20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dr. Bertho Nieboer
Exclusief bij
Quality Bookings

Dr. Bertho Nieboer als spreker boeken

Zoek je een gastspreker die niet alleen deskundig is, maar ook de kunst verstaat om complexe medische thema’s toegankelijk te maken? Dan is Dr. Bertho Nieboer, een van Nederland’s meest gerespecteerde artsen, jouw ideale keuze. Dr. Nieboer, bekend om zijn expertise als gynaecoloog, heeft zowel in lekenmedia als wetenschappelijke publicaties de impact van menstruatieklachten belicht. Met bijna 40.000 volgers op sociale media staat hij bekend om zijn benaderbaarheid en heldere communicatie. In deze sectie, ontdek je waarom Dr. Nieboer een verrijking is voor jouw evenement en krijg je inzicht in zijn onderwerpen en stijl van presenteren.

Dr. Bertho Nieboer

Nederlands bekendste arts

Het leiden van een congres of seminar vereist een bijzondere combinatie van vaardigheden. Dr. Bertho Nieboer, met zijn uitgebreide ervaring als dagvoorzitter, is hierin een uitblinker. Van het interviewen van de minister van VWS voor een zaal vol beleidsmakers tot het voorzitten van grote congressen met 600 deelnemers, zijn vaardigheden zijn veelzijdig. Zijn vermogen om ingewikkelde discussies te begeleiden en evenementen met humor af te sluiten, maakt hem een ideale dagvoorzitter voor jouw evenement.

De kracht van luisteren in de zorg

De zorgsector staat voor complexe uitdagingen en luisteren speelt hierin een cruciale rol. Dr. Bertho Nieboer, als expert in de zorg, belicht het belang van effectieve communicatie en empathie in de medische wereld. Deze sectie gaat dieper in op zijn lezingen over ‘De kracht van luisteren in de zorg’, ‘Grenzen aan behandelingen in de zorg’ en de invloed van sociale media in de zorgsector. Hier ontdek je de essentie van deze onderwerpen en waarom ze van cruciaal belang zijn voor professionals in de gezondheidszorg.

Dr. Bertho Nieboer inhuren voor een lezing

Het boeken van Dr. Bertho Nieboer voor een lezing bij jouw organisatie is een gestroomlijnd proces. Deze sectie leidt je door de eenvoudige stappen van het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke bevestiging. We nemen alle mogelijke drempels weg, zodat jij je kunt focussen op het voorbereiden van een succesvol evenement met een van de meest inspirerende sprekers in Nederland.

Biografie van Dr. Bertho Nieboer

Dr. Bertho Nieboer, een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en deskundigheid in de medische wereld, is niet alleen een praktiserend gynaecoloog, maar ook een onderzoeker, docent en sinds kort de hoofdredacteur van Medisch Contact. Zijn carrièrepad is even indrukwekkend als gevarieerd, waarbij hij zich nu voornamelijk focust op patiëntenzorg. Met een schema dat drie dagdelen spreekuur, een dagdeel opereren en twee avonden gewijd aan wetenschappelijk onderzoek omvat, belichaamt hij het beeld van een ‘doener’.

Geboren in 1977, groeide Dr. Nieboer op in Renswoude op de Veluwe na geadopteerd te zijn uit Beiroet. Hij studeerde geneeskunde in Nijmegen en verbond zich aan het Radboudumc als staflid Obstetrie en Gynaecologie. In 2012 promoveerde hij op het onderwerp van minimaal invasieve chirurgische ingrepen. Buiten zijn medische carrière heeft hij een rijk en divers leven geleid, als auteur van het boek ‘Geboren! 30 bijzondere bevallingsverhalen’, en als actieve bijdrager aan diverse opiniestukken en columns. Zijn betrokkenheid bij de stichting Mulago Mama, die zich inzet voor het terugdringen van baby- en moedersterfte in Kampala, Oeganda, toont zijn toewijding aan wereldwijde gezondheidszorg.

Zijn medische specialisatie omvat menstruatieproblemen, endometriose en cystes. Dr. Nieboer onderscheidt zich door zijn uitgebreide ervaring in het geven van second opinions bij complexe ziektebeelden. Zijn brede blik op de geneeskunde en gezondheidszorg, versterkt door zijn uitgebreide netwerk, maakt hem een waardevolle bron van kennis over diverse aspecten van de zorgsector.

Zijn rol als hoofdredacteur van Medisch Contact is een natuurlijke voortzetting van zijn carrière, waarbij hij zijn kennis en inzichten deelt met een breder publiek. Dr. Nieboer is van mening dat artsen een maatschappelijke functie hebben, wat blijkt uit zijn actieve deelname aan zowel traditionele als moderne media. Met bijna 20.000 volgers op Twitter (@DokterBertho) en een aanwezigheid op Facebook, zet hij zich in om medische kwesties toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Dr. Nieboer erkent de uitdagingen van zijn zichtbaarheid en bekendheid, en streeft ernaar werk en privé gescheiden te houden. Hij is getrouwd met concertpianiste Cathelijne Maat en samen hebben ze twee zoons. Zijn aandacht voor gezinsleven en zijn bewuste keuze om zijn privéleven te beschermen, getuigen van zijn evenwichtige benadering van het leven.

Als wetenschapper en arts is Dr. Nieboer zich bewust van de soms schurende relatie tussen onderzoek en praktijk. Hij benadrukt het belang van een balans tussen wetenschappelijke literatuur en praktijkkennis. Zijn openheid voor alternatieve en complementaire geneeswijzen, evenals zijn erkenning van de rol van spiritualiteit in de geneeskunde, onderstrepen zijn brede en empathische benadering van patiëntenzorg.

Dr. Nieboer’s ambitie is niet alleen gericht op professioneel succes, maar ook op het maken van een significante impact op de wereld om hem heen. Zijn drive komt voort uit een verlangen om betekenisvol te zijn, iets wat tot uiting komt in al zijn ondernemingen, of het nu gaat om zijn medische praktijk, zijn schrijfwerk, of zijn bijdragen aan maatschappelijke discussies.

Als een figuur van integriteit, toewijding en veelzijdigheid, vertegenwoordigt Dr. Bertho Nieboer een inspirerend voorbeeld voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor een breder publiek. Zijn benadering van de geneeskunde, gekenmerkt door een diepgaande empathie, expertise en een voortdurende drang naar kennis, maakt hem tot een uitzonderlijke aanwinst voor elk medisch of academisch platform.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Dr. Bertho Nieboer

Op onze vraag verzochten wij Dr. Bertho Nieboer om voor een opdrachtgever uit het basisonderwijs een gesprek te begeleiden met de leden van een management team. Het contact hierover kwam vlot tot stand en verliep zeer soepel. De voorverkenning van het gesprek leverde mooie aanknopingspunten voor de daadwerkelijke bijeenkomst op. Het gesprek met Bertho en de MT leden heeft de verwachtingen van de opdrachtgever ruimschoots overtroffen. Hij heeft de aanwezigen op toegankelijke wijze een kijkje in de keuken van de zorg gegund. Dit perspectief heeft de MT leden een nieuw denkspoor gegeven en nieuwe inzichten. Het leidde tot mooie gesprekken die nog moeilijk te stoppen waren. Een goede ervaring!

― Jolanda Brinkman (BMC)
Schrijf een review

Video met Dr. Bertho Nieboer

Meer informatie & boekingen

Dr. Bertho Nieboer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dr. Bertho Nieboer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers