20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Myrthe Meurders

Myrthe Meurders als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert, maar ook een diepgaande impact maakt? Myrthe Meurders is de spreker die je moet boeken. Met haar unieke inzichten in verantwoordelijkheid, betrokkenheid en het maken van een verschil, laat ze je publiek gegarandeerd met nieuwe perspectieven naar huis gaan. Op deze pagina ontdek je wat Myrthe zo uniek maakt en waarom zij de perfecte aanvulling is voor je volgende evenement.

Myrthe Meurders

Dagvoorzitter en presentator

Over verantwoordelijkheid en betrokkenheid

Waarom nemen sommige mensen wel verantwoordelijkheid en anderen niet? Wat is de sleutel tot het vergroten van betrokkenheid en eigenaarschap? Myrthe Meurders verdiept zich in deze vragen. Met haar ervaring als trainer en procesleider binnen diverse onderwijsorganisaties, brengt ze een schat aan kennis over menselijk gedrag en de invloed van organisatorische structuren. Myrthe’s lezingen bieden inzichten in hoe je de betrokkenheid binnen je organisatie kunt verhogen en hoe je ervoor zorgt dat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar bijdrage.

Myrthe Meurders inhuren voor een lezing

Het boeken van Myrthe Meurders voor een lezing is eenvoudig en ongecompliceerd. Bij Quality Bookings geniet je van all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Na je aanvraag ontvang je binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele proces, van het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing. Wij zorgen ervoor dat alles soepel en zonder problemen verloopt.

Biografie van Myrthe Meurders

Myrthe Meurders, met 15 jaar ervaring als trainer en procesleider, is een autoriteit op het gebied van menselijk gedrag, onderwijs en maatschappelijke ontwikkelingen. Haar benadering van onderwijs, gezien als een afspiegeling van de samenleving, heeft haar inzichten gegeven in hoe wat zich op straat, in de politiek of achter de voordeur afspeelt, samenkomt in de dynamische wereld van onderwijs.

Vanuit haar diverse rollen als dagvoorzitter, online presentator, adviseur en trainer, heeft Myrthe een unieke stijl ontwikkeld. Ze staat bekend om haar open blik, scherp observatievermogen en het lef om beslissingen te nemen en zaken te benoemen. Haar positieve energie en vermogen om zich af te stemmen op haar publiek, zowel in fysieke bijeenkomsten als online, maakt haar een geliefde keuze voor evenementen en conferenties.

Haar drive om dieper in te gaan op de redenen waarom mensen wel of niet verantwoordelijkheid nemen, de manier waarop zij betrokkenheid vergroten en hoe zij een verschil kunnen maken, is wat haar onderscheidt. Myrthe gelooft dat het maken van een verschil aan het einde van de dag leidt tot een gevoel van geluk, zowel voor individuen als voor organisaties.

Door haar brede maatschappelijke oriëntatie en ervaring in het onderwijs, biedt Myrthe lezingen die niet alleen informatief zijn, maar ook aanzetten tot nadenken en verandering. Ze is in staat om complexe thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Of het nu gaat om het stimuleren van betrokkenheid in het onderwijs of het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen, Myrthe heeft de kennis, ervaring en het charisma om elk onderwerp tot leven te brengen.

Haar aanpak in lezingen en workshops is altijd interactief, uitnodigend tot dialoog en reflectie. Ze gelooft sterk in de kracht van gesprek en interactie om nieuwe inzichten te genereren en verandering teweeg te brengen.

Myrthe’s missie is om mensen te inspireren om verantwoordelijkheid te nemen, betrokken te zijn en een positief verschil te maken in hun persoonlijke en professionele leven. Met haar expertise en energieke aanpak is Myrthe Meurders de ideale spreker voor jouw volgende evenement.

Of je nu een inspirerende spreker zoekt voor een bedrijfsevenement, educatieve workshop of een maatschappelijk gerichte conferentie, Myrthe Meurders biedt een lezing die aansluit bij je doelstellingen en je publiek zal boeien en inspireren. Boek Myrthe Meurders voor een onvergetelijke en impactvolle ervaring.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Presentatrice
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Myrthe Meurders

Schrijf een review

Video met Myrthe Meurders

Meer informatie & boekingen

Myrthe Meurders inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Myrthe Meurders
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers