20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arvid Buit
Exclusief bij
Quality Bookings

Arvid Buit als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die leiderschap tot in de puntjes beheerst, dan is Arvid Buit de uitgelezen keuze. Met een schat aan ervaring in het leiderschapsdomein, heeft Arvid een unieke expertise opgebouwd die hij graag deelt tijdens zijn lezingen. Op deze pagina ontdek je waarom Arvid Buit de perfecte spreker is voor jouw evenement, inclusief inzichten in zijn benadering van leiderschap en de waardevolle inzichten die hij biedt.

Arvid Buit

Leiderschap & Narcisme

Over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling zijn niet alleen cruciaal in het bedrijfsleven, maar ook in ons dagelijks leven. Arvid Buit, een autoriteit op dit gebied, biedt boeiende lezingen die deze thema’s uitdiepen. Met zijn unieke benadering en diepgaande kennis, belicht Arvid de nuances van leiderschap, inclusief de uitdagingen en beloningen die het met zich meebrengt. Hij behandelt diverse onderwerpen zoals effectief leiderschap, persoonlijke groei, en de psychologie achter succesvolle leiders.

Arvid Buit inhuren voor een lezing

Het boeken van Arvid Buit voor je evenement is een gestroomlijnd proces, ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke lezing, wij zorgen ervoor dat elke stap soepel verloopt. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte service en uitgebreide ondersteuning, garanderen we een tevredenheidsgarantie die jouw verwachtingen zal overtreffen.

Biografie van Arvid Buit

Arvid Buit, een gerenommeerd leiderschapsexpert, heeft in de loop van zijn carrière met meer dan 800 internationale C-suite leiders gewerkt. Hij heeft zich in de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd in het leiderschapsbrein en de persoonlijkheidskenmerken die bijdragen aan succes. Zijn ervaring omvat rollen als directeur, toezichthouder, commissaris, adviseur en ondernemer.

Arvid is uniek in zijn vakgebied met een drievoudige master-accreditatie (EMCC/ICF/Marshall Goldsmith) en staat bekend om zijn diepgaande kennis en humorvolle benadering tijdens lezingen. Hij behandelt onderwerpen zoals narcisme in leiderschap, en combineert anekdotes, concrete voorbeelden en inzichten om een boeiend verhaal te vertellen.

Als spreker past Arvid zich naadloos aan zijn publiek aan, beantwoordt vragen en gaat oprecht in gesprek over leiderschapsthema’s. Zijn aanpak is interactief, energiek en inhoudelijk sterk, wat vaak leidt tot hoge waarderingscijfers van deelnemers.

Talentvol narcisme

Arvid Buit biedt een uniek perspectief op het concept van ’talentvol narcisme’. Hij verkent hoe topmensen vaak hoger scoren op de schaal van narcisme, en hoe dit hun gedrag en besluitvorming beïnvloedt. Hij legt de complexiteit van het narcistisch spectrum uit en maakt het begrijpelijk voor zijn publiek. Deze inzichten zijn bijzonder waardevol voor leidinggevenden die zich willen verdiepen in de psychologie achter leiderschap.

De ervaring van een lezing door Arvid Buit

Een lezing van Arvid Buit is altijd een unieke ervaring. Zijn presentaties kenmerken zich door een mix van energie, humor, interactie en diepgaande inzichten. Met behulp van animaties, filmfragmenten en anekdotes, biedt Arvid een authentiek en inhoudelijk sterk verhaal. Deelnemers aan zijn lezingen verlaten de zaal vaak geïnspireerd en met nieuwe inzichten over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Boekingen

Als exclusief boekingskantoor voor Arvid Buit, staat Quality Bookings voor je klaar om de perfecte lezing voor jouw evenement te organiseren. Ons proces omvat een uitgebreide intake en voorbespreking met Arvid zelf, om ervoor te zorgen dat de lezing naadloos aansluit bij jouw behoeften. Met lezingen variërend van 30 tot 60 minuten, aangevuld met Q&A sessies, roundtables en nabesprekingen, biedt Arvid een flexibele en op maat gemaakte ervaring voor elk publiek.

Arvid Buit is de ideale spreker voor een kritisch publiek, bestaande uit topmensen uit het bedrijfsleven. Met zijn uitgebreide ervaring, boeiende lezingen en unieke inzichten, is hij een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Boek Arvid Buit vandaag nog en breng een nieuwe dimensie van leiderschap naar jouw evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Arvid Buit

Schrijf een review

Video met Arvid Buit

Meer informatie & boekingen

Arvid Buit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arvid Buit
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers