Drs. Kelly Weekers

Drs Kelly Weekers studeerde af in klinische- en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht en is vandaag de dag werkzaam als life & business coach. Ze is schrijfster van het boek Happy Life 365, veelgevraagd spreker en expert bij o.a. RTL Boulevard. Binnen haar eigen onderneming kellyweekers.com coachte zij duizenden mensen naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Als model en Miss Nederland vloog ze de hele over wereld, maar besloot ze haar interesse in de mens verder te willen bestuderen. Zij behaalde na haar succesvol afgeronde universitaire studie Psychologie en Neurowetenschappen nog een master aan de Universiteit van Utrecht. Opgegroeid in een ondernemersgezin was het starten van een eigen onderneming als coach de logische volgende stap. Inmiddels draagt zij naast haar doctorandus titel ook die van Tony Robbins Life & Board Certified Coach. Ook is zij founder van online wellbeing platform GZNDenzo.nl wat zij in augustus 2018 heeft verkocht.

Vandaag de dag helpt Kelly zelfstandige ondernemers door de 6-cijferige winst te breken en op te schalen met haar online coaching programma ‘Succesvol Ondernemen’. Als Life & Business Board Certified Coach werkt zij exclusief 1 op 1 met klanten. Kelly verschijnt met regelmaat als expert in RTL Boulevard, in bladen en bij bedrijven. Zij wordt geprezen om de wijze waarop zij wetenschappelijk onderbouwde kennis en haar jarenlange ondernemerservaring op een nuchtere manier omzet naar handvatten voor de dagelijks praktijk zodat iedereen deze succesvol kan toepassen. Zij schreef het boek Happy Life 365 wat in alle on- en offline boekhandels verkrijgbaar is.

Altijd sprekend vanuit onderbouwde feiten geeft zij haar visie op de kracht van onze mindset. Kelly wordt geroemd om de manier waarop zij met humor, nuchterheid en bevlogenheid interacteert met haar publiek. Door haar aansprekende tips en talent om wetenschappelijke kennis op een eenvoudige en praktische wijze te vertalen naar het leven van alledag maakt zij het effect van onze denkwijze op ons dagelijkse geluksgevoel direct invoelbaar. Al tijdens het spreken wordt bij het publiek de eerste transformatie naar een gelukkiger en succesvoller leven ingezet. Kelly spreekt over Happy Life 365: de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven.

Drs. Kelly Weekers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Drs. Kelly Weekers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21