20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fabio D’Agata Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Fabio D’Agata als spreker boeken

Fabio D’Agata is oprichter van het succesvolle bedrijf SPAT Verandert en auteur van de boeken Intelligent Bewegen (5-sterren rating bol.com) en Samen Intelligent Bewegen (#1 Managementboek). Hiermee is Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei.

Fabio D’Agata

Intelligent Bewegen

Als je op zoek bent naar een gastspreker die een vernieuwende kijk biedt op de wereld van beweging en gezondheid, dan is Fabio D’Agata dé keuze voor jou. Fabio is een expert op het gebied van intelligent bewegen, een concept dat zich richt op het integreren van fysieke, mentale, en emotionele aspecten in beweging. Hij inspireert zijn publiek met verhalen over hoe intelligent bewegen positieve veranderingen teweegbrengt in zowel persoonlijke als professionele levens. Of het nu gaat om het verbeteren van persoonlijke gezondheid, het verhogen van werkprestaties of het bevorderen van teamwerk, Fabio’s lezingen bieden praktische inzichten en methodes die direct toepasbaar zijn.

Over intelligent bewegen

Intelligent bewegen is meer dan alleen fysieke activiteit; het is een holistische benadering die de kracht van beweging gebruikt om zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid te verbeteren. Fabio D’Agata spreekt over hoe deze benadering bijdraagt aan betere prestaties op de werkvloer, verhoogde creativiteit, en een sterkere mentale weerbaarheid. Hij behandelt onderwerpen zoals het belang van bewust bewegen, de koppeling tussen lichaam en geest, en hoe je intelligent bewegen kunt integreren in je dagelijks leven. Met zijn lezing biedt Fabio praktische tips en strategieën voor zowel individuen als organisaties.

Fabio D’Agata inhuren voor een lezing

Het boeken van Fabio D’Agata voor een lezing bij jouw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat je tijd kostbaar is, dus bieden we een all-inclusive tarief en een offerte binnen 24 uur. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Van het eerste contact tot na de lezing, wij staan voor je klaar om te zorgen dat jouw evenement met Fabio een groot succes wordt.

Biografie van Fabio D’Agata

Fabio D’Agata is een gepassioneerde spreker, auteur, en de drijvende kracht achter het concept van Intelligent Bewegen®. Zijn reis begon toen hij zelf de transformatieve kracht van beweging ontdekte. Na het afronden van zijn sportstudies, begon hij zijn kennis en ervaringen te delen, eerst als trainer en later als ondernemer, spreker en consultant.

Gedreven door een sterke overtuiging in de kracht van beweging, heeft Fabio zijn leven gewijd aan het onderzoeken, onderwijzen en inzetten van de principes van intelligent bewegen. Hij heeft programma’s en workshops ontwikkeld die individuen en organisaties helpen om grip te krijgen op verzuim en hun gezondheid, welzijn en prestaties te verbeteren. Zijn benadering is uniek omdat het niet alleen focust op fysieke activiteit, maar ook de mentale en emotionele aspecten van beweging integreert.

Fabio is ook auteur van invloedrijke boeken over dit onderwerp, waarin hij zijn filosofie en methoden uiteenzet. Zijn boeken zijn niet alleen populair onder professionals in de sport-, gezondheids- en fitnessindustrie, maar vooral ook in de zakelijke wereld, waar zijn ideeën over het verbeteren van werknemerswelzijn en productiviteit veel weerklank vinden.

Naast zijn werk als spreker en auteur, is Fabio ook een veelgevraagd consultant. Hij werkt samen met een divers scala aan organisaties, van kleine bedrijven tot grote multinationals, om hen te helpen de principes van intelligent bewegen toe te passen binnen hun verzuimbeleid en bedrijfscultuur.

Fabio boeken als spreker

Fabio’s lezingen staan bekend om hun energie, diepgang en praktische toepasbaarheid. Hij weet zijn publiek te raken met persoonlijke anekdotes, wetenschappelijk onderbouwde inzichten en interactieve oefeningen. Zijn passie voor het onderwerp is aanstekelijk en zorgt ervoor dat elke lezing een inspirerende en motiverende ervaring is.

In zijn vrije tijd zet Fabio zich in voor verschillende sociale projecten, waarbij hij zijn kennis van beweging gebruikt om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van kwetsbare groepen in de samenleving. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn maatschappelijke betrokkenheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirerende figuur die laat zien hoe beweging kan dienen als een krachtig instrument voor positieve verandering.

De aanpak van Fabio D’Agata op het gebied van intelligent bewegen heeft al vele individuen en organisaties geholpen om hun levenskwaliteit en prestaties te verbeteren. Met zijn boeiende presentatiestijl, interactieve aanpak en praktische adviezen is de Intelligent Bewegen Break ideaal voor elk evenement!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Fabio D’Agata

"Zijn enthousiasme werkt daarbij zo aanstekelijk dat je je graag steeds weer wil laten verrassen. Als Fabio een programma maakt kun je er namelijk gewoon van uit gaan dat het goed is."

"Fabio is een erg inspirerend persoon met een energieke uitstraling waar je spontaan blij van wordt en meer van wil weten."

"Fabio is een zeer gedreven ondernemer. Intelligent Bewegen is waar hij voor staat. Dat zal je merken als je met hem in gesprek raakt of als je hem op het podium hoort spreken. Op een speelse manier daagt hij uit en kan hij confronteren, zonder dat het belerend wordt. Fabio is inspirerend, overtuigend en inhoudelijk heel sterk."

Schrijf een review

Video met Fabio D’Agata

Meer informatie & boekingen

Fabio D’Agata inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Fabio D’Agata
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers