20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eva Eikhout

Eva Eikhout als spreker boeken

Eva Eikhout is een spreker die niet alleen inspireert maar ook een uniek perspectief biedt. Als een invloedrijke stem in de media en ervaren motivational speaker en presentatrice brengt Eva een frisse blik op maatschappelijke kwesties, gecombineerd met een gezonde dosis humor en zelfspot. Lees verder en leer waarom Eva de ideale spreker is voor jouw evenement.

Eva Eikhout

Powervrouw en inspirator

Eva Eikhout is niet alleen een vermaard spreker, maar ook een expert op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en zelfontplooiing. Haar verhaal is een inspiratiebron voor iedereen die geconfronteerd wordt met persoonlijke of professionele uitdagingen. Eva’s lezingen zijn een bron van motivatie en zelfreflectie, waarbij ze onderwerpen als diversiteit, inclusiviteit en persoonlijke groei behandelt. Ze biedt een unieke kijk op hoe hindernissen kunnen worden omgezet in kansen, en hoe ieder individu zijn of haar unieke pad kan bewandelen.

Eva Eikhout inhuren voor een lezing

Het boeken van Eva Eikhout voor je evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Met onze 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven, bieden we binnen 24 uur een offerte aan. Onze uitgebreide support zorgt voor een zorgeloze ervaring en onze tevredenheidsgarantie garandeert een inspirerende en gedenkwaardige lezing. Begin vandaag nog met het plannen van een onvergetelijk evenement met Eva Eikhout.

Biografie van Eva Eikhout

Eva Eikhout, geboren op 9 maart 1996, heeft een levensverhaal dat even uniek als inspirerend is. Ondanks de fysieke uitdagingen waarmee ze vanaf haar geboorte geconfronteerd werd, heeft Eva zich ontpopt tot een veelzijdige persoonlijkheid met een breed scala aan talenten en prestaties. Haar jeugd in Groesbeek, gevolgd door haar studietijd in Nijmegen en haar recente verhuizing naar Amsterdam, vormen de achtergrond van haar indrukwekkende carrière.

Na het afronden van de havo, studeerde Eva Communication and Multimedia Design, waar ze haar vaardigheden in media en communicatie aanscherpte. Haar carrière nam een vliegende start met een bijbaan als marketeer en de rol van voorzitter bij de KinderAdviesRaad van het Amalia Kinderziekenhuis. Haar passie voor media en maatschappelijke betrokkenheid leidde tot de oprichting van haar eigen onderneming in media producties en haar deelname aan de BNNVARA Academy.

Eva’s talenten bleven niet onopgemerkt, en al snel werd ze een bekend gezicht op televisie. Ze was redactrice en presentatrice bij YUNG DWDD en creëerde succesvolle YouTube series zoals “Weet Wat Je Date” en “Eva en de Eva’s”. Als ambassadeur van Uniek Sporten, heeft ze samen met Marcel Maijer de podcast ONBEPERKT gemaakt en in 2024 staat de publicatie van haar eerste boek gepland.

Haar rol als dagvoorzitter, moderator en motivational speaker heeft Eva Eikhout tot een veelgevraagde spreker gemaakt. Of het nu gaat om TEDxTalks, bijeenkomsten voor bedrijven, gemeenten of in de gezondheidszorg, Eva’s vermogen om maatschappelijke thema’s met humor en scherpte te benaderen, maakt haar lezingen uniek en onvergetelijk. Ze is in staat om haar publiek te boeien met verhalen over haar leven met een lichamelijke beperking, waarbij ze haar motto – “je hoeft niet gehandicapt te zijn om een handicap te hebben” – belichaamt.

Eva’s levensverhaal en carrière zijn een toonbeeld van veerkracht, doorzettingsvermogen en de kracht van positieve zelfexpressie. Haar lezingen zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar bieden ook praktische inzichten en strategieën voor persoonlijke en professionele groei. Door Eva Eikhout te boeken als spreker, kies je voor een ervaring die zowel verrijkend als verhelderend is.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Eva Eikhout

"Voor het 25 jarig jubileumsymposium van VOSABB (dé vereniging van openbare en algemeen toegankelijke scholen) met het thema Artificial Intelligence in het onderwijs heeft Eva het interview met de directeur op een authentieke en professionele wijze gedaan. Daarbij kondigde ze de interactieve lezingen van Remy Gieling en Erik Scherder aan. Daarna begeleidde ze de 3 stellingen werden gegeven. Eva is toegankelijk, open, flexibel en is goed voorbereid. Daarbij is zij een zeer warme persoonlijkheid. Als er een mogelijkheid zich aandient, boeken we haar diensten graag weer."

― Noel Bos

"Ik heb niet veel ervaring met het organiseren van evenementen van de grootte van het evenement van afgelopen week. En dus ook niet veel ervaring met het benaderen en voorlichten van sprekers, Eva maakte deze samenwerking erg eenvoudig en zeer gemoedelijk. De dag van het evenement was deze samenwerking net zo prettig."

― Daan Molewijk

"Eva, die naam heb je niet voor niets, de eerste jonge vrouw die durft met vriendelijke lef gezellig gevoelige gesprekken aan te gaan."

― @BE-bs8oe

"Ik voelde me enorm betrokken bij alle dingen die jullie deelden. Ga door met verbinden en mooie mensen ontmoeten. Bedankt!"

― @annemartens6495

"Spontaan, grappig, enthousiast...geweldig hoe ze in het leven staat. Hier kan ik nog heel wat van leren :-)"

― @melanierosalie
Schrijf een review

Video met Eva Eikhout

Meer informatie & boekingen

Eva Eikhout inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Eva Eikhout
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers