20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Presentatrices

Wat de aard of het doel van uw bedrijfsbijeenkomst ook is, bij het inhuren van een professionele presentatrice gaat u niet over één nacht ijs. Dat is terecht, want zij dráágt uw evenement, als gastvrouw, als visitekaartje en als vaardige spreker die de diverse programmaonderdelen van uw congres of seminar met elkaar verbindt. Bij Quality Bookings krijgt u een persoonlijk advies en kunnen wij de presentatrice die past bij uw bedrijf en publiek rechtstreeks voor u boeken.

Nog meer presentatrices voor uw evenement:

+ meer sprekers weergeven

Kies een presentatrice die uw bedrijfswaarden weerspiegelt

Deelnemers aan uw bijeenkomst hebben hun eigen beeld van uw organisatie. Misschien zien zij u als kennisbedrijf en uw mensen als autoriteiten in hun vakgebied. Maar het kan ook zo zijn dat uw genodigden uw bedrijf juist ervaren als trendy en gedurfd. Als u een presentatrice gaat inhuren, verdient het aanbeveling om daar bij stil te staan. Er moet immers een ‘klik’ zijn – een gevoel van herkenning of verrassing.

De beste presentatrices van Nederland laten zich door Quality Bookings vertegenwoordigen. Zij hebben hun sporen verdiend in de radio- en tv-wereld, in het theater of in de sport of politiek. Ook vertegenwoordigen wij veel presentatrices die met succes een breed publiek aan zich weten te binden als food of fashion vloggers. U kunt bij ons dus altijd die presentatrice boeken voor uw relatie-event of personeelsfeest, die de identiteit en waarden van uw organisatie weerspiegelt.

Uw presentatrice is uw verbindende factor

Een goede, vlot sprekende presentatrice verbindt niet alleen de programmaonderdelen tot één vloeiend geheel, maar verbindt ook mensen. Zij heet uw gasten welkom, stelt de mensen in de zaal en uw sprekers op hun gemak, zorgt voor interactie, reageert spontaan en professioneel op onverwachte gebeurtenissen en bewaakt de sfeer en voortgang van uw evenement. Meestal is de presentatrice ook inzetbaar als dagvoorzitter, interviewer of gespreksleider.

Voor een inhoudelijk symposium of seminar zult u al snel kiezen voor een presentatrice met een zekere staat van dienst in de omroepwereld of een coryfee uit het bedrijfsleven of de politiek. Staat uw bijeenkomst in het teken van lifestyle, fashion of gastronomie, dan kan het juist interessant zijn om een bekende vlogster of kookjournaliste in te huren. Organiseert u een bijeenkomst in een sportieve sfeer, denk aan teambuildingsevents of een programma met spelelementen, dan voegt een bekende sportvrouw op sportpresentatrice daar haar eigen dimensie aan toe.

Wie presenteert uw event of bedrijfsfeest?

Ook bij personeelsbijeenkomsten en bedrijfsfeesten maakt de performance van uw presentatrice het verschil. Zij breekt het ijs, zorgt voor vaart in het programma en is de schakel tussen de directie en het management en het personeel. Buiten een bekende anchorman of radio- of tv-persoonlijkheid, kunt u in dit geval ook kiezen voor een cabaretière of comédienne.  Vanwege de altijd bijzondere interactie kan een duo-presentatie eveneens een goede keuze zijn.

Congres, relatie-event, personeelsbijeenkomst of bedrijfsfeest, wij geven graag een deskundig antwoord op de vraag wie de aangewezen vakvrouw is om uw organisatie te vertegenwoordigen. Een spreker, presentator of presentatrice inhuren, vraagt om een zorgvuldige afweging en heldere procedures voor het boeken. Bij Quality Bookings bent u daarvan verzekerd. Wie u ook gaat inhuren en wat uw budget ook is, bij ons kunt u rekenen op honderd procent professionaliteit en uitstekende service.