Drs. Kelly Weekers is dé Mindset Motivator van Nederland. Zij weet als geen ander haar extensieve (neuro) psychologische kennis te vertalen naar praktische tips. Ze geeft je de inzichten om jouw doelen, te behalen en blijvend succes te hebben. Op welk gebied van je leven dan ook. Visualiseren is niet haar ding, concretiseren wel. ‘Alles is Mindset’ is haar overtuiging. 

Drs. Kelly als expert
Drs. Kelly Weekers is een veelgevraagde expert vanwege haar neuropsychologische kunde en verschijnt daarom met regelmaat in vooraanstaande tv-programma’s, bladen en evenementen.  Met een nuchtere kijk op zaken geeft ze haar duidelijke mening over onderwerpen als ondernemerschap, succes, creativiteit, persoonlijke effectiviteit en stress.

Drs. Kelly als spreker
Of ze nu spreekt over hoe je preventief burn-out kan voorkomen, hoe op een relaxte manier zakelijk te excelleren, of hoe anders te denken: de rode draad is altijd ALLES IS MINDSET. Het publiek wordt geraakt door haar humor en bevlogenheid waarbij ze vanuit onderbouwde feiten haar visie geeft.  Zweverigheid is niet haar ding, concretiseren en aanpakken wel. Tijdens haar spreken triggert ze haar publiek om direct in de actiemodus te komen. Tenslotte is je verleden niet bepalend voor je toekomst. Je mindset wel.

 

Biografie Kelly Weekers
In het zuiden van het land wordt Kelly Weekers op 20 augustus 1989 geboren. Ze groeit op in een ambitieus gezin en daardoor zit ondernemerschap van jongs af aan in haar DNA. Als model en Miss Nederland vloog ze over de hele wereld. Kelly heeft altijd van haar passie haar beroep willen maken. Zij behaalde na haar succesvol afgeronde universitaire studie Psychologie en Neurowetenschappen nog een master aan de Universiteit van Utrecht. Haar eerste vlieguren als doctorandus maakt ze in loondienst om vervolgens haar eigen praktijk te starten. Ambitieus als ze is heeft ze daarnaast het online inspiratieplatform GZNDenzo opgezet dat bezoekers dagelijks inspireert op het gebied van gezondheid, geluk en succes.

Drs. Kelly Weekers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Drs. Kelly Weekers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21