De flamboyante hotelier Willem Reimers is directeur geweest van voorname hotels in Zwitserland en Nederland. Hij is tevens een opvallende verschijning in diverse televisieprogramma’s over horecaondernemingen.

The Grand
Nadat hij cum laude geslaagd is op de Steigenberger Hotelfachschule begint Willem Reimers zijn carrière in Zwitserland. Hij werkt in verschillende Zwitserse hotels en zwaait uiteindelijk de scepter over Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken. Na terugkeer in Nederland stuurt Reimers verschillende luxe hotels aan. Hij eindigt als general manager bij The Grand in Amsterdam, een vijf sterren de luxe hotel, dat hij tot ver buiten de landsgrenzen op de kaart zet.

Knallen in de Horeca
De afgelopen jaren is Willem Reimers samen met Herman den Blijker vaak te zien in een succesvolle reeks televisieprogramma’s, Herrie in het Hotel. Hierin begeleiden Reimers en Den Blijker horeca-ondernemers om van hun zaak een succesvolle en winstgevende operatie te maken. Daarbij let Reimers niet alleen op gastvrijheid maar richt hij zich ook op sales & marketing. Verder is hij erop gebrand de liefde voor het vak over te brengen op de volgende generatie. Vanaf 2012 schittert Reimers in het televisieprogramma Knallen in de Horeca, waarin hij noodlijdende restaurants te hulp te schiet door de bediening onder de loep te nemen.

Etiquette en omgangsvormen zijn niet alleen van toepassing in de horeca maar juist ook in het bedrijfsleven, voor professionals die dagelijks in contact zijn met hun klanten. Op zijn eigen, unieke wijze verzorgt Willem Reimers zeer inspirerende lezingen, bedrijfstrainingen en masterclasses.

Willem Reimers spreekt graag over:

Willem Reimers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Willem Reimers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21