20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hélène Hendriks

Hélène Hendriks als spreker boeken

Hélène Hendriks is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een charismatische en ervaren gastspreker voor uw volgende evenement! Hélène staat niet alleen bekend als sportpresentatrice en verslaggever, maar ook als inspirerende spreker die haar publiek weet te boeien met verhalen uit de sportwereld, de media en haar persoonlijke ervaringen. Haar vermogen om anekdotes en inzichten uit de sportjournalistiek te verweven met universele thema’s als doorzettingsvermogen, teamwerk en leiderschap maakt haar een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen. Met Hélène Hendriks haal je niet alleen een deskundige in huis, maar ook iemand die een publiek kan inspireren en motiveren.

Hélène Hendriks

Tv Presentatrice en oud topsporter

Als dagvoorzitter brengt Hélène Hendriks een unieke combinatie van professionaliteit, charisma en sportkennis. Ze weet hoe ze een evenement soepel en dynamisch kan leiden, terwijl ze deelnemers betrokken houdt. Haar ervaring in de media stelt haar in staat om met een breed scala aan onderwerpen om te gaan, van sport en gezondheid tot vrouwelijk leiderschap en mediavaardigheden. Haar benadering is altijd persoonlijk en op maat, afgestemd op de specifieke behoeften en thema’s van uw evenement. Met Hélène Hendriks als dagvoorzitter zorgt u voor een evenement dat zowel inhoudelijk sterk als onvergetelijk is.

Over sportjournalistiek

Sportjournalistiek is een fascinerend en dynamisch veld dat continu in beweging is. Het gaat niet alleen om het verslaan van de laatste sportresultaten, maar ook om het vertellen van de verhalen achter de sporters en de wedstrijden. Het biedt een uniek inzicht in thema’s als doorzettingsvermogen, teamdynamiek, en de impact van sport op de samenleving. Hélène Hendriks, met haar uitgebreide ervaring in de sportjournalistiek, kan spreken over een scala aan onderwerpen zoals de evolutie van vrouwensport, de rol van media in sport, en hoe sport kan bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kiezen voor een lezing over sportjournalistiek betekent kiezen voor een boeiend verhaal dat inspireert en informeert.

Hélène Hendriks inhuren voor een lezing

Het boeken van Hélène Hendriks voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we dat u een soepel proces wilt zonder onnodige complicaties. Neem contact met ons op en wij zullen binnen 24 uur reageren met een offerte. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. We bieden all-inclusive tarieven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten zonder verborgen kosten. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat u met vertrouwen kunt boeken, wetende dat u kwaliteit en professionaliteit krijgt.

Biografie van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse sportjournalistiek. Geboren op 6 augustus 1980 in Breda, begon Hélène haar carrière in de sportwereld als hockeyer. Haar passie voor sport en haar natuurlijke charisma leidden haar naar een carrière in de media. Ze maakte haar televisiedebuut bij Omroep Brabant en groeide al snel uit tot een landelijk bekende sportpresentatrice en verslaggeefster.

Hélène’s carrière kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Ze heeft gewerkt voor verschillende televisiekanalen, waaronder Fox Sports en Veronica, waar ze grote sportevenementen presenteerde, waaronder de Champions League. Haar stijl is direct en oprecht, waarmee ze zowel collega’s in de media als het grote publiek voor zich heeft gewonnen.

Naast haar televisiewerk is Hélène ook actief als dagvoorzitter en spreker. Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst in het leiden van evenementen en het geven van lezingen, waarbij ze haar diepgaande kennis van de sportwereld combineert met persoonlijke anekdotes en inzichten. Haar ervaringen als vrouw in een door mannen gedomineerde wereld, haar kennis van de media en haar passie voor sport maken haar tot een unieke en boeiende persoonlijkheid op elk podium.

Hélène staat bekend om haar betrokkenheid, professionaliteit en het vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren. Deze kwaliteiten, samen met haar brede kennis en ervaring, maken haar tot een ideale keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een inspirerende, inzichtelijke en dynamische spreker of dagvoorzitter.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Hélène Hendriks

Schrijf een review

Video met Hélène Hendriks

Meer informatie & boekingen

Hélène Hendriks inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hélène Hendriks
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers