20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar als spreker boeken

Mark Tigchelaar, expert in het begrijpen en optimaliseren van hersenfuncties, is de ideale gastspreker voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van concentratie en productiviteit. Zijn unieke benadering, gericht op brain-management in plaats van time-management, biedt praktische toepassingen voor zowel het werk als het dagelijks leven. Door zijn trainingen en keynotes te boeken, krijg je inzichten in hoe we effectief afleiding kunnen verminderen en sneller kunnen schakelen, wat resulteert in meer voldoening en betere werkprestaties.

Mark Tigchelaar

Over afleiding en focus

In een wereld waar afleiding alom aanwezig is, biedt Mark Tigchelaar waardevolle inzichten in hoe we onze hersenen beter kunnen managen om gefocust en productief te blijven. Hij behandelt onderwerpen zoals het verminderen van omgevingsprikkels, het verhogen van leestempo, en het verbeteren van het geheugen. Zijn lezingen zijn niet alleen gebaseerd op wetenschappelijke theorieën, maar zijn ook verrijkt met praktische tips die direct toepasbaar zijn in zowel professionele als persoonlijke situaties.

Mark Tigchelaar inhuren voor een lezing

Het proces om Mark Tigchelaar te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Sprekersbureau Quality Bookings voor informatie over beschikbaarheid en tarieven. Ons team zal je begeleiden door het boekingsproces, waarbij we alle stappen helder uitleggen en ervoor zorgen dat al je vragen worden beantwoord. Ons doel is om het boeken van een spreker zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.

Lezing: Focus AAN/UIT

De eerste keynote, ‘Focus AAN/UIT’, gehouden door Mark Tigchelaar, benadrukt het overwinnen van de hedendaagse uitdaging van voortdurende afleiding. Met een exponentiële toename van prikkels in onze omgeving verstoren voortdurende onderbrekingen onze aandacht, wat leidt tot verhoogde stressniveaus en verminderde productiviteit. Tigchelaar introduceert de nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktische hulpmiddelen, zoals de Flow Curve, vier concentratielekken en het Focus Model, om deelnemers te helpen hun afleidingen onder controle te krijgen. Deelnemers leren hoe afleidingen en stress in de hersenen functioneren en hoe ze hun focus kunnen verbeteren voor meer gemoedsrust, helderheid en controle. Deze sessie is met name relevant voor kenniswerkers in alle sectoren en draagt ​​bij aan onderwerpen als vitaliteit, werkdruk en balans tussen werk en privé.

Lezing: Tiny Habits

De tweede keynote, “Tiny Habits”, duikt in de wereld van gewoontevorming en gedragsverandering. Mark Tigchelaar deelt hoe onze levens sterk beïnvloed worden door onze gewoonten en biedt inzichten en strategieën voor het creëren van nieuwe, positieve gewoonten en het stoppen van negatieve. Met het Tiny Habits Model als leidraad, worden deelnemers uitgerust om duurzame gedragsveranderingen door te voeren, waarbij wordt benadrukt dat wilskracht en motivatie alleen niet voldoende zijn. Dit thema is uitermate geschikt voor een breed publiek van kenniswerkers, leidinggevenden en teams, en sluit aan bij onderwerpen zoals gedragsverandering, nieuwe (werk)routines, en mentale gezondheid.

Biografie van Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar’s reis begon met een persoonlijke ontdekking: zijn dyslexie, kort na zijn eindexamen. Deze ontdekking leidde tot een diepgaande interesse in de werking van het brein. Door zijn eigen ervaringen en uitgebreide kennis in neuropsychologie heeft hij technieken ontwikkeld om zijn leesvaardigheid en concentratie te verbeteren. Deze persoonlijke overwinning vormde de basis voor zijn carrière als trainer en spreker.

Zijn passie en expertise hebben hem internationale erkenning opgeleverd. Met meer dan 15 jaar ervaring in het trainen van individuen en organisaties wereldwijd, heeft Mark een significante impact gehad op de manier waarop mensen leren en werken. Zijn boeken, zoals “Focus AAN/UIT,” zijn bestsellers geworden en bieden praktische handvatten voor het verbeteren van focus en productiviteit.

Mark Tigchelaar’s verhaal is niet alleen inspirerend, maar ook een getuigenis van de mogelijkheden van het menselijk brein. Door zijn persoonlijke uitdagingen te overwinnen, heeft hij een methode ontwikkeld die mensen helpt hun potentieel te realiseren in een afleidingsrijke wereld. Het boeken van Mark voor jouw evenement garandeert een inspirerende en inhoudelijk rijke ervaring voor jouw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mark Tigchelaar

"Het is opmerkelijk om te zien hoe Mark een klas van 100 studenten begeleidt in zijn cursus hersentraining en snellezen: Mark demonstreert het ultieme voorbeeld van het toepassen van zijn eigen technieken. Mark brengt zijn cursus in een zeer pragmatisch format, waardoor de deelnemer de technieken al tijdens de cursus kan toepassen en het gemakkelijk wordt gemaakt om na de cursus met de stof verder te gaan."

"Mark is vakman en breinexpert maar bovenal een kerel met een aanstekelijke vorm van enthousiasme en hij zit boordevol energie. Zijn brein-analyses, onderzoeksresultaten en methoden om slimmer met je tijd om te gaan voegen echt iets toe aan het dagelijks leven. Ongetwijfeld is Mark heel slim maar hij weet het toch voor elkaar te krijgen om moeilijke dingen makkelijk te brengen. Dat is fijn, dat kan niet iedereen!"

"Mark is een zeer ervaren keynote spreker met een natuurlijk charisma, of hij nu een intieme bijeenkomst van 10 mensen of een menigte van 1000 mensen spreekt. Mark beschikt over het zeldzame talent om complexe wetenschap op een toegankelijke manier over te brengen, boeiend en verbindend met zijn publiek. Zijn vermogen om dit te doorspekken met een vleugje humor zorgt voor de perfecte mix voor een boeiende spreker, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid."

Schrijf een review

Video met Mark Tigchelaar

Meer informatie & boekingen

Mark Tigchelaar inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mark Tigchelaar
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers