20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Laura Bas
Exclusief bij
Quality Bookings

Laura Bas als spreker boeken

Laura Bas, jongerenambassadeur en gendergelijkheid expert, is de ideale persoon om jouw evenement een krachtige boodschap mee te geven. In deze pagina duiken we in het verhaal van Laura, haar expertisegebieden, en hoe haar inzichten jouw organisatie kunnen transformeren. Je staat op het punt om te ontdekken waarom Laura Bas dé spreker is die jouw publiek zal raken en motiveren.

Laura Bas

Gen-Z expert

Waarom kiezen voor een spreker die zich richt op jongerenparticipatie en gendergelijkheid? Simpel: het zijn onderwerpen die vandaag de dag meer aandacht verdienen dan ooit. Laura Bas tilt deze thema’s naar een hoger niveau door haar ervaringen bij de Verenigde Naties en haar samenwerkingen met prominente Europarlementariërs. Ze belicht onderwerpen zoals de loonkloof, het belang van inclusieve besluitvorming en het empoweren van jongeren in organisaties. Door voor Laura te kiezen, kies je voor een toekomst waarin gelijke kansen geen streven, maar realiteit zijn.

Het behoud van Gen-Z: de toekomst verzekeren

In een tijdperk waarin de werkplek snel verandert en nieuwe generaties hun eigen verwachtingen en waarden meebrengen, is het behoud van Gen-Z-medewerkers een thema van cruciaal belang. Laura Bas geeft hier een nieuwe dimensie aan door haar inzichten over wat Gen-Z zoekt in hun carrière en hoe organisaties zich kunnen aanpassen om aan deze behoeften te voldoen. Haar lezingen bieden praktische strategieën om deze jonge professionals niet alleen aan te trekken, maar ze ook langdurig te binden en te boeien. Laura’s benadering tot het behoud van Gen-Z in de werkplek gaat verder dan traditionele methoden; ze streeft naar een cultuur die innovatie, diversiteit en flexibiliteit waardeert. Met Laura als spreker, zet je een stap vooruit naar het creëren van een werkomgeving waarin Gen-Z niet alleen overleeft maar ook floreert, en waar hun unieke talenten en perspectieven de groei van je organisatie stimuleren.

Laura Bas inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Laura Bas is helder en eenvoudig, waardoor je snel zekerheid hebt over haar aanwezigheid op jouw evenement. Na een eerste contact via Quality Bookings zorgen we binnen 24 uur voor een scherpe offerte. Wij begrijpen dat snelheid en duidelijkheid belangrijk zijn en nemen alle drempels weg, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Laura Bas

Laura Bas heeft zich in korte tijd ontpopt als een invloedrijke stem op het gebied van jongerenparticipatie en gendergelijkheid. Op 25-jarige leeftijd stond ze al op het internationale podium van de Verenigde Naties om deze cruciale onderwerpen aan te snijden. Haar zelfgeschreven speech was niet alleen een pleidooi, maar ook een wake-up call voor wereldleiders over de noodzaak van het betrekken van jongeren en het bevorderen van gendergelijkheid.

Haar inzicht en visie bleven niet beperkt tot de muren van de VN. Laura’s rol als Jongerenambassadeur voor Seksuele Rechten en Gendergelijkheid bracht haar wereldwijd in contact met honderden jongeren, wiens stemmen zij vervolgens meenam naar de onderhandelingstafels. Ze leverde een onmisbare bijdrage aan de Nederlandse delegatie en liet zien dat jonge vrouwen niet alleen een plek verdienen in internationale discussies, maar daar ook een significante impact kunnen hebben.

Laura’s projecten

Laura’s betrokkenheid bij het ministerie van Buitenlandse Zaken is slechts één facet van haar veelzijdige carrière. Ze heeft gesproken op prestigieuze evenementen zoals TEDxAmsterdamWomen en heeft samengewerkt met grote organisaties als Microsoft, Unicef en Amref Flying Doctors. Haar expertise en charismatische presentaties hebben haar ook een plaats opgeleverd in de jury van de Mensenrechtentulp.

Haar passie voor gendergelijkheid leidde tot het oprichten van het project ‘Meer Gendergelijkheid op de Arbeidsmarkt’ in 2021. Samen met Europarlementariërs Vera Tax en Agnes Jongerius ontwikkelde Laura workshops die vrouwen leren over het dichten van de loonkloof. Deze initiatieven hebben erkenning gekregen in de vorm van prestigieuze prijzen zoals de Nouri Talent Award en de Changemaker van Amsterdam Award. Laura’s schoonheid en gratie werden ook opgemerkt toen ze de derde plaats behaalde bij Miss World Nederland en werd genomineerd voor de ‘Woman of the Year Award’.

Na het behalen van haar Master in Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, ging Laura’s zoektocht naar kennis verder. Ze verdiepte zich in de dynamiek van Millennials en Gen Z op de werkvloer, samen met de impact van intergenerationele samenwerking en genderdiversiteit op organisaties. Met deze kennis geeft ze niet alleen lezingen, maar levert ze ook consultancy diensten voor bedrijven die vooruit willen.

Boek Laura Bas nu

Ben je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Boek Laura Bas nu en zorg voor een blijvende impact op je publiek. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie en om de beschikbaarheid van Laura te bevestigen. Verzeker jezelf van een spreker die niet alleen inspireert, maar ook zorgt voor verandering. Boek Laura Bas voor een lezing die nog lang na zal dreunen in de harten en geesten van je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Laura Bas

"Wat een verademing om een jonge, dynamische en intelligente vrouw te horen praten over onderwerpen die vaak in clichés vervallen. Laura is echt een expert op haar gebied."

"Laura combineert charisma met inhoud. Ze heeft ons managementteam echt aan het denken gezet over hoe we onze jongere werknemers kunnen empoweren."

"Na Laura's lezing voelde het alsof we niet alleen een inspirerende visie hadden gekregen, maar ook de blauwdruk voor echte verandering binnen onze organisatie."

Schrijf een review

Video met Laura Bas

Meer informatie & boekingen

Laura Bas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert
  • Snel contact met Laura Bas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers