20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anne-Marie van Leggelo

Anne-Marie van Leggelo als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Anne-Marie van Leggelo is dé expert op het gebied van etiquette en imago, een waardevolle toevoeging aan elk programma. In deze pagina ontdek je waarom Anne-Marie van Leggelo de perfecte keuze is voor jouw evenement. We lichten haar expertise en de boeiende onderwerpen die zij kan behandelen toe, en leggen uit hoe je haar kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Anne-Marie van Leggelo

Etiquette en imago expertise

Over etiquette en imago expertise

Waarom zou je kiezen voor een spreker die gespecialiseerd is in etiquette en imago? In een wereld waar de eerste indruk en professionele uitstraling cruciaal zijn, kan de kennis van Anne-Marie van Leggelo het verschil maken. Zij biedt inzichten in moderne omgangsvormen, persoonlijke en zakelijke imago-ontwikkeling, en culturele diversiteit op de werkvloer. Met praktische tips en adviezen helpt Anne-Marie jou of je organisatie om reputatieschade te voorkomen en een positieve, professionele uitstraling te behouden.

Anne-Marie van Leggelo inhuren voor een lezing

Het boeken van Anne-Marie van Leggelo voor jouw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings profiteer je van all-inclusive tarieven en ontvang je binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele boekingsproces, en we zorgen ervoor dat aan al je wensen wordt voldaan. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen de rest, zodat je met volle tevredenheid kunt genieten van een boeiende lezing door Anne-Marie van Leggelo.

Biografie van Anne-Marie van Leggelo

Met meer dan 20 jaar ervaring is Anne-Marie van Leggelo een autoriteit op het gebied van etiquette en imago. Haar carrière begon met een passie voor de fijne kneepjes van sociale interactie en professionele presentatie. Als trotse eigenaresse van Het Etiquette Bureau heeft Anne-Marie zich onderscheiden als een veelgevraagde expert, trainer en adviseur. Haar benadering van moderne omgangsvormen combineert zakelijke scherpte met internationale allure. Ze heeft een breed scala aan klanten geadviseerd, van individuen die hun persoonlijke imago willen verfijnen tot bedrijven die streven naar een professionele uitstraling.

Anne-Marie’s expertise strekt zich uit over verschillende domeinen. Ze is niet alleen bekend als een deskundige in etiquette, maar ook als een getalenteerde presentatrice, dagvoorzitter en spreker. Haar vaardigheden omvatten het geven van praktisch advies over het navigeren in diverse culturele settings en het hanteren van gepaste omgangsvormen in verschillende sociale en zakelijke situaties.

De ervaringen van Anne-Marie van Leggelo maken haar een unieke spreker. Haar lezingen zijn een mix van inspirerende verhalen, praktische tips en relevante voorbeelden die haar publiek zowel informeren als vermaken. Met een vleugje humor en veel charisma weet zij haar publiek te boeien en te inspireren.

Of het nu gaat om het omgaan met ongepast gedrag, de do’s en don’ts op de werkvloer, of het navigeren door de complexiteit van verschillende culturen, Anne-Marie biedt waardevolle inzichten. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief, waardoor het publiek betrokken blijft en de geleerde lessen daadwerkelijk kan toepassen in hun dagelijks leven.

Door Anne-Marie van Leggelo te boeken voor je evenement, kies je voor een spreker die ervaring, kennis en charisma combineert. Haar lezingen bieden niet alleen een leerzame ervaring, maar zijn ook een garantie voor een verrijkende en gedenkwaardige bijeenkomst. Met Anne-Marie van Leggelo kies je voor een expert die een blijvende impact zal hebben op jouw publiek.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Anne-Marie van Leggelo

Schrijf een review

Video met Anne-Marie van Leggelo

Meer informatie & boekingen

Anne-Marie van Leggelo inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Anne-Marie van Leggelo
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers