Fabio D’Agata is directeur van SPAT verandert, auteur van Intelligent Bewegen en expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. Zijn inzichten over het menselijk lichaam deelt hij graag met organisaties die hem inhuren als spreker. Met name in het bedrijfsleven genieten de lezingen en groepstrajecten van Fabio enorme populariteit vanwege hun grote uitwerking op de doelgroep.

Biografie van Fabio D’Agata

Fabio D’Agata heeft een achtergrond als sportleider en sportmanager. Zijn uitgebreide vaardigheden doet hij op aan onder andere de CIOS-opleiding in Arnhem, jarenlange Zen-training, een 10-daagse stilteretraite, zelfmanagementweekenden, 2-jarige opleiding Intuïtieve Ontwikkeling en een cursus Mindfulness.

Na een periode van heftige paniekaanvallen verandert Fabio zijn manier van bewegen. En wat blijkt: zijn klachten nemen zienderogen af. Al snel leert hij dat het niet verstandig is om zijn lichaam als een dommekracht te gebruiken. In plaats daarvan investeert hij liever in de relatie met het lichaam dat van nature intelligent is.

Fabio ontdekt hoe deze intelligentie aangesproken en ingezet kan worden voor de belangrijke doelen in het leven.

Fabio D’Agata inhuren als spreker voor een lezing

Bedrijven die Fabio D’Agata willen inhuren als spreker, zijn verzekerd van een inspirerende en leerzame lezing. De bedreven spreker werpt een compleet nieuw licht op thema’s zoals persoonlijke groei en het leveren van prestaties. En belangrijker nog: hij spiegelt zijn publiek een nieuwe denkwijze voor over de cruciale rol die het lichaam hierin speelt.

Fabio D’Agata geeft niet alleen lezingen, maar verzorgt ook workshops. Als geen ander bezit hij het vermogen om de sfeer binnen no-time persoonlijk en interactief te maken. Hierdoor komen zijn inzichten over het menselijk lichaam altijd optimaal bij het publiek aan. Of u hem nu boekt als spreker voor een lezing of trainer voor een workshop: de boodschap is altijd concreet en verhelderend.

Fabio D’Agata boeken voor een congres, seminar of workshop

Fabio D’Agata schijnt als spreker en coach nieuw licht op herkenbare situaties die iedereen bezighouden in de wereld van vandaag. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, onderzoek, interviews met experts én zijn eigen verhaal neemt hij zijn publiek mee naar een wereld waarin beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan.

De bevlogen bewegingsexpert legt uit waarom je veranderingen bedenkt met je hoofd, maar uitvoert met het hele lichaam. Met zijn lezingen en workshops biedt hij bedrijven en andere organisaties de inzichten, sleutelprincipes en tools om zelf aan de slag te gaan om hun ultieme verlangens waar te maken.

De bekende psychiater Bram Bakker zegt dit erover: “Fabio D’Agata heeft een visie die past in de moderne tijd.”

Contact opnemen met Fabio D’Agata

Wilt u Fabio D’Agata ook inhuren als spreker voor een lezing tijdens uw eerstvolgende congres of seminar? Of wilt u hem liever boeken als coach voor een inspirerende workshop op maat? Via Quality Bookings verloopt uw boeking snel, veilig en eenvoudig. Neem direct contact op met ons team om de maatwerk mogelijkheden te bespreken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Fabio D’Agata spreekt graag over:

Fabio D’Agata boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fabio D’Agata. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21