20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Remy Gieling

Remy Gieling als spreker boeken

Remy Gieling is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, AI/ChatGPT, digitale innovatie, digitale veiligheid en ondernemen. Hij is oprichter van ai.nl, runt the Automation group en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Voor RTL Z presenteert hij het programma Cybersessies. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor jouw bedrijf en stelt de changemakers van dit moment in staat om hun verhaal te delen. Ook weet hij dit begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en ze vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst

Remy Gieling

Expert kunstmatige intelligentie

Welke bedrijven en innovaties veranderen de wereld van morgen? En wat maakt deze bedrijven zo succesvol? Remy Gieling maakt van digitale trends jouw volgende businesscase, en spreekt dagelijks met de changemakers van morgen. Hij stelt prikkelende vragen, is nieuwsgierig en weet digitale innovatie voor elke doelgroep aantrekkelijk te maken. Sinds 2023 is hij samen met Job van den Berg partner bij en mede-eigenaar van ai.nl. Ook runnen ze samen The Automation Group, een AI softwarebedrijf dat zich specialiseert in het integreren van generatieve AI om bestaande processen te automatiseren bij een groot aantal bedrijven.

Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten

Remy is co-auteur van het recent verschenen boek “Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten” dat wordt uitgegeven door Haystack. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl neemt hij jouw publiek mee om de urgentie te voelen en het laaghangende fruit te plukken.

De groeikansen van AI

Remy spreekt dagelijks met de aanjagers van verandering. Hij weet als geen ander wat de kansen en valkuilen van toekomstige technologieën zijn. Door deze helicopterview ziet hij innovaties van mijlenver aankomen en maakt hij ingewikkelde theorie voor iedereen begrijpelijk. Zijn boek Ontdek de groeikansen van AI werd in 2021 genomineerd tot Managementboek van het Jaar.

Cybersessies

Als journalist interviewt Remy de drijvende krachten achter startups, scale ups en incidentele f*ckups op camera en podia. Zijn rol als hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT (Management Team) en Sprout maakte hem een expert op het gebied van leiderschap en innovatie binnen organisaties. Dankzij een aanstekelijke nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat scherp en gevat de belangrijkste lessen samen. Dit neemt hij ook mee in zijn werk als presentator voor het RTLZ programma Cybersessies, het eerste programma op de Nederlandse televisie dat volledig in het teken staat van kunstmatige intelligentie. Daarin maakt hij digitale veiligheid bespreekbaar en weet hij zijn publiek klaar te stomen voor de toekomst.

Handboek AI strategie

Het AI duo, Remy Gieling en Job van den Berg hebben recentelijk hun derde boek gelanceerd, getiteld ‘Handboek A| Strategie’. Van business-uitdaging naar AI-oplossing. Het boek zit boordevol praktische tips en cases van Nederlandse AI-koplopers als Picnic, ANWB, FrieslandCampina en KPN. Met de uitgebreide ervaring en deskundigheid bieden. Remy en Job een waardevolle kijk op de toepassing van kunstmatige intelligentie in de hedendaagse bedrijfsvoering.

Remy Gieling als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Remy Gieling zich door zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken voor een breed publiek. Zijn expertise ligt in het leiden van discussies over technologische innovatie en de impact ervan op de samenleving en het bedrijfsleven. Remy’s unieke benadering combineert diepgaande kennis met een natuurlijke flair voor het betrekken van het publiek, waardoor hij uitermate geschikt is voor evenementen die gericht zijn op technologie, innovatie en toekomstige trends.

Over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) is niet langer toekomstmuziek, maar een integraal onderdeel van ons huidige en toekomstige leven. Remy Gieling is een expert op dit gebied, met een focus op de ethische, sociale en zakelijke implicaties van AI. Hij behandelt onderwerpen zoals de invloed van AI op werk, privacy, en de maatschappij. Remy’s lezingen bieden niet alleen een blik op de huidige staat van AI, maar ook op de enorme potentie die het biedt voor innovatie en verbetering in diverse sectoren.

– Mede-oprichter van ai.nl
– Auteur van diverse AI boeken
– 120+ AI-lezingen per jaar
– Vaak te gast op radio en televisie
– Presentator van Cybersessies AI op RTLZ
– Docent AI-cursusreeks bij Nyenrode
– Organisator van jaarlijkse AI-inspiratiereizen naar Silicon Valley
– Mede-oprichter The Automation Group dat AI software bouwt voor partijen als Dura Vermeer e.a.
– Hielp reeds 50+ bedrijven met business uitdagingen te vertalen naar AI oplossingen

Remy Gieling inhuren voor een lezing

Het boeken van Remy Gieling voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring bij Quality Bookings. Ons proces begint met een duidelijke communicatie van uw wensen en verwachtingen. Na uw aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de boeking tot de uitvoering van het evenement, om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons en met Remy voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

Biografie van Remy Gieling

Remy Gieling heeft zich door de jaren heen gevestigd als een vooraanstaande figuur in de wereld van technologie, innovatie en leiderschap. Zijn carrière begon in de journalistiek, waar hij zijn passie voor technologie en ondernemerschap ontwikkelde. Hij werd al snel een gerespecteerde stem in de Nederlandse techwereld, zowel als redacteur als spreker.

Zijn interesse in kunstmatige intelligentie, gecombineerd met zijn ervaring in leiderschap en ondernemerschap, heeft Remy ertoe gebracht om zich te richten op de toekomst van werk en de impact van technologische innovatie op bedrijven en samenleving. Zijn inzichten en analyses zijn niet alleen verrijkend maar ook essentieel voor bedrijven die zich willen aanpassen aan de snel veranderende wereld.

Remy’s vaardigheden als spreker zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een duidelijke en boeiende manier te presenteren, waardoor zijn lezingen zowel informatief als inspirerend zijn. Zijn expertise strekt zich uit over verschillende domeinen, waaronder AI, digitale transformatie, en toekomstig leiderschap, waarmee hij een breed scala aan publiek aanspreekt.

Als auteur heeft Remy ook bijgedragen aan de kennis en het begrip van technologische trends en innovaties. Zijn boeken en artikelen worden gekenmerkt door diepgaande analyses en vooruitstrevende ideeën, waarmee hij een aanzienlijke invloed heeft in de wereld van technologie en ondernemerschap.

Zijn deelname aan verschillende forums en debatten, zowel nationaal als internationaal, heeft hem een reputatie opgeleverd als een toonaangevende denker en influencer in de technologische sector. Remy’s vaardigheden en ervaring maken hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement dat zich richt op de toekomst van technologie en de impact ervan op de wereld.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Remy Gieling

"Zowel digitaal als live is Remy scherp, inhoudelijk, sympathiek en met goed gevoel voor humor"

― Wendy Pouw

"Remy heeft kennis van zaken, was duidelijk goed voorbereid, zorgde voor een interactieve paneldiscussie. Zeker aan te raden!"

― Sanderijn Vermeeren

"Bij een online event is het altijd een uitdaging je deelnemers naar het scherm te trekken. Daar had Remy geen enkele moeite mee. Alles wat hij uitstraalt, is positiviteit, professionaliteit en energie, heel veel energie."

― Ilse van Es
Schrijf een review

Video met Remy Gieling

Meer informatie & boekingen

Remy Gieling inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Remy Gieling
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers