Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk heeft haar meisjesdroom waar kunnen maken: Een internationale carrière als voetbalster. Anouk is te boeken als spreker.

Een droom komt uit
Als jong meisje droomt Anouk Hoogendijk al over een carrière in het voetbal. Ze deelt haar dromen ook met het publiek in het jeugdprogramma Geef nooit op. Via Saestum komt Anouk in 2007 terecht in het vrouwenteam van FC Utrecht en gaat spelen in de kersverse Eredivisie Vrouwen. Vanaf het begin vormt Anouk een vaste waarde in het elftal; eerst op het middenveld, later in de verdediging. Vanaf 1 maart 2011 speelt zij bij Bristol Academy WFC in de nieuwe FA Women’s Super League. Na een jaar bij deze Engelse club te hebben gespeeld, keert zij terug naar FC Utrecht.

In Oranje
In 2004 speelt Anouk Hoogendijk voor het eerst in het Nederlands vrouwenelftal. In de zomer van 2009 neemt zij met dit nationale elftal deel aan het EK, en bereikt Nederland de halve finale. Vanaf mei 2012 speelt Anouk bij Ajax en sinds 2014 voetbalt zij bij Arsenal LFC.

Anouk Hoogendijk spreekt graag over:

Anouk Hoogendijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anouk Hoogendijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21