20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas Nijhuis

Bas Nijhuis als spreker boeken

Bas Nijhuis begon op zijn vijftiende met het fluiten van voetbalwedstrijden. In het seizoen 2005/06 kreeg hij de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Bas Nijhuis is tevens internationaal actief en maakte op 18 oktober 2011 zijn debuut in de UEFA Champions League bij het duel tussen Olympiakos en Borussia Dortmund. In zijn boek ‘Niet zeiken, maar voetballen’ neemt de arbiter de lezer mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld.

Bas Nijhuis

Presentatie vol humor en relativering

Het boek zit vol met anekdotes over wereldsterren als Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez en Nederlandse spelers en trainers als Mark van Bommel, Jaap Stam, Dick Advocaat en Louis van Gaal. De presentatie van Bas Nijhuis staat bekend om zijn humor en relativering. Hij maakt het publiek deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal en doet dit op een uitermate luchtige, komische manier. Daarnaast legt hij dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, wat hij als ondernemer van een bakkerij uit Haaksbergen als geen ander kent. Met veel humor en relativering vertelt hij over zijn werk annex passie, ondersteund door prachtige beelden en hilarische anekdotes.

Bas Nijhuis als gastspreker boeken

Topscheidsrechter Bas Nijhuis weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet boeien met zijn verhalen uit de voetbalwereld. Tijdens congressen en seminars spreekt hij vol passie over zijn ervaringen op het veld, de dynamiek van het voetbal en de unieke situaties die hij heeft meegemaakt. Zijn presentaties zijn een mix van humor, anekdotes en diepgaande inzichten, waardoor hij altijd weer weet te verrassen en inspireren.

Bas Nijhuis heeft een unieke stijl van presenteren. Zijn luchtige en komische manier van vertellen, gecombineerd met serieuze boodschappen, maakt zijn presentaties bijzonder. Hij weet complexe situaties uit de voetbalwereld te vertalen naar begrijpelijke en herkenbare verhalen voor een breed publiek. Daarnaast heeft hij een bijzondere vaardigheid om de verbinding te maken tussen topsport en bedrijfsleven, wat zijn presentaties extra waardevol maakt voor zakelijke evenementen.

Bas Nijhuis als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Bas Nijhuis door zijn vermogen om een evenement soepel en boeiend te laten verlopen. Zijn ervaring als topscheidsrechter komt hierbij goed van pas. Hij weet hoe hij rust en overzicht moet bewaren, zelfs in de meest hectische situaties. Bas heeft een natuurlijke charme en humor, wat hem een zeer toegankelijke en geliefde dagvoorzitter maakt.

De thema’s waar Bas Nijhuis als dagvoorzitter in uitblinkt, zijn divers. Hij heeft een scherp oog voor leiderschap en teamdynamiek, onderwerpen waar hij in zijn rol als scheidsrechter dagelijks mee te maken heeft. Daarnaast brengt hij thema’s als communicatie, vertrouwen en innovatie op een inspirerende manier naar voren. Zijn praktische voorbeelden uit de sportwereld maken deze thema’s concreet en toepasbaar voor elk publiek.

Wat opdrachtgevers zeggen over Bas Nijhuis

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en evenementen zijn unaniem lovend over Bas Nijhuis. Ze waarderen zijn energieke en humoristische presentatiestijl en de manier waarop hij complexe onderwerpen toegankelijk maakt. Esther van DPA Professionals zei: “We hebben ontzettend leuke en enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten. Zoals een collega aangaf: Ik vind voetbal helemaal niets, maar hoe Bas erover vertelt: hoe leuk!! En niet alleen de dames gaven dit aan. Dank voor de presentatie en enthousiasme!”

Bas Nijhuis wordt vaak ingezet voor evenementen waar inspiratie en motivatie centraal staan. Zijn verhalen uit de voetbalwereld, gecombineerd met zijn ervaringen als ondernemer, bieden een unieke invalshoek die bij veel verschillende doelgroepen aanslaat. Of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een teambuilding evenement of een inspiratiesessie, Bas Nijhuis weet altijd de juiste snaar te raken.

Over leiderschap en teambuilding in de sport en het bedrijfsleven

Leiderschap en teambuilding zijn essentiële vaardigheden, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Bas Nijhuis biedt unieke inzichten in deze thema’s door zijn jarenlange ervaring als topscheidsrechter en ondernemer. Hij weet als geen ander hoe belangrijk communicatie en vertrouwen zijn binnen een team, en hoe deze elementen bijdragen aan succes.

Tijdens zijn lezingen over leiderschap en teambuilding gaat Bas dieper in op de parallellen tussen de sportwereld en het bedrijfsleven. Hij bespreekt hoe je als leider een team kunt motiveren, hoe je omgaat met druk en stress en hoe je effectieve communicatie binnen een team kunt bevorderen. Zijn verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook praktische handvatten die direct toepasbaar zijn.

Onderwerpen die Bas Nijhuis kan behandelen tijdens zijn lezingen zijn onder andere:

 • Het belang van duidelijke communicatie binnen een team
 • Hoe je vertrouwen opbouwt en behoudt als leider
 • De rol van feedback en evaluatie in het verbeteren van prestaties
 • Strategieën voor het omgaan met conflicten en uitdagingen binnen een team
 • Hoe je een positieve teamcultuur creëert en behoudt

Door deze onderwerpen op een boeiende en interactieve manier te presenteren, weet Bas Nijhuis zijn publiek niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te motiveren.

Bas Nijhuis inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Bas Nijhuis is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings zorgen we ervoor dat je binnen 24 uur een offerte ontvangt. We bieden all-inclusive tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat je tijdens het gehele boekingsproces begeleid wordt, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement.

Bij Quality Bookings heb je de garantie van tevredenheid. Met meer dan 20 jaar expertise en een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 kun je erop vertrouwen dat je evenement in goede handen is. We ontzorgen je volledig en nemen je aan de hand mee door het boekingsproces, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: een succesvol en inspirerend evenement met Bas Nijhuis.

Biografie van Bas Nijhuis

Jeugd en begin van zijn carrière

Bas Nijhuis werd geboren op 12 januari 1977 in Enschede. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door voetbal. Op zijn vijftiende begon hij met het fluiten van lokale wedstrijden. Zijn talent en toewijding bleven niet onopgemerkt, en al snel klom hij op in de ranglijsten van scheidsrechters.

In het seizoen 2005/06 behaalde Bas de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Deze mijlpaal markeerde het begin van zijn professionele carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. Zijn vaardigheden en zelfverzekerde stijl brachten hem snel naar de top van het Nederlandse voetbal.

Internationale carrière

Bas Nijhuis maakte zijn internationale debuut op 18 oktober 2011 tijdens de UEFA Champions League-wedstrijd tussen Olympiakos en Borussia Dortmund. Sindsdien heeft hij talloze internationale wedstrijden geleid, waaronder wedstrijden in de Europa League en kwalificatiewedstrijden voor grote toernooien zoals het EK en WK.

Zijn internationale carrière heeft hem de kans gegeven om met enkele van de grootste namen in het voetbal te werken en te arbitreren bij enkele van de meest prestigieuze wedstrijden. Zijn ervaringen op het internationale toneel hebben zijn reputatie als een van de beste scheidsrechters ter wereld verder versterkt.

Ondernemerschap

Naast zijn carrière als scheidsrechter is Bas Nijhuis ook een succesvolle ondernemer. Hij runt een bakkerij in Haaksbergen, waar hij zijn passie voor ondernemen combineert met zijn liefde voor ambachtelijk vakmanschap. Deze dubbele carrière heeft hem een unieke kijk gegeven op de parallellen tussen sport en bedrijfsleven.

Bas’ ervaringen als ondernemer hebben hem waardevolle inzichten gegeven die hij graag deelt tijdens zijn presentaties. Hij begrijpt de uitdagingen en triomfen van het runnen van een bedrijf en weet hoe hij deze kennis op een inspirerende manier kan overbrengen op zijn publiek.

Publicaties en mediaoptredens

In 2017 bracht Bas Nijhuis zijn boek ‘Niet zeiken, maar voetballen’ uit. In dit boek deelt hij zijn persoonlijke verhalen en ervaringen als scheidsrechter, met anekdotes over bekende voetballers zoals Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Luis Suarez. Het boek biedt een unieke kijk achter de schermen van het voetbal en is een must-read voor elke voetbalfan.

Naast zijn boek is Bas regelmatig te zien op televisie en te horen op de radio. Hij wordt vaak uitgenodigd als expert en analist bij sportprogramma’s, waar hij zijn inzichten en meningen deelt over actuele gebeurtenissen in de voetbalwereld. Zijn mediaoptredens zijn altijd scherpzinnig en vol humor, wat hem een geliefde gast maakt bij kijkers en luisteraars.

Persoonlijk leven

Bas Nijhuis is getrouwd en vader van twee kinderen. In zijn vrije tijd geniet hij van het gezinsleven en is hij vaak op het voetbalveld te vinden, zowel als scheidsrechter als toeschouwer. Zijn passie voor voetbal is niet alleen zijn beroep, maar ook een belangrijk onderdeel van zijn privéleven.

Door zijn toewijding aan zijn familie, zijn werk als scheidsrechter en zijn ondernemerschap heeft Bas Nijhuis een inspirerend en veelzijdig leven opgebouwd. Zijn verhalen en ervaringen bieden waardevolle lessen voor iedereen, of je nu geïnteresseerd bent in sport, bedrijfsleven of persoonlijke ontwikkeling.

Met zijn charisma, humor en diepgaande kennis is Bas Nijhuis een spreker die elk evenement naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar een gastspreker, dagvoorzitter of presentator, Bas Nijhuis biedt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor je publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bas Nijhuis

Schrijf een review

Video met Bas Nijhuis

Meer informatie & boekingen

Bas Nijhuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Bas Nijhuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers