20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten als spreker boeken

Ynzo van Zanten is keynote spreker, auteur en merkstrateeg. Hij was jarenlang Chief Evangelist en Head of People&Culture van het toonaangevende impactbedrijf Tony’s Chocolonely. Ynzo spreekt met passie over betekenisvol ondernemerschap en hoe je als bedrijf de spijker op de kop kan slaan als het gaat om effectieve communicatie rondom ‘purpose’. En vooral hoe je de valkuilen kan voorkomen waar zoveel bedrijven in lijken te stappen momenteel. Hij doet dit met de nodige energie en plezier, want het mag best een beetje leuk zijn.

Ynzo van Zanten

Het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker in Nederland voor jouw evenement? Zoek niet verder, want Ynzo van Zanten is de spreker die je nodig hebt. Met zijn passie voor betekenisvol ondernemerschap en jarenlange ervaring bij toonaangevende bedrijven zoals Tony’s Chocolonely en Innocent Drinks, is Ynzo de perfecte keuze om je publiek te inspireren en te informeren. In deze sectie lees je meer over waarom je Ynzo van Zanten als spreker moet boeken en wat je kunt verwachten van zijn lezingen.

Waarom Ynzo van Zanten als spreker?

Het is geen geheim dat de wereld van ondernemerschap voortdurend evolueert. Bedrijven streven naar meer dan alleen financieel succes; ze willen ook een positieve impact hebben op de maatschappij en de wereld. Ynzo van Zanten begrijpt deze dynamiek als geen ander. Als voormalig Chief Evangelist en Head of People & Culture bij Tony’s Chocolonely heeft hij uitgebreide ervaring in het creëren van bedrijven met een duidelijke ‘purpose’.

Ynzo is niet zomaar een spreker; hij is een visionair die spreekt met passie en energie. Zijn doel is om je te helpen begrijpen hoe je als bedrijf de juiste koers kunt varen als het gaat om effectieve communicatie rond ‘purpose’. Hij zal je laten zien hoe je valkuilen kunt vermijden en hoe je als organisatie authentiek kunt blijven in een wereld waarin ‘purpose’ steeds belangrijker wordt.

Onderwerpen die Ynzo van Zanten behandelt

Ynzo van Zanten heeft een breed scala aan onderwerpen waarover hij kan spreken, en zijn lezingen zijn altijd boeiend en inspirerend. Hier zijn enkele van de onderwerpen die hij behandelt:

1. Asociaal ondernemerschap

In plaats van sociaal ondernemerschap, gaat Ynzo dieper in op hoe je je morele verplichting serieus kunt nemen als het gaat om impact maken in de maatschappij en de wereld. Hij zal uitleggen hoe financieel succes en impact maken geen tegenstellingen zijn, maar elkaar juist kunnen versterken.

2. Groeien in een ontevreden wereld

Ynzo stelt de vraag of groei altijd het ultieme doel moet zijn. Of het nu gaat om economische groei, HR-beleid, duurzaamheid of ‘purpose’, hij zal je aanmoedigen om na te denken over winstminimalisatie als een alternatieve doelstelling. Is groei wel altijd de juiste maatstaf voor succes, en heeft iedereen evenveel recht op groei?

3. Cultuur en mensen: de rol van Human Resources

Ynzo zal je laten zien hoe je je eigen team op de eerste plaats kunt zetten en waarom dit het doorslaggevende verschil kan maken voor jouw organisatie. Hij zal ingaan op het belang van focus op zingeving, je dienst of product en vooral op het meest betrokken en bevlogen team.

4. Betekenisvol ondernemerschap

Wat betekent ‘betekenisvol ondernemerschap’ eigenlijk? Hoe claim je als ondernemer je plek in een snel veranderend speelveld? Ynzo zal zijn visie op dit onderwerp delen en voorbeelden geven van hoe je daadwerkelijke impact kunt creëren zonder lege beloftes.

5. FOMP – Fear of Missing Purpose

De ‘Fear of Missing Purpose’ is een fenomeen dat veel bedrijven raakt. Ynzo zal bespreken waarom bedrijven massaal op de ‘purpose’-trein springen en hoe ze de menselijke maat moeten terugbrengen in hun strategie om daadwerkelijke betekenis te creëren voor hun klanten.

6. Lessons learned

Met zijn decennia lange ervaring in toonaangevende bedrijven zoals Tony’s Chocolonely en Innocent Drinks, heeft Ynzo talloze lessen geleerd en fouten gemaakt. Hij deelt graag zijn inzichten en ervaringen, want volgens hem is het allemaal een kwestie van vallen en opstaan.

Inhuren voor een lezing

Wil je Ynzo van Zanten inhuren voor een lezing op jouw evenement? Het boekingsproces bij Sprekersbureau Quality Bookings is eenvoudig en efficiënt. We luisteren graag naar de doelgroep en doelstellingen van je evenement en welke rol je wilt dat Ynzo speelt. Vervolgens zullen we je een aantal sprekers voorstellen die binnen je budget passen.

Bij Quality Bookings streven we altijd naar de beste match voor jouw evenement. We hebben ruim 1070 sprekers waaruit je kunt kiezen en meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en bieden we een veilige boekingsgarantie.

Als je Ynzo van Zanten boekt, ben je verzekerd van een inspirerende en informatieve lezing die je publiek zal boeien en motiveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe Ynzo van Zanten je evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Biografie van Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten is niet zomaar een spreker; hij is een veelzijdig talent dat zijn sporen heeft verdiend als keynote spreker, auteur en merkstrateeg. Zijn indrukwekkende carrière omvatte jarenlang het vervullen van de rol van Chief Evangelist en Head of People & Culture bij het toonaangevende impactbedrijf Tony’s Chocolonely. Hieronder lees je meer over de man achter de spreker.

Ynzo staat bekend om zijn bevlogenheid en passie voor betekenisvol ondernemerschap. Hij gelooft in de kracht van bedrijven om positieve verandering teweeg te brengen in de wereld en de maatschappij. Maar hij gaat verder dan alleen praten over ‘purpose’. Ynzo deelt zijn inzichten met de nodige energie en plezier, want hij is van mening dat leren en veranderen ook leuk kunnen zijn.

Het werk van Ynzo van Zanten

Als auteur heeft Ynzo zijn gedachten en ervaringen vastgelegd in woorden, wat heeft bijgedragen aan zijn status als thought leader op het gebied van betekenisvol ondernemerschap. Maar hij is meer dan alleen een schrijver en spreker. Hij heeft zijn expertise toegepast als ondernemer, dagvoorzitter, en spreker, en heeft gewerkt voor gerenommeerde bedrijven zoals Tony’s Chocolonely en Innocent Drinks.

Ynzo heeft een unieke kijk op economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Hij gelooft sterk in de balans tussen financieel succes en impact maken. Hij prikkelt zijn publiek met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en deelt zijn ervaringen vanuit zijn tijd bij Tony’s Chocolonely en als een van de grondleggers van Innocent Drinks.

Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij het zelf noemt ‘bedrijf toepasbare druktemakerij’, zet mensen aan om hun eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of groot die ook mag zijn. Volgens Ynzo is niemand te klein om een verschil te maken, en hij inspireert anderen om dat geloof te delen.

Met Ynzo van Zanten als spreker ben je verzekerd van een boeiende en motiverende lezing die je publiek zal aanspreken. Hij is een expert in zijn vakgebied en deelt zijn kennis op een toegankelijke en inspirerende manier. Aarzel niet om Ynzo van Zanten te boeken voor je volgende evenement en laat je inspireren door zijn inzichten en enthousiasme. Hij zal je publiek gegarandeerd achterlaten met nieuwe ideeën en de motivatie om positieve verandering te omarmen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands, Spaans
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ynzo van Zanten

Ynzo heeft niet alleen een zeer relevant en actueel verhaal, maar weet de noodzaak van anders denken en acteren met een gezonde dosis humor ook goed over te brengen ieder publiek. De gehele zaal is geboeid, vermaakt en aan het denken gezet en dat was precies de bedoeling

― Vishal Durgaram

Wanneer je binnen een half uur alle kopstukken uit de interieurbranche samen kunt laten lachen, omdenken én zingen, dan heb je een goed verhaal!

― Tanja Saarberg

Zijn verhaal liet een grote indruk achter voor veel bijwoners van het congres.

― Satomi Shimoda
Schrijf een review

Video met Ynzo van Zanten

Meer informatie & boekingen

Ynzo van Zanten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Ynzo van Zanten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers