20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Laura Vlasblom

Laura Vlasblom als spreker boeken

Laura Vlasblom neemt je mee op een boeiende reis door de wereld van de stem. Haar sessies zijn gevuld met praktijkvoorbeelden en interactieve oefeningen, gebaseerd op haar uitgebreide ervaring in zang en stemacteren. Met de STEM-methodiek – Style, Technique, Energy, en Mind – laat Laura zien hoe je jouw stem kunt inzetten om je boodschap overtuigend over te brengen. Haar verhalen zijn doorspekt met anekdotes uit haar eigen carrière, inclusief de hoogtepunten als haar stem die “legendarisch” en “de stem van mijn jeugd” werd genoemd.

Laura Vlasblom

Dagvoorzitter & presentatrice

Laura Vlasblom is niet alleen een begenadigd zangeres en actrice, maar ook een inspirerende spreker die haar publiek weet te boeien met verhalen uit haar rijke carrière. Tijdens congressen en seminars spreekt zij over de kracht van doorzettingsvermogen, creativiteit, en de schoonheid van het entertainen. Laura’s unieke eigenschap is haar vermogen om persoonlijke anekdotes te verweven met universele thema’s zoals passie volgen, teamwork, en het overwinnen van tegenslagen. Haar ervaringen op het podium, zowel in muziektheater als in de wereld van grote evenementen, bieden waardevolle inzichten voor professionals uit alle sectoren.

Laura Vlasblom als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Laura Vlasblom in het creëren van een dynamische en energieke sfeer. Haar vermogen om met haar stem de juiste snaar te raken, zorgt ervoor dat ze elk evenement naar een hoger niveau tilt. Laura weet hoe ze een programma soepel kan laten verlopen en houdt tegelijkertijd de aandacht van het publiek vast met haar warme en expressieve stemgeluid.

Over de kracht van de stem

De kracht van de stem is een fascinerend onderwerp waar Laura Vlasblom veel over te vertellen heeft. Het gaat niet alleen om wat je zegt, maar vooral om hóé je het zegt. Laura legt uit hoe de vier componenten van STEM – Style, Technique, Energy, en Mind – je kunnen helpen om een boodschap effectief over te brengen. Ze bespreekt hoe je door middel van intonatie, klemtoon en energie een blijvende indruk kunt maken op je luisteraars.

Laura Vlasblom inhuren voor een lezing

Het inhuren van Laura Vlasblom voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Met de All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice van Quality Bookings, wordt het proces om Laura te boeken een fluitje van een cent. We zorgen ervoor dat alle details worden afgehandeld, zodat je je kunt richten op de ervaring en expertise die Laura met zich meebrengt.

Biografie van Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is niet alleen bekend vanwege haar muzikale prestaties met Frizzle Sizzle en haar solo-carrière, maar ook als een invloedrijke stemacteur en inspirerende spreker. Haar biografie is een testament van haar ontwikkeling als kunstenaar en als mens, waarbij ze haar passies en talenten heeft ingezet om anderen te raken en te inspireren. Van haar vroege dagen bij Kinderen voor Kinderen tot haar huidige werkzaamheden, Laura’s reis is een van constante groei en vernieuwing.

Haar unieke benadering van de stem als een middel voor expressie en haar diepgaande begrip van de technische en emotionele aspecten van zang maken haar een veelgevraagde coach en mentor. Met haar bedrijf Elvyfashion heeft ze haar vaardigheden verder uitgebreid, waarbij ze de kracht van de stem toepast in de wereld van sales en klantrelaties.

Laura’s bijdrage aan de entertainmentindustrie is veelzijdig en diepgaand. Ze heeft samengewerkt met vooraanstaande artiesten en deelgenomen aan prestigieuze evenementen, wat haar een rijke bron van kennis en ervaring maakt. Als spreker deelt ze deze kennis enthousiast met haar publiek, waarbij ze inzichten en technieken aanreikt die zowel persoonlijk als professioneel van grote waarde zijn.

Door de jaren heen heeft Laura de kunst van het optreden geperfectioneerd, van zang tot acteren, van vocal coaching tot het geven van workshops. Ze is een levend voorbeeld van hoe de stem kan worden getransformeerd tot een krachtig instrument voor verandering en invloed. Haar verhaal is er een van passie voor haar vak, liefde voor muziek en een onophoudelijke drang naar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Met haar ‘legendarische’ stem heeft Laura Vlasblom een blijvende indruk achtergelaten in de harten van velen en blijft ze een inspiratiebron voor aspirant-artiesten en professionals. Haar workshops en lezingen zijn niet alleen leerzaam, maar ook diepgaand en verrijkend, en bieden een uniek perspectief op de kracht van de stem.

Door Laura Vlasblom te boeken voor je volgende evenement, kies je voor een ervaring die verder gaat dan entertainment. Het is een investering in kwaliteit, expertise en een gegarandeerde verrijking voor iedereen die de kans krijgt om naar haar te luisteren en van haar te leren. Kies voor de ervaring, kies voor de stem, kies voor Laura Vlasblom.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Laura Vlasblom

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Laura Vlasblom inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Laura Vlasblom
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers