Info & boekingen
Spreker Eva Brouwer - Het nieuwe hybride! Copyright foto: Diana Tamarova

Eva Brouwer Het nieuwe hybride!

Eva Brouwer als spreker boeken

Eva Brouwer als spreker boeken
Het nieuwe hybride! Effectief en inspirerend online en offline presenteren.
Wil je graag goed je boodschap overbrengen en je klanten of medewerkers meenemen?

En zou je dat ook online willen?

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Eva Brouwer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Eva Brouwer

Stel je voor. Je zit achter je laptop, je ogen kijken naar de camera.
Vanuit je ooghoeken zie je tientallen paren ogen op je gericht.
Maar weet je? Je online publiek hangt aan je lippen!

Je weet ze te boeien met een goed verhaal, iedereen doet mee, ze moeten lachen en ze zijn overtuigd van je boodschap.

Hoe fijn zou dat zijn? Jij kunt ook verbinden met je publiek, ook al ben je niet in dezelfde ruimte. Het is een misverstand dat offline en online presenteren iets totaal anders is.

Steeds meer managers, CEO’s en vakmensen moeten mensen online meenemen in hun verhaal. Dat valt niet altijd mee. Vaak komen boodschappen niet empathisch over en gaat het te veel over cijfers en te weinig over mensen. Dat moet anders. Om goed online te presenteren, moet je persoonlijker zijn.

Presentatietrainer en auteur van de #1 bestseller op Managementboek Eva Brouwer ziet het vaak misgaan: boodschappen die totaal niet raken. Maar met een paar simpele stappen weet je de luisteraar te boeien en maak je oprechte verbinding.

We kunnen wel willen dat iedereen weer naar kantoor komt net als vroeger, maar dat is niet realistisch of duurzaam, als je kijkt naar alle files. Maar kun je ook op afstand mensen motiveren? Dat vraagt om nieuw leiderschap met persoonlijke communicatie en presentatie. Eva Brouwer is een expert op het gebied van storytelling en presenteren en neemt je als spreker mee op een humoristische en praktische reis hoe jij jouw zakelijke verhaal kunt ombuigen naar een inspirerend verhaal, dat mensen AAN zet.

Eva Brouwer is spreker en presentatietrainer. Ze was 10 jaar lang televisiepresentator en presenteerde honderden events als dagvoorzitter, onder andere voor grote namen als Philips, PostNL, KVK, Schiphol en voor de overheid. Zo stond ze onder andere naast Koning Willem-Alexander en premier Rutte op het podium. Met haar succesvolle bedrijf ‘Pak je Podium’ geeft ze in-company trainingen bij bedrijven en coacht ze ondernemers om de ambassadeur te zijn van hun eigen bedrijf. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden.

Eva biedt de volgende lezingen of trainingen (ook in het Engels). Als fysieke lezing of in de vorm van een webinar of een professionele talkshow via livestream:
– Het nieuwe hybride! Effectief en inspirerend online en offline presenteren.

– Pak je Podium Online Training over online presenteren, storytelling, sales en omgaan met de camera.

– “No shine without shame”, over hoe je je expertstatus kunt vergroten met het inzetten van je persoonlijke ervaring, kwetsbaarheid en storytelling.
– Voorbij M/V: waarom sommige vrouwen meer mogen stralen en sommige mannen meer mogen dimmen

Meer informatie & boekingen

Eva Brouwer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke ter Brugge
 • Snel contact met Eva Brouwer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers