Info & boekingen
Spreker Ynzo van Zanten - Het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap

Ynzo van Zanten Het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap

Ynzo van Zanten als spreker boeken

Ynzo van Zanten is keynote spreker, auteur en merkstrateeg. Hij was jarenlang Chief Evangelist en Head of People&Culture van het toonaangevende impactbedrijf Tony’s Chocolonely. Ynzo spreekt met passie over betekenisvol ondernemerschap en hoe je als bedrijf de spijker op de kop kan slaan als het gaat om effectieve communicatie rondom ‘purpose’. En vooral hoe je de valkuilen kan voorkomen waar zoveel bedrijven in lijken te stappen momenteel. Hij doet dit met de nodige energie en plezier, want het mag best een beetje leuk zijn.

 • Snel contact met Ynzo van Zanten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Ynzo van Zanten

Biografie

Ynzo van Zanten, auteur, ondernemer, dagvoorzitter, spreker, en jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, ziet in alle crises om ons heen ook enorme kansen voor toekomstgerichte ondernemers. Het vergt alleen wel collectief slim denken vanuit nieuwe startpunten. Elke organisatie lijkt momenteel wel op de voortrazende ‘purpose’ trein te springen, maar wat betekent dat nou echt voor jou en je organisatie? Hoe voorkom je dat je in de valkuilen stapt waar zoveel bedrijven in lijken te trappen? Er is een hele generatie op zoek naar échte betekenis in een betere, eerlijkere, schonere, mooiere wereld. Maar hoe harder bedrijven hun best doen om van de daken te schreeuwen hoe CO2 neutraal en politiek correct ze zijn, hoe groter het wantrouwen bij die consument. Hoe zorg je dat je als organisatie dat gat weet te overbruggen?

Ynzo spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over balans tussen financieel succes en impact maken. Over het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely en als één van de grondleggers van Innocent Drinks. Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.

(Een quote…)
Human Resources is het meest onmenselijke woord ter wereld. Want wie maakt nou ‘resources’ van mensen?

Meer informatie & boekingen

Ynzo van Zanten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Ynzo van Zanten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers