Info & boekingen
Spreker Eva Eikhout - Spreker - Dagvoorzitter Copyright foto: David Stegenga

Eva Eikhout Spreker - Dagvoorzitter

Eva Eikhout als spreker boeken

Eva is programmamaker en presentatrice bij o.a. BNNVARA en daarnaast dagvoorzitter, moderator en motivational speaker. In 2016 deed ze op 20-jarige leeftijd een TedxTalk daarnaast heeft ze ervaring als moderator bij verschillende symposia voor ministeries, gemeentes, het Radboudumc en de Rabobank Rijk van Nijmegen. In het voorjaar van 2023 verschijnt haar eerste boek.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Eva Eikhout
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Eva Eikhout

Op 9 maart 1996 wordt Eva als eerste van drie dochters kerngezond geboren met een afwijking aan haar ledenmaten. Ze heeft geen handen, geen ellebogen en geen knieën. Eva groeit op in Groesbeek, vlakbij Nijmegen. Van gebrek aan levenslust is geen sprake. Met haar elektrische rolstoel scheurt ze overal naartoe, ze maakt makkelijk vrienden en in het regulier onderwijs kan ze goed meekomen. Totdat ze naar de middelbare school gaat en op haar 16e haar armen en benen graag terug wil… Maar zo werkt het leven helaas niet. Ze zoekt hulp en komt daardoor in aanraking met rouw: ze heeft namelijk iets niet (volledige armen en benen) en die zal ze ook nooit krijgen. Door de jaren heen blijft dit een terugkerend thema. Ze komt erachter dat de wereld zich niet gaat aanpassen aan haar en daarom leert zij zichzelf dansen met de bureaucratische systemen en weet op creatieve manieren zelf de regie in handen te houden. Ook ontdekt ze dat iédereen op een bepaalde manier beperkt wordt. Je hoeft namelijk geen fysieke beperking te hebben om beperkt te worden.  Het is echter de kunst om er dan zelf voor te zorgen dat je het roer in handen houdt, want alleen dan bereik je je doelen.

Eva vertelt op humoristische wijze over haar leven in een wereld die gemaakt is voor mensen mét armen en benen. Aan de hand van huis-, tuin- en keukensituaties neemt zij haar publiek mee in haar verhaal over wendbaarheid, aanpassingsvermogen en alledaagse uitdagingen. Zonder met beschuldigende vingers te wijzen (want die heeft ze niet) of haarzelf met andere te vergelijken (want dat is zinloos) houdt zij haar publiek een spiegel voor. Want iedereen worstelt wel eens met een interne of externe beperking. Over vechten tegen je omgeving en vrienden worden met jezelf: Eva Eikhout.

Als dagvoorzitter weet Eva op een scherpe manier de juiste vragen te stellen en kan ze verschillende soorten vraagstukken op een creatieve manier naar de essentie brengen. Ook schroomt ze niet om eigen persoonlijke ervaringen te delen, waarmee ze anderen op hun gemak weet te stellen en iedereen in elkaars waarde laat.

Meer informatie & boekingen

Eva Eikhout inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Eva Eikhout
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers