20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jo van Egmond Copyright foto: William Rutten

Jo van Egmond als spreker boeken

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter die je evenement naar een hoger niveau tilt? Jo van Egmond is de perfecte keuze. Met haar ervaring als nieuwslezer, parlementair journalist en presentator weet ze precies hoe ze een evenement moet leiden. Ze combineert actualiteit met humor en zorgt ervoor dat de dag soepel verloopt. In deze pagina lees je meer over wat Jo als dagvoorzitter voor jouw evenement kan betekenen.

Jo van Egmond

Dagvoorzitterschap

Over ondernemen, business & management

Jo van Egmond heeft een brede kennis van ondernemen, business en management. Ze is op de hoogte van de laatste politieke en economische ontwikkelingen en weet deze kennis op een begrijpelijke en interessante manier over te brengen. Als dagvoorzitter kan ze sprekers uit deze sectoren begeleiden en het publiek prikkelen met scherpe vragen en relevante inzichten.

Jo van Egmond inhuren voor een lezing

Wanneer je Jo van Egmond boekt als dagvoorzitter, ben je verzekerd van een professionele en charismatische host die je evenement soepel laat verlopen. Ze is in staat om de verschillende onderdelen van het programma naadloos in elkaar over te laten gaan en het publiek van begin tot eind te boeien. Het boekingsproces is eenvoudig en transparant, en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte.

Biografie van Jo van Egmond

Jo van Egmond is een ervaren journalist, nieuwslezer en presentator met een brede kennis van politiek, economie, kunst en cultuur. Ze studeerde politicologie en journalistiek aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie volgde ze een extra televisie- en radio-opleiding bij de talentenklas van Veronica: V-Academy.

Jo begon haar carrière in de media in 2007 bij het lokale radiostation AmsterdamFM. Later werd ze presentator bij AT5 en redacteur op de Binnen- en Buitenlandredactie van RTL Nieuws. Ook werkte ze als parlementair journalist op het Binnenhof in Den Haag, waar ze verslag deed van politieke en economische ontwikkelingen voor programma’s als Goedemorgen Nederland en Haagse Lobby.

Tegenwoordig is Jo nieuwslezer van de Coen en Sandershow op Radio 538, waar ze elke werkdag tussen 16:00 – 19:00 uur het nieuws van de dag doorneemt. In haar rol als nieuwslezer weet ze actualiteit en humor op een unieke manier te combineren. Daarnaast heeft Jo affiniteit met thema’s als politiek, economie, arbeidsmarkt, kunst & cultuur en entertainment. Ze weet zware onderwerpen luchtig te brengen en haar publiek te inspireren met haar positieve en enthousiaste stijl.

Kortom, Jo van Egmond is een ervaren en veelzijdige dagvoorzitter die jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Neem contact op met Quality Bookings om Jo van Egmond te boeken voor jouw volgende evenement en ervaar zelf de kracht van haar inspirerende verhalen en inzichten.

Te boeken als
Dagvoorzitter
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jo van Egmond

Schrijf een review

Video met Jo van Egmond

Artikelen over Jo van Egmond

Meer informatie & boekingen

Jo van Egmond inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jo van Egmond
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers