Info & boekingen
Spreker Nouchka Fontijn - Presentatrice Copyright foto: Julian Legand.

Nouchka Fontijn Presentatrice

Nouchka Fontijn als spreker boeken

Na een fijne jeugd waarin sport vooral voor het plezier werd ingezet, stapte Nouchka Fontijn in januari 2007 de boksschool binnen. Daar viel zij al snel op door haar talent en werklust. In mei 2007 bokste Nouchka haar eerste wedstrijd in de middengewichtklasse. Vele trainingen en wedstrijden lagen aan de basis van haar successen. In de zomer van 2016 ging ze als eerste Nederlandse vrouw naar de Olympische spelen, hier schreef ze geschiedenis door zilver te winnen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Nouchka Fontijn
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Nouchka Fontijn

5 jaar later wist Nouchka zich weer te kwalificeren voor de Olympische Spelen, ze sloot haar carrière af met een bronzen medaille in Tokio. Tijdens haar bokscarrière heeft Nouchka de opleiding Fysiotherapie afgerond, en een opleiding tot personal trainer gevolgd. Na haar laatste Olympische Spelen in Tokio begon ze gelijk aan een nieuw avontuur. Nouchka was een van de tien deelnemers van Special Forces VIPS; twee weken lang ging ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervond ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verlegde ze haar grenzen en kwam ze oog in oog te staan met haar grootste angsten. Niet zonder resultaat, Nouchka behaalde, samen met Tim Haars, de eindstreep.

Nouchka heeft 14 jaar op het allerhoogste niveau gebokst. Ze behaalde meerdere Europese titels en WK-medailles, en bracht als hoogtepunt twee Olympische medailles mee naar huis. Ze eindigde haar carrière afgelopen zomer met in Tokio met een bronzen medaille en heeft zich nu volledig toegelegd op het geven van presentaties en clinics aan het bedrijfsleven.

Nouchka Fontijn is beschikbaar voor het geven van interactieve presentaties. Nouchka neemt je helemaal mee in haar verhaal. Boksen is een sport die draait om voorkomen, incasseren en keihard terugslaan. Het is een intense sport, waarbij mentaliteit nóg belangrijker is dan die ene powerpunch. Boksen heeft zó veel gelijkenissen met het leven!

Nouchka daagt jullie uit om in gesprek te gaan over diverse thema’s. In een interactieve sessie, spreekt zij met jullie over talentontwikkeling, het maken van de juiste keuzes, het belang van het juiste team, samenwerken, mindset, veerkracht, agility, omgaan met druk en lef tonen. Zij doet dit op een hele energieke manier. Het publiek wordt áltijd actief betrokken bij het gesprek.

Nouchka is ook beschikbaar voor het geven van boksclinics voor teams. Op een geheel andere wijze dan gewend, staan samenwerken en communiceren tijdens deze clinics cruciaal. In een plezierige, veilige sfeer, werkt zij met jullie aan bokstechnieken, maar ook aan uitstraling, focus, reageren, doorzetten en grenzen verleggen.

Meer informatie & boekingen

Nouchka Fontijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Nouchka Fontijn
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers