20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel als spreker boeken

Aartjan van Erkel, een gerenommeerde marketing-entertainer en succesvolle ondernemer, is dé keuze voor opdrachtgevers die hun publiek willen verrijken met frisse, onorthodoxe marketinginzichten. Als auteur van de bestverkochte managementboeken van 2016 en 2022, biedt Aartjan een unieke mix van expertise en entertainment. Zijn benadering is perfect voor die ‘sleeping giants’ onder de ondernemers; zij die uitblinken in hun vak, maar worstelen met effectieve marketing. Aartjan’s lezingen gaan over het doorbreken van traditionele marketingnormen met gedurfde strategieën, zoals het gebruik van onconventionele websitecontent en politiek incorrecte e-mailnieuwsbrieven die de aandacht trekken en vasthouden. Hij is niet voor de voorzichtige ondernemer, maar ideaal voor wie durft uit te blinken.

Aartjan van Erkel

Marketing-entertainer

In de wereld van onorthodoxe marketing breekt Aartjan van Erkel de conventionele regels en biedt hij nieuwe perspectieven voor ondernemers en bedrijven. Het gaat hierbij om het creëren van opvallende en effectieve marketingtechnieken die afwijken van de norm. Voor ondernemers die vastzitten in traditionele methoden, onthult Aartjan hoe ze hun merk kunnen onderscheiden met innovatieve benaderingen, zoals het gebruik van gewaagde taal of controversiële onderwerpen in hun communicatie. Hij behandelt thema’s zoals het belang van authentieke merkcommunicatie, het ontwikkelen van een onvergetelijke online aanwezigheid, en het creëren van e-mailcampagnes die echt gelezen worden. Aartjan’s inzichten zijn cruciaal voor bedrijven die hun marketing willen transformeren en een diepe impact willen maken in hun markt.

Aartjan van Erkel inhuren voor een lezing

Het boeken van Aartjan van Erkel voor een lezing is een gestroomlijnd en duidelijk proces. Bij Quality Bookings staan wij klaar met uitgebreide support en bieden wij All-Inclusive tarieven. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering van de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u vertrouwen op een naadloze en bevredigende ervaring.

Biografie van Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel, geboren in 1970, is een vooraanstaande figuur in de Nederlandse marketingwereld, bekend om zijn expertise als internet copywriter, trainer, professioneel spreker en succesvol auteur. Met bestsellers zoals ‘Maak ze gek!’, ‘Verleiden op internet’ en ‘Nummer 1’ op zijn naam, heeft hij een onuitwisbare stempel gedrukt op de marketing- en businessliteratuur.

Aartjan’s invloed strekt zich uit ver buiten de grenzen van traditionele marketing. Wekelijks bereikt hij duizenden ondernemers met zijn doordachte en praktische marketingtips via e-mail en zijn podcast, waarmee hij een trouwe volgersbasis heeft opgebouwd. Zijn inkomstenstromen zijn divers en omvatten lezingen en trainingsprogramma’s, waarmee hij al meer dan 1.900 ondernemers in maar liefst 7 landen heeft bereikt, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Curaçao, Thailand en Nieuw-Zeeland.

Zijn expertise en diepgaande kennis van digitale marketing hebben hem ook een rol als gastdocent aan de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht opgeleverd. Zijn bijdragen aan het academische veld en zijn invloed op toekomstige marketeers zijn even indrukwekkend als zijn commerciële succes. Bovendien wordt Aartjan vaak geciteerd in diverse business-boeken, wat zijn status als gerespecteerd denker en invloedrijke stem in de marketingwereld verder bevestigt.

Aartjan’s reis als marketeer en spreker is er een van constante innovatie en aanpassing. Zijn vermogen om complexe marketingconcepten te vertalen naar begrijpelijke, boeiende en praktische strategieën maakt hem een gewilde spreker en trainer. Hij is bijzonder bedreven in het aanspreken van ‘sleeping giants’ in de ondernemerswereld, hen wakker schuddend met zijn frisse en soms onconventionele benaderingen van marketing en klantbetrokkenheid.

Zijn benadering is niet alleen effectief, maar ook vermakelijk. Aartjan combineert humor met wijsheid, waardoor zijn lezingen en trainingen niet alleen leerzaam maar ook boeiend zijn. Hij is een expert in het vastleggen van de aandacht van zijn publiek en het omzetten van theoretische concepten in tastbare resultaten. Of hij nu spreekt voor een zaal vol ondernemers of lesgeeft aan toekomstige marketeers, Aartjan’s boodschappen resoneren en inspireren.

Met zo’n uitgebreide en gevarieerde carrière is het geen wonder dat Aartjan van Erkel een veelgevraagde professional is voor lezingen, trainingen en als dagvoorzitter. Zijn unieke inzichten en levendige presentatiestijl maken hem tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar frisse, effectieve marketingstrategieën en inspiratie in de wereld van digitale communicatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Aartjan van Erkel

Schrijf een review

Video met Aartjan van Erkel

Meer informatie & boekingen

Aartjan van Erkel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aartjan van Erkel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers