20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jarno Duursma

Jarno Duursma als spreker boeken

Jarno Duursma staat bekend als een van de meest vooraanstaande sprekers op het gebied van digitale technologieën in Nederland, met een bijzondere focus op kunstmatige intelligentie (AI). Hij heeft de reputatie betrouwbaar te zijn, hoge kwaliteit te leveren, en zijn lezingen zijn altijd actueel en op maat gemaakt. Jarno’s presentaties zijn energiek, vol humor en brengen veel nieuwe ideeën. Hij is niet alleen deskundig in zijn veld, maar weet ook hoe hij zijn publiek kan inspireren en engageren met voorbeelden die tot de verbeelding spreken.

Jarno Duursma

Trendwatcher & Futurist

Jarno Duursma is een naam die steeds vaker valt in de wereld van technologische innovatie en digitale transformatie. Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inzicht geeft in de toekomst van technologie maar ook de impact ervan op ons dagelijks leven en werk begrijpelijk kan maken, dan is Jarno Duursma de persoon die je evenement naar een hoger niveau tilt. Met een achtergrond die de brug slaat tussen technologie, maatschappij en bedrijfsleven, biedt hij een unieke kijk op thema’s als kunstmatige intelligentie, blockchain, digitale tweelingen, en de toekomst van werk. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te ontrafelen en tastbaar te maken voor zijn publiek, maakt hem een veelgevraagde spreker op congressen, seminars en bedrijfsevenementen.

Jarno Duursma als gastspreker boeken

Het boeken van Jarno Duursma als gastspreker is een garantie voor een evenement dat nog lang zal nazinderen bij je publiek. Hij neemt je mee op een ontdekkingsreis door de nieuwste technologische ontwikkelingen, met een speciale focus op hoe deze technologieën de manier waarop we werken, leven en met elkaar omgaan, transformeren. Jarno staat bekend om zijn vermogen om toekomstscenario’s levendig te schetsen, waardoor zijn luisteraars niet alleen geïnformeerd worden over de laatste trends, maar ook geïnspireerd worden om na te denken over de impact ervan op hun eigen leven en werk. Zijn presentaties zijn een mix van diepgaande kennis, praktische inzichten en een vleugje humor, waardoor complexe thema’s toegankelijk en boeiend worden.

Wat opdrachtgevers zeggen over Jarno Duursma

Opdrachtgevers en organisatoren prijzen Jarno Duursma om zijn vermogen om de toekomst van technologie toegankelijk en begrijpelijk te presenteren. Zijn lezingen worden gekenmerkt als ‘verhelderend’, ‘inspirerend’ en ‘een eye-opener’. Veelgehoorde feedback is dat zijn presentaties niet alleen kennis overbrengen, maar ook aanzetten tot actie. Bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar manieren om voorop te blijven lopen in de digitale transformatie, vinden in Jarno een onmisbare bron van inzicht en inspiratie.

Over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) is een gebied waar Jarno Duursma bijzonder gepassioneerd over is. Hij onderzoekt de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van AI, van machine learning tot deep learning en neurale netwerken. Zijn presentaties bieden een duidelijk overzicht van hoe AI de wereld verandert, en geven voorbeelden van het gebruik ervan in verschillende sectoren, van de gezondheidszorg tot de financiële wereld en daarbuiten. Jarno legt niet alleen uit wat AI is en kan, maar bespreekt ook de ethische en maatschappelijke vraagstukken die het met zich meebrengt. Zijn doel is om een ​​evenwichtig beeld te geven van de mogelijkheden en uitdagingen van AI, zodat het publiek goed geïnformeerd naar de toekomst kan kijken.

Jarno Duursma inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing of presentatie van Jarno Duursma is eenvoudig en wordt volledig ondersteund door het team van Quality Bookings. Van het eerste contact tot aan de dag van het evenement, ons team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We bieden all-inclusive tarieven, garanderen een offerte binnen 24 uur, en bieden uitgebreide ondersteuning in de aanloop naar het evenement. Onze 20 jaar expertise en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen Jarno kunt boeken voor je volgende evenement. Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde beoordeling van 9,0, wat onze toewijding aan uitmuntendheid onderstreept.

Biografie

Jarno Duursma’s reis in de wereld van technologie en innovatie begon aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij Informatica studeerde. Zijn fascinatie voor de impact van technologie op de maatschappij leidde hem naar een carrière als onafhankelijk trendwatcher, spreker, en auteur. Jarno heeft meerdere boeken geschreven over digitale technologie en de toekomst van werk, waaronder titels over kunstmatige intelligentie en blockchain. Deze publicaties hebben hem niet alleen nationale maar ook internationale erkenning opgeleverd.

In de loop der jaren heeft Jarno zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van digitale innovatie, met een bijzondere focus op de ethische en sociale implicaties van technologische vooruitgang. Zijn werk is een reflectie van zijn diepgaande kennis en zijn vermogen om vooruit te kijken naar de kansen en uitdagingen die de toekomst biedt.

Zijn biografie is niet alleen het verhaal van een individuele reis, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst en de rol van technologie daarin. Jarno’s lezingen en boeken zijn een uitnodiging om deel te nemen aan een essentieel gesprek over hoe we als samenleving omgaan met de ongekende mogelijkheden die technologie biedt.

Jarno Duursma’s vermogen om te anticiperen op technologische trends en deze te vertalen naar begrijpelijke en actiegerichte inzichten, maakt hem een van de meest vooraanstaande sprekers op het gebied van digitale innovatie en toekomstige technologieën in Nederland. Of het nu gaat om een keynote, workshop, of als dagvoorzitter, zijn bijdrage verrijkt elk evenement met waardevolle perspectieven en stimulerende discussies over de toekomst die ons allen wacht.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jarno Duursma

"Jarno gaf een update over de laatste technologische trends. Binnen korte tijd waren we op de hoogte van onderwerpen als kunstmatige intelligentie, conversational commerce et cetera. Op zijn eigen - soms humoristische - manier raak je geïnspireerd, zodat je verder kunt ontdekken jouw interesses. Wat mij betreft was het een lezing die qua inhoud de rest van de dag overtrof.”

― Eds Keizer

“Jarno’s lezing heeft ons geholpen de impact van kunstmatige intelligentie op mensen, bedrijven en zelfs de hele samenleving te begrijpen. Zijn frisse kijk op de digitale toekomst inspireerde ons team, maar waarschuwde ons ook om de menselijke factor niet te vergeten. Want in de toekomst zal de mens De factor zal ervoor zorgen dat u zich als bedrijf onderscheidt."

― Rudy Kempe

"Soms heb je geluk en komt er een spreker op je pad die op speelse wijze de broodnodige dynamiek in je ICT-kwartaaloverleg brengt"

― Ben Vester – Centraal Orgaan opvang Asielzoekers
Schrijf een review

Video met Jarno Duursma

Artikelen over Jarno Duursma

Meer informatie & boekingen

Jarno Duursma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jarno Duursma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers