Als een van de weinigen wist Richard Lamb de financiële crisis die in 2008 uitbrak te voorspellen. Dat onderstreept zijn kwaliteiten als futuroloog, trendstrateeg en trendwatcher. Zijn vooruitziende blik en analytische vermogen maken dat bedrijven hem veelvuldig inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ook u kunt hem voor een van die rollen laten boeken.

Congres of seminar? Kijk naar de toekomst met Richard Lamb

Richard, die sinds 2010 behoort hij tot het vaste team dat de jaarlijkse trendrede schrijft, heeft zijn sporen verdiend in de ICT, informatiekunde en elektronica. Hij werkte daarnaast als presentator bij de AVRO en TROS en zet zijn daar aangeleerde vaardigheden nu fulltime in als dagvoorzitter, presentator of discussieleider tijdens zakelijke evenementen. Als spreker weet hij technologische trends als geen ander te ontleden, maar zijn repertoire reikt aanzienlijk verder.

Hoe ziet ons werk er in de toekomst uit? Is Nederland hard op weg een ‘Generation Exit’ te creëren? Wat is het grote ‘Dilemma van de Duurzaamheid’? Het zijn relevante thema’s die deze futuroloog en spreker op zijn eigen wijze bespreekt en duidt. Hij doet dat begrijpelijk en met de nodige humor. Niet alleen in zijn rol van spreker, presentator of dagvoorzitter, maar ook als schrijver van boeken over trends.

Richard Lamb boeken voor een workshop of brainstormsessie

U kunt Richard Lamb tevens inhuren voor een workshop of brainstormsessie.  Tijdens zijn TrendTalk-presentaties laat hij niet alleen zien wat de relevante trends zijn. In workshop-verband geeft hij ook aan hoe u zelf trends kunt spotten en hoe u deze vertaalt naar kansen en innovaties. Lamb, managing partner van Bureau TrendWatcher.com, heeft daar zijn eigen TO DO Brainstormmodel voor ontwikkeld. U kunt ook kiezen voor een duo-presentatie door Richard en zijn partner/echtgenote Lieke Lamb.

Op BNR Nieuwsradio presenteren Richard en Lieke wekelijks hun trendverwachtingen. Ze maken een eigen TrendBrief en reiken jaarlijks de ‘Ditishandig Innovatie Awards’ uit. Bovendien zijn Lieke en Richard Lamb ambassadeur van Onderwijs OnStage en Jong Ondernemer. Daarnaast heeft het duo een drukke praktijk als adviseurs en zijn zij beiden ook afzonderlijk actief als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens seminars en congressen. Ook u kunt een van hen in die rol inhuren.

Sprekers boeken voor uw congres, seminar of workshop

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Richard Lamb of over het inhuren van Richard en Lieke Lamb voor een duo-presentatie? Neem contact op met ons Quality Bookings team voor gedetailleerde informatie over de mogelijkheden. U weet snel waar u aan toe bent en krijgt vrijwel direct een offerte op maat. Wilt u Richard en/of Lieke inhuren? Wij zitten voor u klaar om de door u gewenste professionals tegen de beste voorwaarden en laagste prijs te boeken.

Richard Lamb spreekt graag over:

Richard Lamb boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Richard Lamb. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21