Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Laura Bas - Aantrekken en behouden van jong talent
Exclusief bij
Quality Bookings

Laura Bas Aantrekken en behouden van jong talent

Laura Bas als spreker boeken

Laura Bas (1996) is een meervoudig prijswinnende Changemaker en Spreker. Ze is een expert op betekenisvolle jongerenparticipatie en een pionier op het gebied van gendergelijkheid. Laura weet het publiek haarfijn uit te leggen hoe we jongeren beter kunnen betrekken in organisaties en wat er nodig is om gelijke kansen te creëren voor mannen en vrouwen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Laura Bas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Laura Bas

Laura kaartte afgelopen april op haar 25e het belang van jongerenparticipatie en gendergelijkheid aan met haar zelfgeschreven speech bij de Verenigde Naties. Daarnaast consulteerde ze voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken vanuit haar rol als Jongerenambassadeur voor Seksuele Rechten en Gendergelijkheid wereldwijd honderden jongeren. Deze inzichten en aanbevelingen nam ze mee als lid van de Nederlandse Delegatie bij de Verenigde Naties, waar ze namens Nederland mee onderhandelde en speechte voor wereldleiders.

De Verenigde Naties is niet het enige internationale podium wat Laura betrad. Ze sprak onder andere bij TEDxAmsterdamWomen, Microsoft, Unicef, Amref Flying Doctors, SheDecides en was jurylid voor de Mensenrechtentulp. Naast haar werk als Jongerenambassadeur startte ze in 2021 haar eigen project genaamd ‘Meer Gendergelijkheid op de Arbeidsmarkt’. Hiervoor werkte ze samen met Europarlementariërs Vera Tax en Agnes Jongerius, met wie ze workshops gaf aan vrouwen over het dichten van de loonkloof. Haar maatschappelijke inzet werd bekroond met twee prijzen: De Nouri Talent Award en de Changemaker van Amsterdam Award. Laura wist daarnaast ook op andere plekken in de prijzen te vallen: in 2021 behaalde ze derde plek bij Miss World Nederland en in 2023 was ze een van de genomineerden van de ‘Woman of the Year Award’ van de Nederlands Britse Kamer van Koophandel.

Naast haar rol als Jongerenambassadeur en het behalen van haar Master in Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam besloot Laura haar kennis omtrent jongeren en gelijke kansen op de arbeidsmarkt verder uit te breiden. Zo deed ze samen met generatie-expert dr. Aart Bontekoning onderzoek naar Millennials & Werk en adviseerde ze verschillende organisaties over jongerenparticipatie. Daarnaast was ze ook een van de vier gezichten van het jongerenkanaal ‘What’s Next’ van AT5 en NH Nieuws.

Naast haar werk als spreker en consultant is Laura op dit moment ook panellist bij BNR Nieuwsradio.

Meer informatie & boekingen

Laura Bas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert de Vries
 • Snel contact met Laura Bas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers