20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Mark Tuitert - Stoïcijnse mindset

Mark Tuitert als spreker boeken

Mark Tuitert is een inspirerende spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Mark Tuitert is een Olympisch kampioen met een indrukwekkend verhaal. Mark, bekend van zijn succesvolle ‘DRIVE’ podcast en het boek ‘DRIVE: train je stoïcijnse mindset’, deelt zijn ervaringen op het gebied van sport, ondernemerschap, en persoonlijke ontwikkeling. Met zijn unieke benadering van de stoïcijnse mindset en leiderschap, is hij de perfecte keuze voor presentaties en workshops die echt impact maken. Mark’s presentaties zijn niet alleen inspirerend en motiverend, maar bieden ook praktische handvatten om het beste uit jezelf en je team te halen.

Mark Tuitert

Stoïcijnse mindset

Over drive en de stoïcijnse mindset

Mark Tuitert zijn concept ‘DRIVE: train je stoïcijnse mindset’ is niet zomaar een concept; het is een levensfilosofie. Deze benadering, die Mark Tuitert in zijn presentaties en workshops deelt, gaat over het vinden van mentale balans en het bereiken van je doelen. Hij behandelt onderwerpen als het omgaan met tegenslagen, het nemen van verantwoordelijkheid, en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Mark’s verhaal is niet alleen inspirerend maar ook praktisch toepasbaar, waardoor deelnemers na afloop gemotiveerd zijn om zelf actie te ondernemen.

Mark Tuitert inhuren voor een lezing

Het boeken van Mark Tuitert voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Na je aanvraag ontvang je binnen 24 uur een offerte, waarbij alle tarieven all-inclusive zijn, dus geen verrassingen achteraf. De stappen om Mark te boeken zijn duidelijk en wij staan klaar met uitgebreide support om al je vragen te beantwoorden. Onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en service.

Biografie van Mark Tuitert

Mark Tuitert is een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen, innovatie en leiderschap. Als winnaar van Olympisch goud heeft hij de absolute top in de sportwereld bereikt. Na zijn topsportcarrière heeft Mark zich niet alleen gevestigd als succesvol ondernemer met het bedrijf First Energy Gum, maar ook als een veelgevraagd spreker en trainer.

+ lees meer

Zijn reis begon op het ijs, waar hij zich onderscheidde door zijn ongekende drive en vastberadenheid. Deze eigenschappen hielpen hem niet alleen in zijn sportcarrière maar ook in zijn leven daarna. Na zijn sportcarrière richtte Mark zich op ondernemen en persoonlijke ontwikkeling, waarbij hij zijn ervaringen en inzichten deelde door middel van zijn boek, podcast, en lezingen.

Mark Tuitert zijn filosofie over het leven en succes is diep geworteld in de stoïcijnse mindset, een benadering die draait om het vinden van innerlijke rust en kracht in een hectische wereld. Zijn vermogen om deze filosofie te vertalen naar praktische adviezen maakt zijn presentaties en workshops bijzonder waardevol.

Met meer dan 150 presentaties per jaar is Mark Tuitert een van de meest gevraagde sprekers in Nederland. Zijn presentaties zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en praktische tips. Of het nu gaat om een lezing, een workshop of een rol als dagvoorzitter, Mark brengt altijd een verhaal vol passie, energie en inspiratie.

Als spreker betekent Mark een gepassioneerd verhaal over dromen, sterker worden door tegenslagen, moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Zijn boodschap is helder: “Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht.”

Mark’s aanpak is energiek, positief, verrassend en inspirerend. Zijn presentaties worden hoog gewaardeerd en zijn vaak een eye-opener voor velen. Zijn doel is om mensen te raken met zijn verhaal, zodat zij na afloop gemotiveerd zijn om zelf actie te ondernemen. Dit maakt hem niet alleen een uitmuntende spreker, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die het beste uit zichzelf en zijn omgeving wil halen.

 • Snel contact met Mark Tuitert
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Mark Tuitert

Artikelen over Mark Tuitert

Meer informatie & boekingen

Mark Tuitert inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mark Tuitert
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers