20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lale Gül

Lale Gül als spreker boeken

Lale Gül (1997, Kolenkitbuurt, Amsterdam) studeert Nederlands aan de VU als ze op drieëntwintigjarige leeftijd debuteert met de bestseller Ik ga leven. Tot haar zeventiende ging ze in het weekend naar een Koranschool van Stichting Milli Görüs. In haar autobiografische debuutroman Ik ga leven betwist ze alles wat ze daar geleerd heeft en meer.

Er zijn inmiddels ruim 300.000 exemplaren van haar boek verkocht, de filmrechten zijn verkocht en het boek is in meerdere talen vertaald. In november 2021 won Lale met Ik ga leven als jongste winnares ooit de NS Publieksprijs.

Lale Gül

Cultuur, religie en wetenschap

In 2022 maakte ze een succesvolle podcastserie over geloofsverlaters. In deze podcast Van God Los -meer dan 100.000 keer beluisterd!- gaan Lale en journalist Ronit Palache samen in gesprek met mensen die zich van god los voelen. Een – vaak onzichtbare – strijd achter Nederlandse voordeuren. Hoe is het om als kind naar bed te gaan met het idee dat God al heeft bepaald of jij naar de hel of hemel gaat? Hoe voelt het om door mensen die je dierbaar zijn als afvallige te worden bestempeld? In vijf afleveringen komen geloofsverlaters (soms anoniem) en experts aan het woord.

Samen met  wetenschapper Ömer Uyar startte ze in november 2021 de podcast Ik ga leven. Daarin bespreken zij allerlei onderwerpen uit onder andere de actualiteit, cultuur, religie en wetenschap.

Gül, met haar uitgesproken mening, is een graag geziene gast in verschillende talkshows. Ook wordt ze veel gevraagd voor lezingen en als spreker op congressen over thema’s als  religie, vrijheid en self empowerment. Voor jonge meiden is Lale een voorbeeld, hoe durf je eigen keuzes te maken en autonoom zijn.

Sinds juli 2021 verschijnen haar columns in de zaterdageditie van Het Parool.
Momenteel werkt ze aan haar tweede boek en is ze columnist bij o.a. het Parool en Wendy magazine.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lale Gül

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Lale Gül inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Lale Gül
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers