderopvang met 100+ collega’s kregen we een interactieve masterclass van Rico over de kracht van het slechte idee en iedereen was super enthousiast. Rico heeft een geweldige positieve energie en wist iedereen met aandacht mee te krijgen in zijn verhaal. Met de focus op groei zijn we de laatste tijden vooral bezig met organiseren en processen en juist die creativiteit is zo belangrijk. Met Rico zijn methodes denk je echt buiten de gebaande laden en ook met zo’n grote groep kwamen er goede ideeën uit waar we mee aan de slag gaan bij CompaNanny. Kortom echt een aanrader om Rico een keer in te huren voor een sessie dat is nou écht een goed idee 🙃"

― Floor Waterreus – Event Manager @CompaNanny Nederland

"Gisteren hebben wij een fantastische kennismiddag beleefd met Rico. Iedereen was laaiend enthousiast, de energie was de hele middag hoog. Mijn verwachtingen zijn zondermeer overtroffen en we hebben er concrete nieuwe ideeën, om nog beter met onze klanten te kunnen samenwerken, aan overgehouden. Top Rico! Bedankt."

― Tony Rook – Operationeel Manager @MoveBeyond

"Humor, een ware storyteller, nieuwe inzichten, relevante voorbeelden, anders denken, af en toe een 'dat meen je niet!' moment. We zaten vanuit KPMG Nederland aan onze stoel vastgeplakt. Geen moment verveeld en ontzettend veel lol gehad met de gave opdrachten die Rico in zijn talk had toegevoegd. De reacties vanuit onze mensen waren heel positief! Zijn talk zit boordevol concrete handvatten waar je direct mee in je werk aan de slag kunt. Daarnaast: het is ontzettend prettig om met Rico samen te werken. Heel flexibel, denkt mee en heel professioneel. Ook zijn persoonlijke digitale set-up maakt dat zijn talk ook digitaal heel fijn is om naar te luisteren én te bekijken."

― Jorieke Markerink – Senior Manager @KPMG
Schrijf een review

Video met Rico Bakker

Meer informatie & boekingen

Rico Bakker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Rico Bakker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers