20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jelle Jolles - Dialoog tussen wetenschap en praktijk

Jelle Jolles als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende gastspreker die zowel de wetenschap als de praktijk van ontwikkelingspsychologie en neuropsychologie met elkaar verbindt? Dan is Jelle Jolles de ideale keuze voor uw evenement. Jelle Jolles, een gerenommeerde expert in hersenontwikkeling en leren, deelt zijn inzichten op een boeiende en toegankelijke manier. Zijn lezingen bieden een uniek perspectief op hoe we het leren en de ontwikkeling van kinderen en adolescenten kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om onderwijs, opvoeding of persoonlijke ontwikkeling, Jelle Jolles biedt waardevolle inzichten die uw publiek zullen boeien en inspireren.

Jelle Jolles

Dialoog tussen wetenschap en praktijk

Over de ontwikkeling van het tienerbrein

De ontwikkeling van het tienerbrein is een fascinerend onderwerp dat steeds relevanter wordt in onze samenleving. Jelle Jolles, met zijn uitgebreide expertise in dit gebied, biedt diepgaande inzichten over hoe tieners leren, denken en zich gedragen. Hij bespreekt onderwerpen zoals de invloed van de omgeving op hersenontwikkeling, de relatie tussen hersenstructuur en -functie, en strategieën om tieners te ondersteunen in hun ontwikkeling. Door voor dit onderwerp te kiezen, krijgt uw publiek een beter begrip van de dynamische veranderingen die plaatsvinden tijdens de adolescentie en hoe deze kennis kan worden toegepast in onderwijs, opvoeding en beleid.

Jelle Jolles inhuren voor een lezing

Het boeken van Jelle Jolles voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Het proces begint met uw aanvraag, waarin u uw wensen en de context van het evenement specificeert. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Onze uitgebreide support staat klaar om u te helpen met alle vragen en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij zorgen ervoor dat het inhuren van Jelle Jolles een moeiteloos en bevredigend proces is.

Biografie van Jelle Jolles

Jelle Jolles is een vooraanstaande figuur in de neuropsychologie en ontwikkelingspsychologie, met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia. Zijn werk concentreert zich op de ontwikkeling van het tienerbrein en de implicaties hiervan voor leren, gedrag en educatie. Jolles heeft een uitgebreid academisch traject afgelegd, met posities aan verschillende universiteiten en onderzoeksinstellingen.

+ lees meer

Zijn onderzoek heeft geleid tot talrijke publicaties in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften, en hij is vaak gevraagd als spreker op nationale en internationale conferenties. Jolles’ boeken over tienerbreinontwikkeling zijn bestsellers geworden en worden gebruikt als referentie in het onderwijs en de opvoeding.

Naast zijn academische prestaties staat Jolles bekend om zijn vermogen om wetenschappelijke kennis toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is een veelgevraagd spreker in het lezingencircuit, waarbij hij zijn expertise deelt met onderwijzers, ouders en beleidsmakers. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief, met praktische voorbeelden en strategieën die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Zijn bijdrage aan het veld van neuropsychologie en ontwikkelingspsychologie is van onschatbare waarde. Jolles’ werk heeft bijgedragen aan een beter begrip van de manier waarop tieners denken en leren, wat essentieel is voor effectief onderwijs en opvoeding. Met zijn voortdurende onderzoek en engagement in het publieke debat blijft hij een invloedrijke stem in de discussie over jeugdontwikkeling en onderwijsinnovatie.

De expertise en ervaring van Jelle Jolles maken hem tot een van de meest gerespecteerde en gewaardeerde sprekers op het gebied van tienerbreinontwikkeling en onderwijspsychologie in Nederland. Zijn bijdragen zijn niet alleen van academische waarde, maar hebben ook een diepgaande impact op de praktijk van onderwijs en opvoeding.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jelle Jolles
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jelle Jolles

Artikelen over Jelle Jolles

Meer informatie & boekingen

Jelle Jolles inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jelle Jolles
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers