20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Nouchka Fontijn - Inspirerende spreker Copyright foto: Julian Legand.

Nouchka Fontijn Inspirerende spreker

Nouchka Fontijn als spreker boeken

Welkom op de sprekerspagina van Nouchka Fontijn, een van Nederland’s meest opmerkelijke sportvrouwen en inspirerende sprekers. Hier ontdek je het verhaal van een vastberaden boksster die geschiedenis heeft geschreven op Olympisch niveau en nu haar passie en kennis deelt met het bedrijfsleven en organisaties. Lees verder en leer hoe Nouchka Fontijn jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Nouchka Fontijn
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Nouchka Fontijn

Over Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn is niet zomaar een spreker; ze is een buitengewone atlete die de wereld van het boksen heeft veroverd en nu haar ervaring en inzichten deelt. Geboren op 9 november 1987 in Rotterdam, begon haar reis naar succes op jonge leeftijd. Haar jeugd stond in het teken van plezier beleven in sport, maar het was pas in januari 2007 dat ze de boksschool binnenstapte en haar ware roeping ontdekte.

Nouchka viel al snel op door haar uitzonderlijke talent en ongekende werklust. In mei 2007 bokste ze haar eerste wedstrijd in de middengewichtklasse, het begin van een reeks trainingen en gevechten die de basis vormden voor haar indrukwekkende carrière. De weg naar de top was gevuld met uitdagingen en prestaties, maar het hoogtepunt kwam in de zomer van 2016, toen ze als eerste Nederlandse vrouw deelnam aan de Olympische Spelen en een zilveren medaille won, een historische prestatie.

Maar Nouchka’s verhaal gaat verder. Vijf jaar na haar eerste Olympische optreden wist ze zich opnieuw te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Na 180 wedstrijden te hebben gebokst, sloot ze haar carrière af met een bronzen medaille in Tokio, wat haar carrière bekroonde met ongekende successen op het wereldtoneel van het boksen.

+ lees meer

Maar Nouchka Fontijn is meer dan alleen een bokser. Tijdens haar bokscarrière behaalde ze niet alleen successen in de ring, maar ook daarbuiten. Ze voltooide haar opleiding tot fysiotherapeut en werd een gecertificeerde personal trainer. Haar toewijding aan persoonlijke groei en ontwikkeling is een inspiratie voor velen.

Nouchka Fontijn als spreker

Na haar laatste Olympische avontuur begon Nouchka een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze nam deel aan Special Forces VIPS, waar ze twee weken lang de zwaarste militaire training doorstond en haar fysieke en mentale grenzen verlegde. Samen met Tim Haars bereikte ze de eindstreep, wat aantoont dat vastberadenheid en veerkracht de sleutels zijn tot succes, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Vandaag de dag is Nouchka Fontijn beschikbaar als spreker voor interactieve presentaties en boksclinics voor teams. Haar verhaal is er een van doorzettingsvermogen, veerkracht en het overwinnen van obstakels. Ze neemt je mee in haar wereld van boksen, een sport die draait om voorkomen, incasseren en keihard terugslaan. Maar boksen is ook een metafoor voor het leven zelf, waarin mentaliteit minstens zo belangrijk is als fysieke kracht.

Nouchka daagt jou en je publiek uit om in gesprek te gaan over diverse thema’s die relevant zijn voor zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. In haar interactieve sessies spreekt ze over talentontwikkeling, het maken van de juiste keuzes, mindset, veerkracht, agility en samenwerking. En dit doet ze op een energieke en betrokken manier waarbij het publiek altijd actief wordt betrokken bij het gesprek. Haar presentaties zijn niet alleen inspirerend, maar ook praktisch toepasbaar.

Voor organisaties die op zoek zijn naar teambuilding en persoonlijke ontwikkeling biedt Nouchka Fontijn ook boksclinics aan. Deze clinics gaan verder dan de traditionele teambuildingactiviteiten en richten zich op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden zoals focus, reactievermogen, doorzettingsvermogen en natuurlijk bokstechnieken. Het is een unieke manier om samenwerking en communicatie te verbeteren in een ontspannen en veilige sfeer.

Boek Nouchka Fontijn voor jouw evenement

Nouchka Fontijn is een van de exclusieve sprekers vertegenwoordigd door Sprekersbureau Quality Bookings. Met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement en een portfolio van meer dan 140 sprekers, begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste spreker te kiezen voor jouw evenement.

Onze missie is om jou te helpen de beste match te vinden voor jouw specifieke doelgroep en doelstellingen. We zijn er trots op dat we direct contact hebben met meer dan 1000 sprekers en dat we altijd binnen 24 uur een scherpe offerte kunnen leveren. Bovendien bieden we een veilige Boekingsgarantie, zodat je met vertrouwen kunt boeken.

Als je op zoek bent naar een inspirerende spreker die je publiek meeneemt op een reis van vastberadenheid, veerkracht en succes, dan is Nouchka Fontijn de perfecte keuze. Haar verhaal is niet alleen motiverend, maar ook relevant voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Nouchka Fontijn jouw evenement kan verrijken met haar inspirerende verhaal en unieke inzichten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor jouw publiek.

Meer informatie & boekingen

Nouchka Fontijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Nouchka Fontijn
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers