20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eva Brouwer Copyright foto: Diana Tamarova

Eva Brouwer als spreker boeken

Eva Brouwer is een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische tips geeft om direct meer impact te maken. Als bekend spreker en veelgevraagd presentatietrainer weet Eva als geen ander een overtuigende en verbindende boodschap over te brengen.

Eva Brouwer

Pak je podium!

Zoek je een energieke en inspirerende spreker voor jouw evenement? Eva Brouwer is jouw ideale match! Als bekend spreker, presentatietrainer en dagvoorzitter heeft Eva alle skills in huis om jouw publiek te boeien en inspireren.

Wat je krijgt als je Eva boekt:

 • Een spreker met jarenlange ervaring in de journalistiek, als tv-presentator en dagvoorzitter;
 • Een kleurrijke verschijning die met humor en flair het publiek meeneemt;
 • Een interactieve en op maat gemaakte lezing.

Over Eva

Eva is niet zomaar een spreker. Ze begon haar carrière in de journalistiek als televisiepresentator en dagvoorzitter. Eva heeft als dagvoorzitter op het podium gestaan bij grote organisaties en evenementen. Zo stond ze bijvoorbeeld op het podium bij het seminar van Denk Producties met de beroemde Amerikaanse wetenschapper Robert Cialdini. Daarnaast is Eva auteur van drie boeken, waaronder de #1 bestseller ‘In 10 stappen online presenteren‘. Eva weet als geen ander hoe je een boodschap kort, simpel en persoonlijk kunt overbrengen om zo meer verbinding en positieve energie te creëren.

Eva’s missie is om anderen te helpen hun verhaal zo te vertellen dat het overtuigt, onderscheidend is en verbindt. Ze doet dit door interactieve en energieke sessies te geven waarin ze haar publiek meeneemt in haar wereld. Met haar humor en oneliners zorgt Eva ervoor dat de aanwezigen voorgoed anders kijken naar hoe zij op anderen overkomen en hoe zij deze indruk positief kunnen beïnvloeden.

Eva’s seminars en lezingen

Eva organiseert haar eigen seminar: DE IMPACTVERSNELLER. Hier leert ze professionals en ondernemers hoe ze met de juiste spreektechniek hun boodschap kunnen versterken. Daarnaast geeft ze ook lezingen op maat, waarin ze haar kennis en ervaring deelt om anderen te inspireren en motiveren.

Als spreker is Eva Brouwer gespecialiseerd in de volgende thema’s:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Motivatie en inspiratie
 • Communicatie met en bij klanten
 • Presenteren
 • Invloed

Waarom Eva Brouwer?

Eva Brouwer is dé ideale spreker voor jouw evenement omdat ze met haar energie, flair en humor het publiek weet te boeien en inspireren. Ze heeft jarenlange ervaring als dagvoorzitter en weet als geen ander hoe ze iedereen in de zaal kan meekrijgen. Met haar unieke combinatie van kennis, ervaring en persoonlijkheid zorgt Eva ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt.

Boek Eva Brouwer nu via Sprekersbureau Quality Bookings en ontdek zelf waarom zij de ideale spreker is voor jouw evenement. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw evenement. Wij bieden direct contact met Eva, een persoonlijke benadering en een scherpe offerte binnen 24 uur. Boek nu en ervaar zelf waarom Eva Brouwer de perfecte keuze is voor jouw evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Eva Brouwer

"Voor een spreker voor een inspiratie sessie kwam ik uit bij Quality bookings, helaas was de eerste keus niet beschikbaar en kreeg ik direct twee alternatieven toegestuurd. De communicatie verliep goed en duidelijk, ze gaven goed advies en ik kon met alle vragen terecht. De spreker en sessie zelf waren echt top, Eva kreeg de groep zonder problemen mee en iedereen praat er nog steeds vol lof over."

― Esther

"Ik heb de neiging om heel erg uit te wijden en met Eva heb ik de juiste keuzes gemaakt wat het beste bij het publiek past. "

― Alize Hofmeester

"Het werken met Eva was echt een feestje. Ze is heel inspirerend, toegankelijk, open en eerlijk. Als jij impact wilt maken met je verhaal of het nu op een podium is of in een vergadering, is dit een absolute aanrader"

― Nicol Tadema

"Eva is een energiebom en houdt jou als coach een spiegel voor. Werken met haar is heel effectief en echt een cadeautje."

― Annelies Sennef
Schrijf een review

Video met Eva Brouwer

Meer informatie & boekingen

Eva Brouwer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Eva Brouwer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers