Trendwatcher en futuroloog Richard Lamb heeft zich ontwikkeld tot fulltime spreker, dagvoorzitter & discussieleider, die al honderden optredens in zowel de Nederlandse als Engelse heeft verzorgd.

Trendrede
Richard Lamb heeft een achtergrond in ICT, informatiekunde en elektronica. Er zijn niet alleen enkele boeken van zijn hand verschenen, maar hij schrijft ook regelmatig (gast)columns op blogs en in tijdschriften. Sinds 2010 verleent Lamb zijn medewerking aan de jaarlijkse Trendrede, een collectieve toekomstvisie van een tiental ervaren trendwatchers. Hij treedt ook op als ambassadeur voor Onderwijs OnStage en de stichting Jong Ondernemen. Zijn vaardigheden als dagvoorzitter en discussieleider heeft hij als radiopresentator bij de AVRO en NOS opgedaan.

Toekomstscenario’s
Als trendwatcher is Richard Lamb sinds 1989 actief; hij is een van de weinigen die de financiële crisis voorspelden. Tijdens zijn keynote- en TrendTalk-presentaties spreekt hij zowel over trends als over de manier waarop men zelf trends kan spotten en vertalen naar kansen en innovaties. Het door hem ontwikkelde TO DO Brainstormmodel gebruikt Lamb ook tijdens zijn strategische BigBrainstorm-sessies bij overheden en bedrijven.
De lezingen van Richard Lamb worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en een hoge mate van interactie. Hij is een sympathieke spreker met veel kennis van zaken. Lamb laat zijn publiek graag aan de hand van toekomstscenario’s zien welke beslissende uitwerking technologie heeft op het dagelijks leven. Hij kan als futuroloog op maat geschreven toekomstvisies verzorgen voor bedrijven, brancheorganisaties, overheidsinstellingen en businessclubs.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Richard Lamb spreekt graag over:

Richard Lamb boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Richard Lamb. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21