20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kim Brouns

Kim Brouns als spreker boeken

Kim tilt je event naar een hoger niveau met gepaste presentatie. Ze is enthousiast en spontaan, krijgt het publiek goed mee en is altijd goed voorbereid. Snel schakelen en improviseren zijn haar niet vreemd maar ook een volledig gescript event of programma is bij Kim in goede handen.

De referenties die Kim ontvangt zijn lovend! Presenteert ze binnenkort voor jou?

Kim Brouns

Dagvoorzitter en Presentatrice

Al sinds haar tienerjaren koestert Kim Brouns een diepe fascinatie voor radio. Het was tijdens haar beginjaren als discjockey dat deze liefde voor presenteren werd aangewakkerd en ze er met volle overgave in dook. Haar stem werd haar instrument en ze bespeelde het met de vaardigheid van een ware professional. Maar haar talent beperkt zich niet tot alleen radiopresentatie. Kim heeft haar weg gevonden naar podia en televisieschermen als een charismatische tv-presentatrice.

Kim Brouns: Een Veelzijdige Spreker

Maar Kim’s talenten reiken verder dan alleen voor de camera staan. Ze is beschikbaar als dagvoorzitter, moderator en presentatrice voor evenementen, en ze spreekt niet alleen vloeiend Nederlands maar ook in het Limburgs dialect, waardoor ze een persoonlijke en lokale touch aan elk evenement kan geven. Kim is niet alleen een gezicht voor de schermen, maar ook een kracht achter de schermen, met ervaring in het organiseren en vormgeven van zowel kleine bijeenkomsten als grootschalige events.

Meer over Kim: Een Marketing en PR Expert

Kim Brouns heeft haar stempel gedrukt op de wereld van marketing en PR. Met haar eigen fashionlabel, dat in meer dan 100 winkels werd verkocht en gedragen werd door bekende persoonlijkheden, bewees ze haar talent voor branding en promotie. Maar haar vaardigheden beperken zich niet tot de mode-industrie. Momenteel werkt Kim in marketing en PR voor een grote fitness franchiseketen, waar ze verantwoordelijk is voor een breed scala aan activiteiten, waaronder het organiseren van evenementen, het leiden van marketingcampagnes en het coördineren van fotoshoots en videoproducties.

Kim Brouns: Een Inspirerende Spreker voor Jouw Evenement

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen de aandacht van het publiek kan trekken, maar ook kan vasthouden, dan is Kim Brouns de perfecte keuze. Met haar ervaring, charisma en toewijding zal ze elk evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een productlancering of een inspirerende bijeenkomst, Kim staat klaar om jouw boodschap tot leven te brengen en je publiek te inspireren. Boek Kim Brouns vandaag nog en geef je evenement de boost die het verdient.

ting en PR. Ze heeft een eigen fashionlabel gerund van 2011 tot 2016 dat in ruim 100 winkels verkocht werd en veel op TV gedragen werd door veel vrouwelijke BN’ers. Alle PR voor haar merk deed Kim zelf.
Kim werkt parttime in marketing en PR voor een grote fitness franchiseketen die haar oorsprong in de Verenigde Staten vindt. Ze is verantwoordelijk voor het organiseren en presenteren van online en offline events, PR, marketingcampagnes en de organisatie van fotoshoots en videoproducties. Hiervoor is ze zowel voor als naast de camera te vinden als model en creative director.

Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kim Brouns

"Met haar positieve uitstraling leidt Kim programma´s en gesprekken in goede banen en geeft zij de aanwezigen energie! Kortom, zij is een zeer professionele en sympathieke dagvoorzitter met veel ervaring. Kim beschikt over de onmisbare persoonlijke “magic” om van elk evenement iets speciaals te maken! Van harte aanbevolen."

― Hans Kazàn – Goochelaar. ondernemer & spreker

"Super bedankt voor onze samenwerking en jouw talent als dagvoorzitter. Wat was het weer een gave ochtend bij Anytime Fitness. Bedankt Kim, voor jouw gave introductie en jouw uitstekende begeleiding van deze twee mooie dagen. Dagvoorzitter zijn is niet makkelijk maar jij doet dat echt uitstekend. Met leuke humor en heel veel kennis van de doelgroep inspireer jij de hele zaal. Super leuk om samen met jou op het podium gestaan te hebben.

― Marc Lammers – Spreker & hockeycoach team NL

"Kim is niet alleen een plaatje om te zien. Ze is een vakkundige dagvoorzitter die goed kan improviseren. Ze brengt Limburgse losheid, humor en gezelligheid in de zaal! Ik vind het een genot om met haar te werken!"

― Adjiedj Bakas – Spreker & trendwatcher
Schrijf een review

Video met Kim Brouns

Meer informatie & boekingen

Kim Brouns inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kim Brouns
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers