20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rico Bakker

Rico Bakker als spreker boeken

Rico Bakker is trainer en spreker over creativiteit. Met zijn lezingen en groepssessies helpt hij organisaties op verschillende manieren naar vragen en problemen te kijken. Met provocerende en absurde vragen haalt hij de slechtste ideeën naar boven en helpt hij organisaties deze in te zetten voor vernieuwende, leuke en onderscheidende ideeën.

Rico Bakker

Patroondoorbrekend denken

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker voor jouw evenement? Zoek niet verder! Rico Bakker is de spreker die je zoekt. Met zijn creativiteit, energie, en inspirerende presentaties weet Rico het publiek te prikkelen en te boeien. In deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over Rico Bakker als spreker en hoe je hem kunt boeken voor jouw evenement.

De Kracht van creativiteit en innovatie

Rico Bakker heeft een unieke benadering als het gaat om creativiteit en innovatie. Hij gelooft in de kracht van slechte ideeën. In een wereld waarin organisaties vaak vastzitten in traditionele denkpatronen en standaardisatie, brengt Rico vernieuwing door de status quo uit te dagen. Zijn missie is om creativiteit en innovatie leuk en toegankelijk te maken, zonder de gebruikelijke zweverige taal. Hij biedt concrete tools en inzichten die je helpen om op een innovatieve manier te denken.

Waarom kiezen voor dit onderwerp?

De wereld verandert voortdurend en organisaties moeten zich aanpassen om relevant te blijven. De oplossingen van gisteren zijn misschien niet langer van toepassing. Rico laat zien hoe het doorbreken van denkpatronen en het bevragen van aannames kan leiden tot frisse, verrassende, en toch realistische oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Hij neemt je mee in ‘de kracht van een slecht idee’ en laat zien hoe je creatiever en wendbaarder kunt zijn in het aanpakken van vraagstukken, zowel binnen je organisatie als in je werkpraktijk.

Onderwerpen van de spreker

Rico Bakker behandelt een breed scala aan onderwerpen tijdens zijn lezingen, waaronder:

 • Creatief Denken en Innovatie
 • Doorbreken van Denkpatronen
 • Het Belang van Slechte Ideeën
 • Praktische Tools voor Innovatief Denken

Hij past zijn presentatie aan op de behoeften van jouw evenement en doelgroep, zodat de boodschap perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw bijeenkomst.

Opties voor jouw evenement

Als je ervoor kiest om Rico Bakker als spreker te boeken, krijg je toegang tot verschillende opties die zijn presentatie nog waardevoller maken. Rico is geen spreker die het publiek met monotone, slaapverwekkende presentaties verveelt. Integendeel, hij prikkelt deelnemers, betrekt ze actief bij zijn verhaal en zorgt ervoor dat ze met een open mind en positieve energie naar huis gaan.

Je kunt Rico boeken voor:

 • Keynote presentaties
 • Interactieve workshops
 • Q&A-sessies
 • Aanvullende materialen en tools voor deelnemers

Wat je ook kiest, Rico Bakker zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek.

Rico Bakker inhuren voor een lezing

Het boeken van Rico Bakker voor jouw evenement is eenvoudig en probleemloos dankzij het efficiënte boekingsproces van Quality Bookings. Hier is een overzicht van de stappen om Rico Bakker in te huren voor een lezing:

 1. Beschrijf je Evenement: Neem contact met ons op en vertel ons meer over je evenement. Laat ons weten wie je doelgroep is, wat je doelstellingen zijn en welke rol je Rico Bakker wilt laten spelen.
 2. Spreker Voorstellen: Op basis van jouw informatie stellen wij een aantal sprekers voor die binnen je budget passen en perfect aansluiten bij je evenement.
 3. Scherpe Offerte Binnen 24 uur: Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte met alle details, inclusief de beschikbaarheid van Rico Bakker voor jouw evenement.
 4. Veilige Boekingsgarantie: Zodra je akkoord gaat met de offerte, regelen wij alle details en zorgen we voor een vlekkeloze boeking. Je kunt vertrouwen op onze veilige boekingsgarantie.

Biografie van Rico Bakker

Rico Bakker is een veelzijdig talent met een indrukwekkende achtergrond. Geboren en opgegroeid in Groningen, begon hij zijn carrière als een gepassioneerde basketbalspeler. Duizenden trainingen en talloze topsportavonturen later koos hij ervoor om zijn passie voor creativiteit en innovatie te volgen.

Zijn ondernemersreis begon in 2018, toen hij begon met het geven van lezingen door heel Nederland over creativiteit en innovatief denken. In 2020 lanceerde hij de “Slechte Ideeën Podcast“, waarin hij experts en ervaringsdeskundigen interviewt over creativiteit. Rico is ook auteur, en in 2023 bracht hij zijn eerste boek uit.

Ontketen creativiteit en innovatie: ervaar de dynamische presentaties van Rico Bakker

Rico Bakker is niet de spreker die je moet bellen als je op zoek bent naar een trage, monotone presentatie. Hij is juist de spreker die je moet uitnodigen als je wilt dat deelnemers van je evenement geprikkeld worden en met een vernieuwde kijk op zaken naar huis gaan. Rico zet deelnemers graag op het verkeerde been, betrap ze op aannames, en laat zien hoe bestaande kennis en ervaring innovatie en creativiteit kunnen belemmeren.

Hij daagt deelnemers uit om anders te denken en biedt concrete voorbeelden, humoristische anekdotes, en praktische tools om creatief en innovatief te denken. Zijn presentaties zijn interactief en boeiend, waardoor het publiek actief betrokken raakt.

Wil je meer weten over wat Rico Bakker voor jouw evenement kan betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend een aanvraag te doen en ontdek hoe Rico jouw publiek kan inspireren.

Bekijk ook gerust de referenties van klanten die Rico eerder hebben uitgenodigd. Hun ervaringen spreken voor zich!

De kracht van een slecht idee!

Onthoud dat vernieuwing begint bij het doorbreken van patronen en het stellen van andere vragen. Rico Bakker’s lezing “De Kracht van een Slecht Idee!” neemt je mee in het creatieve proces en leert je hoe je de potentie in ogenschijnlijk ‘slechte’ ideeën kunt ontdekken. Hij biedt eenvoudige technieken om ideeën te onderzoeken en aannames te bevragen, wat leidt tot innovatie en creativiteit. Kortom, Rico laat je zien hoe je op een nieuwe en effectieve manier kunt denken. Dus, ben je klaar om je publiek te inspireren en te motiveren? Boek Rico Bakker als spreker voor je volgende evenement en laat de kracht van creativiteit en innovatie los!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rico Bakker

Schrijf een review

Video met Rico Bakker

Artikelen over Rico Bakker

Meer informatie & boekingen

Rico Bakker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Rico Bakker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers