20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jarno Duursma - Trendwatcher & Futurist

Jarno Duursma Trendwatcher & Futurist

Jarno Duursma als spreker boeken

Ben je op zoek naar een vooruitstrevende, inspirerende gastspreker voor je evenement? Jarno Duursma is dé expert op het gebied van technologische trends, digitale transformatie en de toekomst van werk en samenleving. Met zijn diepgaande kennis en enthousiasme weet Jarno Duursma zijn publiek keer op keer te boeien. Hij heeft een unieke gave om complexe onderwerpen als kunstmatige intelligentie, blockchain en de impact van digitalisering op mens en maatschappij op een begrijpelijke en aansprekende manier over te brengen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en inspirerend, waardoor hij een perfecte keuze is voor elk evenement dat streeft naar vernieuwing en inzicht.

 • Snel contact met Jarno Duursma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jarno Duursma

Jarno Duursma als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jarno Duursma een extra dimensie aan elk congres of seminar. Zijn expertise ligt vooral op het snijvlak van technologie, innovatie en de menselijke factor. Hij is een meester in het leiden van discussies, het uitlokken van interactie en het betrekken van het publiek bij de thema’s. Zijn thema’s variëren van ‘de toekomst van werk’ tot ‘de ethische aspecten van technologische ontwikkeling’. Jarno’s vermogen om ingewikkelde materie toegankelijk en boeiend te maken, maakt hem een uitstekende keuze voor elk evenement dat diepgang en betrokkenheid wenst.

Over technologische trends

Technologische trends vormen de ruggengraat van onze snel veranderende wereld. Jarno Duursma, een erkend expert op dit gebied, deelt zijn inzichten over hoe deze trends de manier waarop we leven, werken en communiceren vormgeven. Hij bespreekt onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, en de impact van digitalisering. Zijn lezingen bieden een uniek perspectief op de kansen en uitdagingen die deze trends met zich meebrengen. Kiezen voor een lezing van Jarno betekent kiezen voor een verrijkende en toekomstgerichte ervaring die je publiek zal inspireren en motiveren.

Jarno Duursma inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jarno Duursma voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we de behoefte aan een soepele organisatie en bieden we all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Neem contact op, bespreek je wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning tijdens het gehele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van de lezing. We zorgen ervoor dat alle details zijn afgestemd op jouw evenement, zodat je een naadloze en inspirerende ervaring kunt garanderen.

+ lees meer

Biografie van Jarno Duursma

Jarno Duursma is een vooraanstaand denker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van technologische trends, digitale transformatie en de toekomst van werk en samenleving. Met een achtergrond in informatietechnologie en een passie voor innovatie, heeft Jarno zich ontpopt als een veelgevraagd spreker en adviseur.

Zijn carrière begon in de IT, waar hij een diep begrip ontwikkelde van de technologische fundamenten die onze moderne wereld vormgeven. Door zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en streven naar kennis begon hij de bredere implicaties van deze technologieën voor bedrijven en de samenleving te verkennen. Dit leidde tot een carrière als zelfstandig trendwatcher, spreker en auteur.

Jarno Duursma heeft meerdere boeken geschreven over kunstmatige intelligentie, blockchain en de toekomst van werk. Zijn boeken zijn geprezen om hun diepgaande inzichten en toegankelijke schrijfstijl, waarmee hij complexe technologieën en hun impact op de maatschappij uitlegt. Hij wordt regelmatig gevraagd voor televisieprogramma’s, radio en podcasts om zijn expertise te delen.

In zijn lezingen combineert Jarno Duursma zijn uitgebreide kennis met een levendige presentatiestijl. Hij weet ingewikkelde concepten op een heldere en boeiende manier te presenteren, waardoor zijn publiek niet alleen geïnformeerd, maar ook geïnspireerd raakt. Zijn vermogen om te anticiperen op toekomstige trends maakt hem een waardevolle spreekpartner voor bedrijven en organisaties die vooruit willen kijken.

Jarno Duursma’s bijdrage aan het debat over de toekomst van technologie en zijn impact op de maatschappij is van onschatbare waarde. Zijn lezingen bieden een unieke combinatie van diepgaande kennis, praktische inzichten en inspirerende voorbeelden. Met zijn passie voor innovatie en zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, is hij een ideale spreker voor elk evenement dat gericht is op de toekomst.

Beschikbaarheid en praktische informatie

Je vraagt je misschien af: “Wat zijn de kosten voor een lezing door Jarno Duursma?” en “Hoe zit het met zijn beschikbaarheid?”. Goed nieuws: het boeken van Jarno Duursma als spreker is een eenvoudig en transparant proces. Door zijn toewijding aan zijn vak en de wens om zoveel mogelijk organisaties te inspireren, zorgt hij ervoor dat zijn tarieven concurrerend zijn en dat hij zo veel mogelijk beschikbaar is voor evenementen en conferenties.

Als je op zoek bent naar een spreker die je evenement echt naar een hoger niveau kan tillen, zoek dan niet verder dan Jarno Duursma. Zijn combinatie van expertise, energie en engagement maakt hem tot een van de meest gewilde sprekers in Nederland. Laat je publiek niet zomaar een lezing ervaren, maar een reis door de wondere wereld van technologie en innovatie

Met de wereld aan de vooravond van de vierde industriële revolutie, is er geen betere tijd om jezelf en je team uit te rusten met de kennis en tools die je nodig hebt om te slagen. Jarno Duursma kan je daarbij helpen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

Meer informatie & boekingen

Jarno Duursma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jarno Duursma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers