20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dick Swaab

Dick Swaab als spreker boeken

Prof. dr. Dick Swaab toonaangevend hersenonderzoeker, brengt fascinerende inzichten over de werking van onze hersenen, sekseverschillen, en de invloed van de hersenontwikkeling in de baarmoeder samen. Zijn lezingen zijn een mix van diepgaande kennis, intrigerende feiten, en de relevantie hiervan voor ons dagelijks leven. Hij past zijn lezingen aan op het publiek, wat ze geschikt maakt voor zowel wetenschappelijke congressen als breder georiënteerde evenementen.

Dick Swaab

Wij zijn ons brein!

Dick Swaab is niet alleen een gerespecteerd spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn expertise in de neurobiologie en een rijke ervaring in het leiden van discussies, brengt hij diepgang en structuur in elk evenement. Hij excelleert in thema’s als neurowetenschap, psychiatrie, en bewustzijn, en zorgt ervoor dat elk onderwerp op een toegankelijke en boeiende wijze wordt behandeld. Zijn vermogen om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken, maakt hem de perfecte dagvoorzitter voor zowel vakspecifieke als algemene bijeenkomsten.

Over neurobiologie

Neurobiologie, het veld waarin Dick Swaab uitblinkt, is een fascinerend en voortdurend evoluerend wetenschapsgebied. Het bestudeert de complexiteit van het zenuwstelsel en hoe dit onze gedachten, gedragingen en emoties beïnvloedt. Tijdens zijn lezingen belicht Swaab onderwerpen zoals de invloed van de hersenen op ons gedrag, de ontwikkeling van de hersenen, en de impact van externe factoren op onze neurologische gezondheid. Deze thema’s zijn bijzonder relevant in een wereld waarin mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling steeds belangrijker worden.

Dick Swaab inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Dick Swaab bij Sprekersbureau Quality Bookings is eenvoudig en klantvriendelijk. Na jouw aanvraag, bespreken we samen de details van het evenement en jouw specifieke wensen. Vervolgens regelen we alles, van de eerste offerte tot de definitieve bevestiging, zodat jij je kunt focussen op de andere aspecten van jouw evenement. Onze transparante en efficiënte aanpak zorgt ervoor dat je zonder zorgen Dick Swaab kunt boeken.

Biografie van Dick Swaab

Prof. dr. Dick Swaab is een wereldberoemde Nederlandse neurobioloog, bekend om zijn pionierswerk in hersenonderzoek. Zijn carrière begon bij het Nederlands Herseninstituut, waar hij zich specialiseerde in neurobiologisch onderzoek. Hij werd bekend door zijn baanbrekende onderzoek naar de invloed van prenatale ontwikkeling op genderidentiteit en seksuele oriëntatie.

Swaab’s wetenschappelijke bijdragen zijn talrijk, met publicaties in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften en deelneming aan vele internationale conferenties. Zijn werk heeft geleid tot significante vooruitgang in ons begrip van hoe onze hersenen ons maken tot wie we zijn.

Naast zijn wetenschappelijke prestaties heeft Swaab zich ook ingezet voor het brede publiek. Zijn boek ‘Wij zijn ons Brein’ heeft hem bekendheid buiten de wetenschappelijke wereld gebracht. Hierin deelt hij zijn kennis en inzichten op een toegankelijke manier, waardoor hij de complexiteit van de hersenen dichter bij het grote publiek brengt.

Als spreker en dagvoorzitter brengt Swaab niet alleen zijn uitgebreide kennis mee, maar ook zijn vermogen om ingewikkelde wetenschappelijke concepten te vertalen naar begrijpelijke taal. Dit maakt hem een waardevolle toevoeging aan elk evenement, waarbij hij het publiek kan informeren, inspireren en aan het denken kan zetten.

Met zijn indrukwekkende carrière en toewijding aan het verspreiden van kennis over de hersenen, is Dick Swaab een uitstekende keuze voor jouw evenement. Zijn lezingen bieden een unieke kans om te leren van een van de meest vooraanstaande hersenonderzoekers ter wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dick Swaab

"- snelle terugkoppeling op vragen en mailtjes - wisseling van contactpersoon verliep soepel - denkt mee"

― Brenda

"Zeer boeiend hoe Swaab je meeneemt in de wetenschappelijke wereld van het brein en die op een heel makkelijk te begrijpen manier beschrijft."

― Marlita

"Een van de beste neurologische kijken op menselijke tendensen. Goede analyses over extreem brede onderwerpen met overal een diep genoege inkijk erop met veel scherpe inzichten en achtergrond. "

― Wouter

"Dick Swaab beschrijft de ontwikkelingen binnen deze vakgebieden kundig. Zware onderwerpen als religie, ontwikkelingsstoornissen, Alzheimer en anatomie van het brein worden beschreven in begrijpelijke taal waardoor elk persoon zonder ervaringen in deze vakgebieden zich toch kunnen inlezen en wijs kan maken! "

― Thomas Faber
Schrijf een review

Video met Dick Swaab

Meer informatie & boekingen

Dick Swaab inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dick Swaab
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers