20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Debby Toorenaar Copyright foto: William Rutten

Debby Toorenaar als spreker boeken

Ze heeft energie voor tien en koppelt een grote deskundigheid aan een gezonde portie humor. Presentator Debby Toorenaar is gespecialiseerd in de media- en entertainmentindustrie en heeft inmiddels al talloze events in goede banen geleid. De ervaren tv-presentatrice en Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2018 is via Quality Bookings in te huren als presentator of dagvoorzitter van uw evenement.

Debby Toorenaar

Dagvoorzitter & presentatrice

Biografie van Debby Toorenaar

Al sinds het begin van haar carrière heeft Debby veel affiniteit met media en entertainment. In het verleden werkt ze onder meer als tv-producer van de Rabo Top 40 met host Jeroen Nieuwenhuizen, als radioproducer en sidekick van de 3FM Kort & Klijn show met DJ Corné Klijn en als Sr. Producer van 3FM Arbeidsvitaminen met DJ Gerard Ekdom.

Vanaf 2014 vergaart Debby veel succes als presentator van Maak Het Mee TV!, een televisieprogramma bij Omroep Flevoland over evenementen en activiteiten in de eigen provincie. Het vermakelijke en informatieve programma scoort goed en oogst zelfs zóveel lof, dat het later ook op RTV Utrecht en RTV Noord Holland uitgezonden wordt.

Sinds haar tijd als presentator van Maak Het Mee TV! ,wordt Debby veelvuldig gevraagd als presentator of dagvoorzitter voor events binnen het bedrijfsleven en de overheid. Ook beschikt ze over veel ervaring als gastdocent over eventorganisatie bij Hogeschool Windesheim en Fontys Hogescholen.

Zakenvrouw van het Jaar

Ook op andere vlakken zit de veelzijdige ondernemer niet stil. Zo organiseert ze met haar eigen bureau Media Missie de meest uiteenlopende evenementen. Van premières tot beach events en van jubileumfeesten tot showcases; als een ware storm raast Debby van de ene naar de andere locatie en maakt ze indruk met haar spontaniteit, kundigheid en ervaring.

Het levert haar in 2018 de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar op, naast eerdere nominaties voor de VIVA400-awards in de categorie Creatieven en de Flevius Award voor een door haar ontwikkeld evenementenprogramma.

Momenteel is Debby druk als Director Event Management voor de Floriade Expo 2022. Maar liefst 180 dagen lang staat deze enorme wereldtuinbouwtentoonstelling in het teken van Growing Green Cities. Een uitdagend project, dat bij haar zonder twijfel in goede handen is!

Ervaren presentator of dagvoorzitter boeken voor uw evenement

Haar brede interessegebied en jarenlange ervaring maken Debby de ideale spreker voor organisaties die op zoek zijn naar een enthousiasmerende dagvoorzitter of presentator. Moeiteloos improviseert ze in elke denkbare situatie en leidt ze eventbezoekers met veel spontaniteit door het dagprogramma heen.

Haar helikopterview als ervaren eventproducer zorgt dat ze als geen ander begrijpt wat de opdrachtgever wenst, maar ook waar de mogelijke valkuilen liggen en wat het evenement nodig heeft om het naar een hoger niveau te tillen.

Als presentator of dagvoorzitter wisselt Debby wisselt luchtige grapjes af met serieuze vraaggesprekken. Zo weet ze op elk event een informatieve maar toch gezellige sfeer te creëren. Ze spreekt alleen op evenementen waarvan het thema haar na aan het hart ligt en stemt haar presentatie altijd af op de wensen van de opdrachtgever.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Debby Toorenaar

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Debby Toorenaar inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Debby Toorenaar
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers