Info & boekingen
Spreker Arvid Buit - Leiderschap & Narcisme
Exclusief bij
Quality Bookings

Arvid Buit Leiderschap & Narcisme

Arvid Buit als spreker boeken

Als er íemand in Nederland met recht kan zeggen dat hij leiderschapsexpert is, is het deze spreker. Ruim 800 Internationale c-suite leiders van multinationals deelden hun lief en leed met Arvid. Hij specialiseerde zich in de afgelopen 12 jaar in het leiderschapsbrein en de persoonlijkheid die maakt dat mensen succesvol willen worden. En de problematiek die daarmee gepaard gaat. Zo schreef hij o.a. twee boeken rondom het thema narcisme. Zelf deed hij ervaring op als directeur, toezichthouder, commissaris, adviseur en ondernemer. Binnen zijn vakgebied is hij de enige coach ter wereld met een drievoudige master- accreditatie (EMCC/ICF/Marshall Goldsmith). Tijdens lezingen vertelt hij over de diepe krochten van het leiderschapsbrein. Met ontzettend veel humor, anecdotes, concrete voorbeelden en herkenbare inzichten. Nog beter: deze spreker is als geen ander in staat zich te voegen naar het publiek, hun vragen te beantwoorden en oprecht in gesprek te gaan rondom leiderschap. Er zijn geen onderwerpen die geschuwd worden.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Arvid Buit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Arvid Buit

Talentvol Narcisme

“Alles succesvolle mensen scoren bovengemiddeld op de schaal van narcisme.” Een quote uit één van de lezingen, in antwoord op de vraag van iemand uit het publiek. Jawel: mensen aan de top daar is iets mee aan de hand. Ze zijn flamboyant, intelligent, charismatisch en welbespraakt. Maar misschien ook eigenzinnig? Hebben ze moeite om relaties in stand te houden? Zijn ze gevoelig voor succes, extreem sporten, risico’s nemen en middelengebruik? Een direct gevolg van de verstoringen in hun nucleus accumbens. Het beloningscentrum in onze hersenen. Arvid duidt het narcistisch spectrum haarfijn, en maakt het ook begrijpelijk voor mensen in de zaal. Hij sprak op allerlei internationale CEO, CFO, CHRO en CMO dagen, en is zeer bekend met de doelgroep. Voor inhoudelijke roundtables wordt hij ook vaak ingezet voor verdiepende sessies of moderatie van deze (complexe) doelgroep.

Hoe ziet deze sessie er precies uit?

Zijn lezingen kenmerken zich altijd door energie, humor, interactie en een hoog inhoudsniveau. In enquêtes van deelnemers scoorde Arvid tussen de 8,6 en 9,5. Reacties waren o.a.: “Inspirerend en confronterend”, “Inhoudelijk sterk, hoog niveau”, “Authentiek verhaal, excellent gepresenteerd”. Aan de hand van animaties, filmfragmenten, anekdotes en interactie worden de aanwezigen meegenomen in een authentiek verhaal over leiderschap en hun eigen persoonlijkheid. Verwacht een spreker die als een maatpak aansluit op een doelgroep met échte leiders. Sterke mensen met hoge verwachtingen. Als vervolg op een Keynote zijn inhoudelijke sessies aan te raden, waarin deelnemers kunnen verder praten over praktische casuïstiek.

Boekingen

Quality Bookings treedt op als exclusief boekingskantoor voor deze spreker en adviseert u graag in de mogelijkheden. Onderdeel van de lezingen zijn een uitgebreide intake en voorbespreking met Arvid zelf. Hij levert graag maatwerk en kan lezingen verzorgen variërend van 30 tot 60 minuten, eventueel aangevuld met Q&A, roundtables en nabesprekingen.

Heeft u behoefte aan een prikkelende en pakkende lezing voor een kritisch publiek bestaande uit de top van het bedrijfsleven? Dan kon dit voor u wel eens de ideale invulling zijn, referenties op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie & boekingen

Arvid Buit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Arvid Buit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers