20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik Schoppen

Erik Schoppen als spreker boeken

Erik Schoppen, een inspirerende spreker die jouw publiek kan boeien met inzichten over vertrouwen, neurowetenschap, en duurzaamheid. Erik Schoppen is jouw ideale keuze. Als een vooraanstaand expert in deze gebieden, brengt Erik Schoppen complexe concepten op een toegankelijke manier over. In deze pagina ontdek je waarom Erik Schoppen een niet te missen spreker is voor jouw evenement en krijg je een overzicht van de onderwerpen die hij behandelt.

Erik Schoppen

Vertrouwen bouwen binnen en buiten het brein

Waarom kiezen voor een lezing over transformationeel leiderschap en duurzame innovatie? Erik Schoppen biedt een frisse kijk op hoe leiderschap en duurzaamheid elkaar kunnen versterken. Hij behandelt onderwerpen als duurzaam merkdenken, het bevorderen van positieve gedragsverandering, en de impact van vertrouwen op leiderschap en samenwerking. Zijn benadering is veelzijdig en baseert zich op jarenlange ervaring in neurowetenschap, psychologie, en branding. Erik biedt verschillende opties voor lezingen en workshops, waarbij hij ingaat op de specifieke behoeften van jouw organisatie of evenement.

Erik Schoppen inhuren voor een lezing

Het boeken van Erik Schoppen voor een lezing is een eenvoudige en vlotte ervaring. Het proces begint met direct contact via Quality Bookings. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. Onze boekingsgarantie biedt zekerheid en vertrouwen in jouw boeking. We nemen alle drempels weg, zodat je je kunt concentreren op het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Erik Schoppen

Erik Schoppen, geboren in 1968, is een ware pionier op het gebied van internet, merkexpertise, ontwerp, innovatie, en publicatie. Met meer dan 25 jaar ervaring in diverse domeinen zoals innovatie, branding, design, menselijk gedrag, en vertrouwensdynamiek, heeft Erik een indrukwekkende reputatie opgebouwd.

Zijn academische reis begon met onderzoek naar het verband tussen vertrouwen en duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Erik’s masterproef, gericht op online privacy awareness, zette de toon voor zijn latere werk dat zich concentreert op de complexe interactie tussen technologie, vertrouwen, en menselijk gedrag.

Als spreker onderscheidt Erik zich door zijn vermogen om complexe materie te vertalen naar duidelijke en boeiende presentaties. Zijn lezingen, die onderwerpen als ons brein, motivatie, duurzaam leiderschap, en welzijn bestrijken, zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend. Zijn aanpak is uniek: hij combineert diepgaande kennis met humor en praktische inzichten, waardoor zijn publiek zowel geïnformeerd als geïnspireerd wordt.

Erik’s expertise in vertrouwen is niet beperkt tot theoretische kennis. Hij heeft een diepgaand inzicht in hoe vertrouwen werkt in zowel de reële als de virtuele wereld. Dit maakt hem een gewaardeerd adviseur voor zowel individuen als organisaties die streven naar duurzaam en ethisch leiderschap.

Als auteur en docent heeft Erik een belangrijke bijdrage geleverd aan de academische wereld. Zijn boek “Strategisch merkenmanagement” wordt beschouwd als een standaardwerk in het veld. Erik doceert ook aan de Hanzehogeschool Groningen en is gastdocent aan internationale universiteiten. Zijn Build Bridge Bond-methodiek is een baanbrekende aanpak voor het opbouwen van duurzame vertrouwensrelaties.

Zijn werk als medeoprichter van het merkadviesbureau Miazo en de oprichting van World Brain Wave benadrukken zijn rol als innovator en visionair. Zijn inzichten en ervaringen hebben talrijke organisaties geholpen om hun merk- en leiderschapsstrategieën te verbeteren.

Erik boeken als spreker

Erik Schoppen is meer dan een spreker; hij is een transformerende kracht die zijn publiek niet alleen voorziet van kennis, maar hen ook motiveert om positieve veranderingen in hun leven en werk te realiseren. Door zijn lezingen krijg je niet alleen inzicht in hoe vertrouwen, leiderschap en innovatie functioneren, maar ook hoe je deze inzichten kunt toepassen in de praktijk.

Het boeken van Erik Schoppen betekent het kiezen voor een ervaring die verder gaat dan alleen een lezing. Het is een kans om te leren, geïnspireerd te raken, en te transformeren. Met zijn unieke mix van expertise, ervaring, en betrokkenheid, is Erik Schoppen de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande en verrijkende ervaring.

Bent u klaar om uw publiek te inspireren en te informeren met een van de meest inzichtelijke en boeiende sprekers van Nederland? Neem dan vandaag nog contact op met Quality Bookings om Erik Schoppen te boeken voor uw volgende evenement. Met onze expertise en ervaring in spreker management zorgen wij voor de perfecte match voor uw evenement, gegarandeerd binnen 24 uur. Boek Erik Schoppen en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erik Schoppen

"De lezingen van Erik Schoppen geven zeker stof tot nadenken!"

― N. Hoogers – directievoorzitter MN Pensioenvermogensbeheer

"Nogmaals dank Erik voor een zeer geslaagd online event voor Recruiters United met het onderwerp ‘Vertrouwen’. Food for thought die deelnemers direct konden vertalen in recruiterspraktijk en gelijk mee aan de slag kunnen."

― A. van ‘t Hof – Werkversnellers

"'De lezing was zeker een inspirerend verhaal! Het was een mooie sessie met veel interactie, zodat het ook echt aansloot bij onze opgaven.'"

― S. van Marwijk
Schrijf een review

Video met Erik Schoppen

Meer informatie & boekingen

Erik Schoppen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Erik Schoppen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers