20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Saskia Schepers

Saskia Schepers als spreker boeken

Saskia Schepers is een veelzijdige consultant, programma- en projectmanager, spreker, coach en schrijver. Haar expertisegebieden omvatten leiderschaps- en teamontwikkeling, neurodiversiteit, learning & development, mentaal welzijn en stressmanagement. Saskia is bekend om haar energieke en interactieve presentaties, die zowel live als online gegeven kunnen worden. Haar doel is om de werkvloer breinvriendelijker te maken en zowel managers als medewerkers te ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkprocessen en mentale welzijn.

Saskia Schepers

Als alle breinen werken

Als gastspreker weet Saskia Schepers haar publiek te inspireren en motiveren. Tijdens haar keynotes, masterclasses, workshops en webinars spreekt ze over onderwerpen zoals neurodiversiteit, leiderschap, mentaal welzijn en omgaan met stress. Saskia’s unieke eigenschap is haar vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Ze maakt gebruik van interactieve elementen om haar publiek actief te betrekken, waardoor elke sessie een dynamische ervaring wordt. Haar presentaties zijn ideaal voor bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties, universiteiten en hogescholen die op zoek zijn naar inspirerende en informatieve sessies.

Wat opdrachtgevers zeggen over Saskia Schepers

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events prijzen Saskia Schepers om haar enthousiasme, professionaliteit en deskundigheid. Ze wordt vaak ingezet voor keynotes en workshops over neurodiversiteit en mentaal welzijn. Veel opdrachtgevers waarderen haar vermogen om praktische tips en inzichten te bieden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Haar interactieve presentatiestijl en hoge energieniveau maken haar tot een favoriete spreker na de lunchsessies, waar ze het publiek weet te hernieuwen en te motiveren.

Over neurodiversiteit

Neurodiversiteit is een concept dat erkent dat er variaties zijn in de menselijke hersenen en cognitie, zoals ADHD, autisme en dyslexie. Saskia Schepers heeft zich gespecialiseerd in dit onderwerp en wil bewustwording creëren over de voordelen van een neurodiverse werkvloer. Neurodiverse teams kunnen innovatiever en creatiever zijn, mits ze goed ondersteund worden. Saskia bespreekt in haar sessies hoe organisaties een inclusieve cultuur kunnen creëren waarin alle breinen optimaal kunnen functioneren. Onderwerpen die ze behandelt zijn onder andere de aanpassing van werkprocessen, communicatie en het bieden van passende ondersteuning.

Saskia Schepers inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Saskia Schepers verloopt eenvoudig en efficiënt. Via Quality Bookings wordt je volledig ontzorgd. Het proces begint met een vrijblijvende offerteaanvraag, die binnen 24 uur wordt geleverd. Vervolgens wordt er in overleg een datum en tijdstip vastgesteld. Quality Bookings zorgt voor alle logistieke aspecten en biedt uitgebreide support tijdens het gehele proces. Met meer dan 20 jaar expertise en een tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing. De all-inclusive tarieven en de gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 maken het inhuren van Saskia Schepers tot een zorgeloze ervaring.

Biografie van Saskia Schepers

Saskia Schepers is een gerenommeerde consultant, programma- en projectmanager, spreker, coach en schrijver. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling, neurodiversiteit, learning & development, mentaal welzijn en stressmanagement. Saskia heeft een passie voor het helpen van organisaties en individuen om hun volledige potentieel te bereiken.

Haar carrière begon als programma- en projectmanager, waar ze al snel haar talent ontdekte voor het begeleiden van teams en het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. Saskia’s interesse in neurodiversiteit werd gewekt toen ze merkte dat veel getalenteerde individuen niet optimaal konden functioneren binnen traditionele werkstructuren. Dit inspireerde haar om zich verder te verdiepen in dit onderwerp en oplossingen te ontwikkelen die de werkvloer inclusiever en productiever maken.

In 2023 publiceerde Saskia haar eerste boek, “Als alle breinen werken”, bij Business Contact. Dit was het eerste Nederlandse boek over neurodiversiteit en werd een bestseller. Het boek is bedoeld voor managers, HR-adviseurs, neurodivergenten en hun collega’s, en biedt praktische adviezen om de werkvloer breinvriendelijker te maken. Het boek staat op de shortlist van Managementboek van het Jaar 2024 en is ook beschikbaar als e-book en luisterboek. Daarnaast is er een Engelse versie uitgebracht onder de titel “When all minds thrive”.

Naast haar werk als schrijver en spreker, coacht Saskia individuen en teams om hun prestaties te verbeteren en stress te verminderen. Ze gelooft sterk in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en zet zich in om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Haar coachingstijl is direct en resultaatgericht, maar altijd met een persoonlijke en empathische benadering.

Saskia’s werk heeft haar een reputatie opgeleverd als een toonaangevende expert op het gebied van neurodiversiteit en mentaal welzijn. Ze wordt regelmatig gevraagd om te spreken op nationale en internationale conferenties en werkt samen met diverse organisaties om inclusievere en effectievere werkplekken te creëren. Haar inzet en toewijding maken haar een gewaardeerde en invloedrijke professional in haar vakgebied.

Of het nu gaat om een keynote, workshop, coaching sessie of dagvoorzitterschap, Saskia Schepers brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Haar energieke en interactieve stijl zorgt ervoor dat haar sessies altijd inspirerend en impactvol zijn. Met haar praktische aanpak en focus op resultaten helpt ze organisaties en individuen om blijvende veranderingen te realiseren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Saskia Schepers

Schrijf een review

Video met Saskia Schepers

Meer informatie & boekingen

Saskia Schepers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Saskia Schepers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers