20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Remy Gieling - Expert kunstmatige intelligentie

Remy Gieling als spreker boeken

Remy Gieling is een naam die resoneert in de wereld van inspirerende sprekers en innovatieve denkers in Nederland. Met een indrukwekkende achtergrond in technologie, leiderschap en ondernemerschap, biedt Remy een schat aan kennis en ervaring die elke bijeenkomst of evenement kan verrijken. Als gastspreker brengt hij thema’s zoals kunstmatige intelligentie, digitale transformatie en toekomstgericht leiderschap tot leven, waardoor hij een ideale keuze is voor organisaties die vooruit willen kijken en innoveren.

Remy Gieling

Expert kunstmatige intelligentie

Remy Gieling als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Remy Gieling zich door zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken voor een breed publiek. Zijn expertise ligt in het leiden van discussies over technologische innovatie en de impact ervan op de samenleving en het bedrijfsleven. Remy’s unieke benadering combineert diepgaande kennis met een natuurlijke flair voor het betrekken van het publiek, waardoor hij uitermate geschikt is voor evenementen die gericht zijn op technologie, innovatie en toekomstige trends.

Over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) is niet langer toekomstmuziek, maar een integraal onderdeel van ons huidige en toekomstige leven. Remy Gieling is een expert op dit gebied, met een focus op de ethische, sociale en zakelijke implicaties van AI. Hij behandelt onderwerpen zoals de invloed van AI op werk, privacy, en de maatschappij. Remy’s lezingen bieden niet alleen een blik op de huidige staat van AI, maar ook op de enorme potentie die het biedt voor innovatie en verbetering in diverse sectoren.

– Mede-oprichter van ai.nl
– Auteur van diverse AI boeken
– 120+ AI-lezingen per jaar
– Vaak te gast op radio en televisie
– Presentator van Cybersessies AI op RTLZ
– Docent AI-cursusreeks bij Nyenrode
– Organisator van jaarlijkse AI-inspiratiereizen naar Silicon Valley
– Mede-oprichter The Automation Group dat AI software bouwt voor partijen als Dura Vermeer e.a.
– Hielp reeds 50+ bedrijven met business uitdagingen te vertalen naar AI oplossingen

+ lees meer

Remy Gieling inhuren voor een lezing

Het boeken van Remy Gieling voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring bij Quality Bookings. Ons proces begint met een duidelijke communicatie van uw wensen en verwachtingen. Na uw aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de boeking tot de uitvoering van het evenement, om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons en met Remy voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

Biografie van Remy Gieling

Remy Gieling heeft zich door de jaren heen gevestigd als een vooraanstaande figuur in de wereld van technologie, innovatie en leiderschap. Zijn carrière begon in de journalistiek, waar hij zijn passie voor technologie en ondernemerschap ontwikkelde. Hij werd al snel een gerespecteerde stem in de Nederlandse techwereld, zowel als redacteur als spreker.

Zijn interesse in kunstmatige intelligentie, gecombineerd met zijn ervaring in leiderschap en ondernemerschap, heeft Remy ertoe gebracht om zich te richten op de toekomst van werk en de impact van technologische innovatie op bedrijven en samenleving. Zijn inzichten en analyses zijn niet alleen verrijkend maar ook essentieel voor bedrijven die zich willen aanpassen aan de snel veranderende wereld.

Remy’s vaardigheden als spreker zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een duidelijke en boeiende manier te presenteren, waardoor zijn lezingen zowel informatief als inspirerend zijn. Zijn expertise strekt zich uit over verschillende domeinen, waaronder AI, digitale transformatie, en toekomstig leiderschap, waarmee hij een breed scala aan publiek aanspreekt.

Als auteur heeft Remy ook bijgedragen aan de kennis en het begrip van technologische trends en innovaties. Zijn boeken en artikelen worden gekenmerkt door diepgaande analyses en vooruitstrevende ideeën, waarmee hij een aanzienlijke invloed heeft in de wereld van technologie en ondernemerschap.

Zijn deelname aan verschillende forums en debatten, zowel nationaal als internationaal, heeft hem een reputatie opgeleverd als een toonaangevende denker en influencer in de technologische sector. Remy’s vaardigheden en ervaring maken hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement dat zich richt op de toekomst van technologie en de impact ervan op de wereld.

 • Snel contact met Remy Gieling
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Remy Gieling

Meer informatie & boekingen

Remy Gieling inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Remy Gieling
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers