20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joop Alberda

Joop Alberda als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Joop Alberda de perfecte keuze. Als een gerenommeerd expert in sportmanagement en teambuilding, brengt Joop een schat aan ervaring en inzichten naar uw evenement. Zijn achtergrond als succesvolle volleybalcoach, sportbestuurder en organisator van grote sportevenementen maakt hem een autoriteit op het gebied van sport, leiderschap en teamdynamiek. Joop Alberda is niet alleen een boeiende spreker maar ook een bron van inspiratie en praktische adviezen voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van teamsport en effectief leiderschap.

Joop Alberda

Sportmanagement en teambuilding

Over sportmanagement en teambuilding

Sportmanagement en teambuilding zijn essentiële onderdelen voor het succes in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Joop Alberda, met zijn uitgebreide ervaring in deze velden, biedt diepgaande inzichten in hoe u succesvolle teams kunt bouwen en leiden. Hij behandelt onderwerpen zoals het creëren van een winnende cultuur, het belang van goede communicatie en het omgaan met diversiteit binnen teams. Zijn lezingen bieden een unieke kans om te leren van iemand die zowel in de sportwereld als daarbuiten grote successen heeft geboekt. Met zijn kennis en ervaring helpt Joop Alberda organisaties en individuen om hun potentieel volledig te benutten.

Joop Alberda inhuren voor een lezing

Het inhuren van Joop Alberda voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Van het eerste contact tot aan de dag van het evenement, wij zorgen voor een soepele en zorgeloze ervaring. U ontvangt binnen 24 uur een offerte en onze All-Inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Ons ervaren supportteam staat altijd klaar om u te ondersteunen en te adviseren. Met onze tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat de lezing van Joop Alberda een onvergetelijke impact zal hebben op uw evenement.

Biografie van Joop Alberda

Joop Alberda, geboren in Nederland, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van sport en management. Zijn reis begon als volleyballer, waarna hij zich ontwikkelde tot een van de meest gerespecteerde coaches in de volleybalwereld. Zijn leiderschapskwaliteiten kwamen tot uiting toen hij het Nederlandse nationale volleybalteam leidde naar een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Dit historische succes bevestigde zijn status als een topcoach en een expert in teamdynamiek en -management.

Na zijn succesvolle periode als coach, maakte Joop Alberda de overstap naar sportbestuur. Hij heeft leidinggevende posities bekleed bij diverse sportorganisaties, waaronder de Nederlandse Volleybalbond en NOC*NSF. Zijn vermogen om teams te vormen en te leiden, evenals grote evenementen te organiseren, heeft hem lof en erkenning opgeleverd binnen en buiten de sportwereld.

Joop Alberda’s bijdrage aan sport gaat verder dan alleen zijn professionele prestaties. Hij staat bekend om zijn vernieuwende ideeën over sportmanagement en de ontwikkeling van sporttalent. Zijn visie op het bouwen van succesvolle teams en het creëren van een cultuur van uitmuntendheid is niet alleen toepasbaar in de sportwereld, maar ook in het bedrijfsleven. Met zijn rijke ervaring en boeiende vertelstijl is Joop Alberda een waardevolle aanwinst voor elk evenement of organisatie die streeft naar verbetering en succes.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Joop Alberda

Schrijf een review

Video met Joop Alberda

Meer informatie & boekingen

Joop Alberda inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Joop Alberda
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers