20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Chanel Matil Lodik

Chanel Matil Lodik als spreker boeken

Chanel Matil Lodik is antiracisme en D&I-expert met jarenlange ervaring, marketingvrouw, influencer en autist met de gave om wetenschappelijke literatuur naar gewone mensentaal te vertalen. Alhoewel antiracisme en diversiteit in de breedste zin van het woord de onderwerpen zijn waar mensen het meest om vragen, is Chanel ontzettend veelzijdig. Dat is ook te zien op de verscheidenheid aan maatschappelijke onderwerpen die zij op haar Instagram behandelt.

Chanel Matil Lodik

Antiracisme, diversiteit & inclusie.

Chanel Matil Lodik is een toonaangevende expert op het gebied van antiracisme en diversiteit & inclusie (D&I). Met haar uitgebreide achtergrond in marketing en haar invloedrijke positie als influencer weet Chanel wetenschappelijke inzichten op een begrijpelijke manier te vertalen naar een breed publiek. Ze staat bekend om haar unieke vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken en haar publiek niet alleen te inspireren maar ook aan te zetten tot actie. Chanel’s veelzijdigheid is terug te zien in de diversiteit aan maatschappelijke onderwerpen die zij behandelt, zowel in haar lezingen als op haar Instagram.

Chanel Matil Lodik als gastspreker boeken

Als spreker op congressen en seminars behandelt Chanel Matil Lodik een scala aan onderwerpen binnen het spectrum van antiracisme en D&I. Haar presentaties zijn oorspronkelijk, open, en soms confronterend, maar altijd gericht op het bieden van praktische adviezen gebaseerd op best practices. Chanel’s benadering zorgt ervoor dat haar publiek geïnspireerd raakt om direct tot actie over te gaan. Ze is in staat om ingewikkelde wetenschappelijke literatuur te ontsluiten voor een breed publiek en eindigt haar lezingen altijd met concrete, haalbare oplossingen.

Over antiracisme en diversiteit & inclusie

Antiracisme en diversiteit & inclusie zijn thema’s die hoog op de agenda staan in zowel het bedrijfsleven als de maatschappij. Chanel Matil Lodik is gespecialiseerd in deze onderwerpen en biedt lezingen die niet alleen informeren, maar ook motiveren om actie te ondernemen. De aanpak van Chanel in haar sessies is gericht op het bieden van heldere en haalbare oplossingen om diversiteit en inclusie in elke laag van een organisatie mogelijk te maken.

Chanel Matil Lodik inhuren voor een lezing

Het boeken van Chanel Matil Lodik voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Sprekersbureau Quality Bookings, met meer dan 20 jaar expertise, ondersteunt u bij elke stap van het boekingsproces. Met All-Inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte, en onze uitgebreide ondersteuning zorgt ervoor dat uw ervaring met ons vlekkeloos verloopt.

Biografie

Chanel Matil Lodik is antiracisme en D&I-expert met jarenlange ervaring, marketingvrouw, influencer en autist met de gave om wetenschappelijke literatuur naar gewone mensentaal te vertalen. Alhoewel antiracisme en diversiteit in de breedste zin van het woord de onderwerpen zijn waar mensen het meest om vragen, is Chanel ontzettend veelzijdig. Dat is ook te zien op de verscheidenheid aan maatschappelijke onderwerpen die zij op haar Instagram behandelt. 

Haar kennis komt van wetenschappelijke onderzoeken, maar haar boodschap is toegankelijk. Chanel eindigt altijd met praktische adviezen die gebaseerd op best case practictes, zodat men niet alleen geïnspireerd vertrekt, maar ook meteen in actie kan komen.

Dit zeggen mensen over een lezing van Chanel:

“Chanel’s manier van presenteren is oorspronkelijk, open en soms confronterend, maar daardoor zo inspirerend dat we vooraf al zeker wisten dat het de juiste keuze was om dit traject met haar te doen.

De oplossingen die we nu hebben liggen, zijn concreet, anders en soms vergezocht op het eerste gezicht, maar als je verder kijkt juist weer helemaal niet.

Maar boven alles zijn de oplossingen helder en haalbaar en dát is van belang, als je diversiteit & inclusie mogelijk wil maken.”

“Het publiek vond haar optreden inspirerend, duidelijk en het zet aan tot denken over hoe je nieuwe doelgroepen kunt bereiken. Op een uitnodigende manier stimuleerde Chanel het publiek om kritisch naar jezelf en de processen binnen je organisatie te kijken. Daarnaast gaf ze praktische handvatten hoe je dat op een andere manier kunt aanpakken. Ik vond Chanel laagdrempelig benaderbaar, toegankelijk en ook beheerst.”

“De masterclass is prikkelend, duidelijk en brengt het gesprek op gang. Mensen voelden zich gehoord. Voor ons is de masterclass is geen eindstation, maar juist het beginpunt.”

“Het gedeelte over equity & inclusion en het adresseren van en omgaan met microagressies overtrof onze verwachtingen. Het is heel fijn dat Chanel concrete acties meegeeft om met dergelijk gedrag om te gaan.”

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Chanel Matil Lodik

Schrijf een review

Video met Chanel Matil Lodik

Meer informatie & boekingen

Chanel Matil Lodik inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Chanel Matil Lodik
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers