20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Eva Eikhout - Powervrouw en inspirator

Eva Eikhout Powervrouw en inspirator

Eva Eikhout als spreker boeken

Wil je een spreker die niet alleen inspireert maar ook een uniek perspectief biedt? Dan is Eva Eikhout dé keuze voor jou. Als een invloedrijke voice in de media en ervaren motivational speaker, brengt Eva een frisse blik op maatschappelijke kwesties, gecombineerd met een gezonde dosis humor en zelfspot. Op deze pagina leer je waarom Eva de ideale spreker is voor jouw evenement, en krijg je inzicht in haar boeiende levensverhaal en professionele achtergrond.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Eva Eikhout
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Eva Eikhout

Over maatschappelijke betrokkenheid en zelfontplooiing

Eva Eikhout is niet alleen een vermaard spreker, maar ook een expert op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en zelfontplooiing. Haar verhaal is een inspiratiebron voor iedereen die geconfronteerd wordt met persoonlijke of professionele uitdagingen. Eva’s lezingen zijn een bron van motivatie en zelfreflectie, waarbij ze onderwerpen als diversiteit, inclusiviteit en persoonlijke groei behandelt. Ze biedt een unieke kijk op hoe hindernissen kunnen worden omgezet in kansen, en hoe ieder individu zijn of haar unieke pad kan bewandelen.

Eva Eikhout inhuren voor een lezing

Het boeken van Eva Eikhout voor je evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Met onze 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven, bieden we binnen 24 uur een offerte aan. Onze uitgebreide support zorgt voor een zorgeloze ervaring en onze tevredenheidsgarantie garandeert een inspirerende en gedenkwaardige lezing. Begin vandaag nog met het plannen van een onvergetelijk evenement met Eva Eikhout.

Biografie van Eva Eikhout

Eva Eikhout, geboren op 9 maart 1996, heeft een levensverhaal dat even uniek als inspirerend is. Ondanks de fysieke uitdagingen waarmee ze vanaf haar geboorte geconfronteerd werd, heeft Eva zich ontpopt tot een veelzijdige persoonlijkheid met een breed scala aan talenten en prestaties. Haar jeugd in Groesbeek, gevolgd door haar studietijd in Nijmegen en haar recente verhuizing naar Amsterdam, vormen de achtergrond van haar indrukwekkende carrière.

+ lees meer

Na het afronden van de havo, studeerde Eva Communication and Multimedia Design, waar ze haar vaardigheden in media en communicatie aanscherpte. Haar carrière nam een vliegende start met een bijbaan als marketeer en de rol van voorzitter bij de KinderAdviesRaad van het Amalia Kinderziekenhuis. Haar passie voor media en maatschappelijke betrokkenheid leidde tot de oprichting van haar eigen onderneming in media producties en haar deelname aan de BNNVARA Academy.

Eva’s talenten bleven niet onopgemerkt, en al snel werd ze een bekend gezicht op televisie. Ze was redactrice en presentatrice bij YUNG DWDD en creëerde succesvolle YouTube series zoals “Weet Wat Je Date” en “Eva en de Eva’s”. Als ambassadeur van Uniek Sporten, heeft ze samen met Marcel Maijer de podcast ONBEPERKT gemaakt en in 2024 staat de publicatie van haar eerste boek gepland.

Haar rol als dagvoorzitter, moderator en motivational speaker heeft Eva Eikhout tot een veelgevraagde spreker gemaakt. Of het nu gaat om TEDxTalks, bijeenkomsten voor bedrijven, gemeenten of in de gezondheidszorg, Eva’s vermogen om maatschappelijke thema’s met humor en scherpte te benaderen, maakt haar lezingen uniek en onvergetelijk. Ze is in staat om haar publiek te boeien met verhalen over haar leven met een lichamelijke beperking, waarbij ze haar motto – “je hoeft niet gehandicapt te zijn om een handicap te hebben” – belichaamt.

Eva’s levensverhaal en carrière zijn een toonbeeld van veerkracht, doorzettingsvermogen en de kracht van positieve zelfexpressie. Haar lezingen zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar bieden ook praktische inzichten en strategieën voor persoonlijke en professionele groei. Door Eva Eikhout te boeken als spreker, kies je voor een ervaring die zowel verrijkend als verhelderend is.

Meer informatie & boekingen

Eva Eikhout inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Eva Eikhout
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers