20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nancy Rademaker
Exclusief bij
Quality Bookings

Nancy Rademaker als spreker boeken

Nancy Rademaker is een inspirerende en ervaren spreker die je publiek mee kan nemen in de wereld van technologie, digitale transformatie en customer centricity. Hierdoor is Nancy de perfecte keuze voor jouw evenement. Met meer dan 20 jaar ervaring in IT, trainingen en lezingen, weet zij als geen ander de impact van digitalisering op klantgedrag en bedrijfsmodellen uit te leggen. In deze pagina ontdek je alles over Nancy als spreker en hoe haar expertise jouw evenement kan verrijken.

Nancy Rademaker

Trendwatcher & futurist

In haar lezingen legt Nancy Rademaker de nadruk op het belang van customer centricity in de hedendaagse gedigitaliseerde wereld. Ze geeft inzicht in hoe organisaties hun klanten centraal kunnen stellen en een cultuur kunnen creëren die gericht is op een optimale klantbeleving. Daarnaast gaat ze dieper in op de rol van technologie bij het beïnvloeden van klantgedrag en het faciliteren van kennisdeling, creativiteit en innovatie. Nancy behandelt onderwerpen als extreme customer centricity, de employee experience en de impact van AI op bedrijfsmodellen en leiderschap.

Nancy Rademaker inhuren voor een lezing

Het boeken van Nancy Rademaker voor een lezing is eenvoudig en direct. Ons ervaren team bij Quality Bookings staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw evenement. We bieden exclusief management van meer dan 140 sprekers en zorgen altijd voor een scherpe offerte binnen 24 uur. Daarnaast bieden we een boekingsgarantie om de beschikbaarheid van jouw gekozen spreker te garanderen. Neem contact op en ontdek hoe Nancy Rademaker jouw publiek kan inspireren en informeren.

Biografie van Nancy Rademaker

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van IT, trainingen en lezingen, heeft Nancy Rademaker zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van digitale transformatie en customer centricity. Haar passie voor technologie, gecombineerd met haar enthousiasme voor mensen en klantgerichte strategieën, maken haar een unieke en boeiende spreker.

Nancy heeft wereldwijd gereisd om business leaders mee te nemen naar innovatiehubs zoals Silicon Valley en China. Deze ervaringen gebruikt ze om haar keynotes te voorzien van de meest actuele informatie en voorbeelden, zodat haar publiek altijd de meest relevante en waardevolle inzichten krijgt.

Nancy als spreker

In haar lezingen neemt Nancy haar publiek mee in de wereld van digitale transformatie, waarbij ze benadrukt hoe belangrijk het is om klanten centraal te stellen en een cultuur te creëren die gericht is op een optimale klantbeleving. Ze behandelt onderwerpen als extreme customer centricity, de impact van AI op bedrijfsmodellen en leiderschap, en de rol van technologie bij het beïnvloeden van klantgedrag en het faciliteren van kennisdeling, creativiteit en innovatie.

Nancy heeft een breed scala aan keynotes gegeven, waaronder:

  1. “The X factor of Customer Centricity”: Nancy gaat in op het belang van een focus op zowel de klantbeleving als de employee experience, en hoe deze twee hand in hand moeten gaan om echt succesvol te zijn.
  2. “Cultuur & Leiderschap in The Beyond”: In deze keynote legt Nancy uit hoe leiders en organisaties zich moeten aanpassen aan de exponentieel evoluerende technologie en de snel veranderende bedrijfswereld.
  3. “How to get ready for an AI future?”: Nancy laat zien wat Kunstmatige Intelligentie kan doen voor jouw bedrijf, en hoe het kan bijdragen aan een dieper klantinzicht en betere klantbelevingen.
  4. “Healthcare in The Beyond – Patient Centricity is THE Leading Game”: Nancy geeft inzicht in hoe technologie de zorgsector zal transformeren, en hoe patiëntgerichtheid het belangrijkste spel zal zijn in de toekomst.

Nancy Rademaker is een gepassioneerde en boeiende spreker die haar publiek weet te inspireren en te informeren. Met haar kennis, ervaring en passie voor technologie en mensen is ze de perfecte aanvulling op jouw evenement. Boek Nancy Rademaker als spreker en ontdek zelf hoe ze jouw publiek kan meenemen in de wereld van digitale transformatie en customer centricity.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Nancy Rademaker

"Nancy Rademaker was een gedenkwaardige en tot nadenken stemmende keynote speaker, die over het zeldzame vermogen beschikte om technologie echt door de ogen van de klant te positioneren. Door unieke inzichten en deskundige levering zette Nancy een toon voor onze conferentie die we nooit alleen hadden kunnen bereiken. De inhoud zorgde ervoor dat alle andere sprekers en sponsors op één lijn kwamen. Sommigen veranderden zelfs hun eigen slidedecks en presentaties om beter aan te sluiten bij de boodschap van Nancy. Dit is een echte indicatie van iemand met een ongeëvenaard begrip van klantwaarde. Een van de leidende autoriteiten op dit gebied wereldwijd, zonder enige twijfel.”

― James Henderson

"Ik raad deze luidspreker ten zeerste aan! Nancy’s Keynote op DattoCon19 was in één woord adembenemend. Ze is een charmante en boeiende presentator, ongelooflijk deskundig, en de inhoud waarover ze sprak was relevanter en toekomstgerichter dan welke andere presentatie dan ook die ik ooit heb gezien. Ik zal de informatie een hele tijd ontleden, die vervolgens zal worden besproken in een leiderschapsbijeenkomst bij mijn organisatie. In een wereld van informatie-overload is dit informatie die u moet horen als u voorbereid wilt zijn op “The Day After Tomorrow”."

― John Gabriel

"Nancy hield een tot nadenken stemmende en inspirerende keynote speech ter opening van ons tweejaarlijkse symposium over de toekomst van de diergeneeskunde. Nancy heeft de branche grondig onderzocht en voorafgaand aan het evenement contact met mij gehad om ervoor te zorgen dat de lezing aan de behoeften van het publiek zou voldoen. De boodschap ‘denk in kansen, niet in barrières’, gecombineerd met de boeiende toespraak van Nancy, zette de toon voor positieve discussies gedurende de dag over hoe de veterinaire beroepen zich konden aanpassen aan het ‘nieuwe normaal’ en de drijvende kracht konden zijn achter innovatie op het gebied van diergezondheid. . Het was een plezier om met Nancy samen te werken en ik zou haar zonder aarzeling aan anderen aanbevelen."

― Anthony Roberts
Schrijf een review

Video met Nancy Rademaker

Meer informatie & boekingen

Nancy Rademaker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Nancy Rademaker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers