20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mandy Woelkens

Mandy Woelkens als spreker boeken

Mandy Woelkens is een charismatische presentator, podcasthost en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Ze maakt maatschappelijke thema’s op een toegankelijke manier bespreekbaar en staat voor inclusiviteit. Mandy inspireert mensen om zichzelf te zijn en spreekt zich uit over feminisme, gendergelijkheid en diversiteit. Je kunt Mandy boeken voor lezingen en panelgesprekken binnen deze thema’s. Daarnaast is ze een ervaren dagvoorzitter of moderator.

Mandy Woelkens

Journaliste

Mandy Woelkens spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan maatschappelijke onderwerpen. Ze behandelt thema’s zoals inclusiviteit, feminisme, gendergelijkheid en diversiteit met een unieke combinatie van toegankelijkheid en diepgang. Haar presentaties zijn altijd boeiend en goed onderbouwd, waardoor ze haar publiek weet te inspireren en aan te zetten tot reflectie.

Mandy’s unieke eigenschappen als spreker zijn haar vermogen om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken en haar persoonlijke benadering. Ze deelt vaak persoonlijke verhalen en ervaringen, wat haar lezingen authentiek en impactvol maakt. Daarnaast staat ze bekend om haar interactieve presentatiestijl, waarbij ze haar publiek actief betrekt en ruimte biedt voor vragen en discussie.

Mandy Woelkens als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter of moderator excelleert Mandy Woelkens door haar enthousiaste en kritische aanpak. Met haar brede oriëntatie en achtergrond in de media is ze in staat om elk onderwerp deskundig te behandelen. Mandy zorgt ervoor dat alle deelnemers aan bod komen en hun mening kunnen geven, terwijl ze niet bang is om gevoelige kwesties aan te snijden en de vinger op de zere plek te leggen.

Haar ervaring als hoofdredacteur van LINDA.meiden en presentator geeft haar de nodige vaardigheden om een evenement soepel en professioneel te laten verlopen. Ze is een uitstekende keuze voor organisaties die een dagvoorzitter zoeken die niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook de juiste sfeer weet te creëren.

Wat opdrachtgevers zeggen over Mandy Woelkens

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events prijzen Mandy Woelkens om haar professionaliteit en haar vermogen om complexe thema’s op een begrijpelijke manier over te brengen. Ze wordt vaak ingezet voor evenementen die draaien om inclusiviteit, feminisme en diversiteit. Haar aanwezigheid zorgt ervoor dat discussies diepgaand en betekenisvol zijn.

Mandy wordt gewaardeerd om haar open en eerlijke benadering, en haar vermogen om een veilige ruimte te creëren waar iedereen zich gehoord voelt. Ze krijgt steevast positieve feedback voor haar interactieve en persoonlijke stijl, wat haar tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter maakt.

Over feminisme en gendergelijkheid

Feminisme en gendergelijkheid zijn centrale thema’s in de lezingen en panelgesprekken van Mandy Woelkens. Feminisme is belangrijk omdat het streeft naar gelijke rechten en kansen voor iedereen, ongeacht gender. In haar lezingen behandelt Mandy de geschiedenis van het feminisme, de verschillende golven en de huidige stand van zaken.

Onderwerpen die ze kan behandelen zijn onder andere de loonkloof tussen mannen en vrouwen, de rol van vrouwen in de media, intersectionaliteit binnen het feminisme en hoe genderstereotypen overwonnen kunnen worden. Ze legt uit hoe feminisme en gendergelijkheid ons allemaal aangaan en welke stappen we kunnen nemen om een meer inclusieve samenleving te creëren.

Mandy biedt maatwerk in haar presentaties, waardoor de inhoud altijd aansluit bij de specifieke behoeften van de organisator en het publiek. Dit zorgt ervoor dat haar boodschap relevant en impactvol is.

Mandy Woelkens inhuren voor een lezing

Het boeken van Mandy Woelkens voor een lezing is eenvoudig en overzichtelijk. Quality Bookings neemt je alle zorgen uit handen en begeleidt je door het hele proces. Het boekingsproces verloopt als volgt:

 1. Informatieaanvraag: Neem contact op met Quality Bookings voor informatie over beschikbaarheid en tarieven.
 2. Offerte op maat: Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat, waarin alle details van de boeking staan.
 3. Boeking bevestigen: Bevestig de boeking en alle afspraken worden vastgelegd in een contract.
 4. Voorbereiding: Quality Bookings zorgt voor alle benodigde voorbereidingen en afstemming met Mandy Woelkens.
 5. Evenement: Op de dag van het evenement zorgt Quality Bookings voor de coördinatie, zodat alles vlekkeloos verloopt.

Quality Bookings biedt 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 kun je erop vertrouwen dat je evenement in goede handen is.

Biografie van Mandy Woelkens

Mandy Woelkens werd in 2011 afgestudeerd in Theater-, Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ze begon haar carrière bij 3FM in 2012, waar ze zich in enkele jaren van achter de schermen naar de voorgrond verplaatste. In 2015 werd ze presentatrice van de festivalverslaggeving bij 3FM.

In 2016 stapte Mandy over naar Q-Music als radio-DJ, waar ze tot eind 2018 werkte. Daarna maakte ze de overstap naar televisie en online kanalen, waar ze presentatrice werd voor onder andere Zapplive, KVWeetjes en &C TV. Haar passie voor inclusiviteit en diversiteit kwam sterk naar voren in haar rol als managing editor bij Cosmopolitan van 2020 tot 2021. Hier zette ze zich in om het tijdschrift inclusiever te maken.

Sinds april 2022 is Mandy hoofdredacteur van LINDA.meiden, waar ze haar missie voortzet om inclusiviteit te bevorderen. Ze heeft een grote invloed op het blad en zorgt ervoor dat het relevante en inclusieve inhoud biedt voor een breed publiek.

In het najaar van 2021 bracht Mandy samen met haar joyfriend Thorn het boek ‘FAQ Gender’ uit. Dit boek beantwoordt veelgestelde vragen over gender en hoopt de gendergrijze wolken te doen vervagen. Daarnaast hosten Mandy en Thorn samen de populaire podcast ‘Couple Goals’, waarin ze met verschillende stellen spreken over hun relatie en doelen.

Mandy’s persoonlijke leven werd verrijkt in 2022, toen zij en Thorn ouders werden van hun ‘Baby Z’. Deze nieuwe fase in haar leven heeft haar inzichten en ervaringen verder verdiept, die ze nu deelt in haar werk en publieke optredens.

Mandy Woelkens blijft een krachtige stem voor inclusiviteit, diversiteit en gendergelijkheid. Haar veelzijdige carrière en persoonlijke toewijding maken haar een inspirerende spreker en een rolmodel voor velen. Of het nu als presentator, podcasthost of hoofdredacteur is, Mandy blijft grenzen verleggen en een positieve impact maken.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mandy Woelkens

Schrijf een review

Video met Mandy Woelkens

Meer informatie & boekingen

Mandy Woelkens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mandy Woelkens
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers