20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Victor Lamme

Victor Lamme als spreker boeken

Victor Lamme is een autoriteit op het gebied van neurowetenschap en brengt een fascinerende mix van kennis en entertainment naar elk evenement. Met zijn expertise in hoe het brein werkt, biedt hij unieke inzichten die toepasbaar zijn in diverse sectoren, van marketing tot onderwijs. Als je Victor Lamme als gastspreker boekt, krijg je niet alleen een wetenschappelijk onderbouwde presentatie, maar ook een ervaring die je publiek nog lang zal bijblijven. Zijn lezingen gaan over de invloed van het brein op ons gedrag en besluitvorming, een onderwerp dat in elke organisatie van cruciaal belang is.

Victor Lamme

Neurowetenschapper

Victor Lamme, hoogleraar cognitieve neurowetenschappen en een vooraanstaand expert op het gebied van perceptie en bewustzijn, is een ideale keuze voor een gastspreker. Zijn lezingen, verrijkt met multimedia-elementen, zijn niet alleen educatief maar ook uiterst boeiend. Als auteur van het invloedrijke boek ‘De vrije wil bestaat niet‘ en partner in Neurensics, brengt hij provocerende, maar goed onderbouwde stellingen die tot nadenken stemmen. Zijn ervaringen bij tv-programma’s zoals Pauw en Witteman en Brandpunt tonen zijn vaardigheid in het overbrengen van complexe ideeën aan een breed publiek.

Victor Lamme als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Victor Lamme een unieke combinatie van deskundigheid en charisma. Hij weet complexe neurowetenschappelijke thema’s op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Zijn vaardigheid in het leiden van discussies en het betrekken van het publiek maakt hem de ideale dagvoorzitter voor conferenties en seminars. Met thema’s variërend van neuromarketing tot ethische kwesties in de neurowetenschap, garandeert Victor Lamme een dag vol inzicht en inspiratie.

Over neurowetenschap

Neurowetenschap is een fascinerend en snelgroeiend veld dat ons begrip van de menselijke geest en gedrag revolutioneert. Victor Lamme, als expert, belicht de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken in dit gebied. Zijn lezingen kunnen onderwerpen bevatten zoals de impact van neurowetenschap op marketing, onderwijs, en zelfs leiderschap. Kiezen voor een lezing over neurowetenschap betekent kiezen voor een dieper inzicht in hoe ons brein werkt, wat essentieel is voor elke professional die wil begrijpen hoe beslissingen worden genomen.

Victor Lamme inhuren voor een lezing

Het boeken van Victor Lamme voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met de All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice van Quality Bookings, wordt elke stap van het boekingsproces duidelijk en stressvrij gemaakt. Van het bespreken van de lezingsthema’s tot het finaliseren van de datum, ons team zorgt voor een soepele ervaring. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je evenement precies verloopt zoals gepland.

Biografie

Victor Lamme is een gerenommeerde neurowetenschapper en professor aan de Universiteit van Amsterdam. Met een indrukwekkende academische carrière, die zich uitstrekt over decennia, heeft hij zich gevestigd als een van de toonaangevende experts op het gebied van hersenonderzoek. Zijn werk heeft aanzienlijke bijdragen geleverd aan ons begrip van hoe het brein werkt, vooral in relatie tot bewustzijn en cognitieve processen.

Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde Lamme al vroeg een passie voor de wetenschap. Na het behalen van zijn doctoraat, richtte hij zich op onderzoek naar de visuele cortex en hoe onze hersenen visuele informatie verwerken. Zijn onderzoek heeft belangrijke inzichten opgeleverd in de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen en interpreteren.

Naast zijn academische carrière staat Lamme bekend om zijn vermogen om complexe wetenschappelijke concepten op een begrijpelijke en aansprekende manier te presenteren. Zijn lezingen en boeken, waaronder zijn veelgeprezen werk “De Vrije Wil Bestaat Niet”, hebben hem zowel in de wetenschappelijke wereld als daarbuiten bekend gemaakt. Hij combineert zijn diepgaande kennis van de neurowetenschap met een natuurlijke flair voor storytelling, waardoor zijn presentaties zowel informatief als onderhoudend zijn.

Expertise en onderscheidingen

Lamme’s expertise is niet beperkt tot de academische wereld; hij is ook een veelgevraagd consultant en spreker in het bedrijfsleven. Zijn inzichten in hoe het brein werkt, zijn van onschatbare waarde voor professionals in allerlei sectoren, van marketing en reclame tot leiderschap en teambuilding. Zijn benadering van neurowetenschap in een zakelijke context heeft vele organisaties geholpen om effectievere strategieën en praktijken te ontwikkelen.

Door de jaren heen heeft Victor Lamme talrijke onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor zijn werk. Zijn bijdragen aan de neurowetenschap hebben hem niet alleen respect opgeleverd in de academische gemeenschap, maar ook een breed publiek dat geïnteresseerd is in de praktische toepassingen van zijn onderzoek.

Boek inspirerende spreker

Met zijn unieke combinatie van diepgaande kennis, praktische toepasbaarheid en boeiende presentatievaardigheden, is Victor Lamme een uitstekende keuze voor elke organisatie die op zoek is naar een inspirerende en inzichtelijke spreker. Het boeken van Victor Lamme voor je evenement via Quality Bookings betekent kiezen voor een ervaring die niet alleen informatief, maar ook onvergetelijk is.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Victor Lamme

Schrijf een review

Video met Victor Lamme

Meer informatie & boekingen

Victor Lamme inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Victor Lamme
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers