20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
The Future of Professional Speaking: Een Dag Vol Inspiratie en Inzicht
16 augustus 2023

The Future of Professional Speaking: Een Dag Vol Inspiratie en Inzicht

Maandag 23 oktober 2023 markeert een dag die geen enkele professionele spreker, dagvoorzitter of communicatie-expert mag missen. Op deze dag organiseert Sprekersbureau Quality Bookings een exclusieve masterclass: The Future of Professional Speaking, op de idyllische locatie van De Tuinen van Appeltern.

Een Ontmoetingsplek voor Professionals

Dit is niet zomaar een evenement. Het is de ontmoetingsplek voor professioneel sprekend Nederland. Een plaats waar ervaren sprekers en enthousiaste nieuwkomers samen komen om van elkaar te leren en te netwerken.

De Trends en Technologieën van Morgen

In een wereld vol verandering en digitalisering, is het cruciaal om als spreker niet achter te blijven. Deze masterclass duikt diep in de trends en technologieën die de toekomst van het sprekersvak gaan vormgeven. Hoe blijf je relevant? Hoe raak je de harten en gedachten van je publiek in deze dynamische wereld? Dit evenement biedt de antwoorden.

Sprekers van Wereldklasse

De line-up is indrukwekkend. Van de legendarische speechwriter Simon Lancaster, die de kunst van het echte verbinding maken onthult, tot het exclusieve interview met Jos Burgers, Nederlands meest geboekte spreker. Ontdek de toekomstvisie van Hans Janssen, de oprichter van DenkProducties, en leer van Minoesch Jorissen, de mediatrainer van de sterren, hoe je je authentieke zelf presenteert. Laat je betoveren door Niels Houtepen, de corporate illusionist, en krijg een blik achter de schermen van Sprekersbureau Quality Bookings met oprichter Robert de Vries.

Praktisch en Inspirerend

De dag is niet alleen gevuld met inspirerende lezingen, maar ook met hands-on workshops. Simon Lancaster’s sessie over speechwriting is daar een perfect voorbeeld van, waarbij deelnemers direct aan de slag gaan met praktische technieken en tips.

Netwerken in Natuurlijke Pracht

De Tuinen van Appeltern, gekozen als locatie, is meer dan een achtergrond. Het is een serene en inspirerende plek, de perfecte omgeving om nieuwe contacten te leggen en bestaande te verdiepen.

Earlybird Registratie

Investeer in je toekomst en maak gebruik van de Earlybird prijs: slechts €295,- (excl. BTW), geldig tot 1 september. Daarna bedraagt de investering €350,- excl. BTW.

De Toekomst Roept: Ben Jij Klaar?

Dit is meer dan een masterclass; het is een transformerende ervaring. Het is een kans om jezelf opnieuw uit te vinden als spreker, je vaardigheden aan te scherpen en je stijl te vernieuwen. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van de toekomst van professioneel spreken.

Ben je klaar om je stem luider dan ooit te laten klinken? De toekomst roept je.

Registreer nu en zet de eerste stap naar de volgende fase van je spreekcarrière.

Zorg dat je erbij bent op 23 oktober 2023 bij De Tuinen van Appeltern, en wordt onderdeel van de evolutie in het sprekersvak!