20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar als spreker boeken

Mark Tigchelaar, expert in het begrijpen en optimaliseren van hersenfuncties, is de ideale gastspreker voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van concentratie en productiviteit. Zijn unieke benadering, gericht op brain-management in plaats van time-management, biedt praktische toepassingen voor zowel het werk als het dagelijks leven. Door zijn trainingen en keynotes te boeken, krijg je inzichten in hoe we effectief afleiding kunnen verminderen en sneller kunnen schakelen, wat resulteert in meer voldoening en betere werkprestaties.

Mark Tigchelaar

Over afleiding en focus

Mark Tigchelaar is een inspirerende spreker die gespecialiseerd is in het verbeteren van persoonlijke en professionele prestaties door middel van breintraining. Als veelgevraagd spreker op congressen en seminars weet hij zijn publiek te boeien met zijn diepgaande kennis en praktische inzichten. Mark Tigchelaar heeft een achtergrond in neuropsychologie en is auteur van meerdere boeken over het optimaal benutten van het brein. Zijn aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en direct toepasbaar in de praktijk, waardoor opdrachtgevers keer op keer kiezen voor zijn expertise. Of het nu gaat om het vergroten van productiviteit, het verbeteren van concentratie of het reduceren van stress, Mark Tigchelaar biedt oplossingen die echt werken.

Mark Tigchelaar als gastspreker boeken

Mark Tigchelaar weet als geen ander hoe je het brein optimaal kunt benutten. Tijdens zijn lezingen en workshops deelt hij waardevolle technieken om de productiviteit te verhogen, de concentratie te verbeteren en stress te verminderen. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend. Hij combineert theoretische kennis met praktische oefeningen, waardoor het publiek direct aan de slag kan met de geleerde technieken. Wat Mark uniek maakt, is zijn vermogen om complexe wetenschappelijke inzichten op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hij spreekt regelmatig op grote evenementen, waaronder bedrijfscongressen, onderwijsseminars en gezondheidsconferenties.

Wat opdrachtgevers zeggen over Mark Tigchelaar

Opdrachtgevers prijzen Mark Tigchelaar om zijn professionaliteit, kennis en enthousiasme. Hij wordt vaak ingezet voor thema’s als productiviteitsverbetering, concentratietechnieken en stressmanagement. Organisatoren van congressen en evenementen waarderen zijn vermogen om complexe materie helder en inspirerend over te brengen. Een terugkerende feedback is dat deelnemers na zijn sessies direct praktische tools meenemen die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse leven en werk. Bedrijven zien een merkbare verbetering in de prestaties en het welzijn van hun medewerkers na een lezing of workshop van Mark Tigchelaar.

Over breintraining en productiviteitsverbetering

Breintraining en productiviteitsverbetering zijn cruciale thema’s in de moderne, hectische samenleving. Steeds meer mensen ervaren stress en concentratieproblemen door de constante stroom van informatie en prikkels. Mark Tigchelaar biedt een oplossing met zijn breintrainingstechnieken. Hij legt uit hoe je je brein kunt trainen om efficiënter te werken, beter te concentreren en stress te reduceren. Door middel van concrete oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde strategieën helpt hij zijn publiek om het maximale uit hun potentieel te halen. De onderwerpen die hij behandelt zijn onder andere time management, mentale focus, stressmanagement en de impact van technologie op het brein.

Mark Tigchelaar inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Mark Tigchelaar is eenvoudig en transparant. Via Quality Bookings kun je snel en gemakkelijk een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je een gedetailleerde offerte met all-inclusive tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het team van Quality Bookings ondersteunt je gedurende het hele proces en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met meer dan 20 jaar expertise en een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 biedt Quality Bookings een tevredenheidsgarantie. Of je nu een groot congres organiseert of een kleinschalige workshop, Mark Tigchelaar zal jouw evenement naar een hoger niveau tillen.

Lezing: Focus AAN/UIT

De eerste keynote, ‘Focus AAN/UIT’, gehouden door Mark Tigchelaar, benadrukt het overwinnen van de hedendaagse uitdaging van voortdurende afleiding. Met een exponentiële toename van prikkels in onze omgeving verstoren voortdurende onderbrekingen onze aandacht, wat leidt tot verhoogde stressniveaus en verminderde productiviteit. Tigchelaar introduceert de nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktische hulpmiddelen, zoals de Flow Curve, vier concentratielekken en het Focus Model, om deelnemers te helpen hun afleidingen onder controle te krijgen. Deelnemers leren hoe afleidingen en stress in de hersenen functioneren en hoe ze hun focus kunnen verbeteren voor meer gemoedsrust, helderheid en controle. Deze sessie is met name relevant voor kenniswerkers in alle sectoren en draagt ​​bij aan onderwerpen als vitaliteit, werkdruk en balans tussen werk en privé.

Lezing: Tiny Habits

De tweede keynote, “Tiny Habits”, duikt in de wereld van gewoontevorming en gedragsverandering. Mark Tigchelaar deelt hoe onze levens sterk beïnvloed worden door onze gewoonten en biedt inzichten en strategieën voor het creëren van nieuwe, positieve gewoonten en het stoppen van negatieve. Met het Tiny Habits Model als leidraad, worden deelnemers uitgerust om duurzame gedragsveranderingen door te voeren, waarbij wordt benadrukt dat wilskracht en motivatie alleen niet voldoende zijn. Dit thema is uitermate geschikt voor een breed publiek van kenniswerkers, leidinggevenden en teams, en sluit aan bij onderwerpen zoals gedragsverandering, nieuwe (werk)routines, en mentale gezondheid.

Biografie

Mark Tigchelaar is geboren en getogen in Nederland. Hij ontwikkelde al op jonge leeftijd een fascinatie voor de werking van het menselijk brein. Deze interesse leidde hem naar een studie neuropsychologie, waarin hij zich specialiseerde in de optimalisatie van cognitieve processen. Na zijn afstuderen richtte Mark zich op het toepassen van neuropsychologische inzichten in het dagelijks leven en het bedrijfsleven. Hij begon met het geven van lezingen en workshops, waarin hij zijn kennis deelde met een breed publiek. Zijn praktische aanpak en wetenschappelijke benadering zorgden ervoor dat hij al snel een veelgevraagd spreker werd.

In de loop der jaren heeft Mark Tigchelaar verschillende boeken geschreven over breintraining en productiviteitsverbetering. Zijn bekendste werken zijn ‘Focus AAN/UIT’ en ‘Het nieuwe studeren’, waarin hij ingaat op technieken om je concentratie te verbeteren en efficiënter te leren. Deze boeken zijn bestsellers en hebben vele mensen geholpen om hun prestaties te verbeteren. Naast zijn werk als auteur en spreker is Mark ook actief als consultant voor bedrijven en organisaties, waar hij trainingen verzorgt en medewerkers coacht op het gebied van mentale veerkracht en productiviteit.

Mark Tigchelaar staat bekend om zijn heldere en toegankelijke presentatiestijl. Hij weet complexe wetenschappelijke concepten te vertalen naar praktische tips en strategieën die iedereen kan toepassen. Zijn lezingen zijn interactief en boeiend, waarbij hij regelmatig gebruik maakt van visuele hulpmiddelen en praktische oefeningen om zijn boodschap kracht bij te zetten. Het is deze combinatie van wetenschappelijke diepgang en praktische toepasbaarheid die hem tot een unieke en inspirerende spreker maakt.

In zijn vrije tijd houdt Mark zich graag bezig met lezen en sporten. Hij gelooft in een gezonde balans tussen lichaam en geest en besteedt veel aandacht aan een gezonde levensstijl. Zijn persoonlijke ervaringen en inzichten vormen een belangrijk onderdeel van zijn presentaties, waarin hij laat zien hoe je door middel van breintraining en gezonde gewoonten je leven kunt verbeteren. Mark Tigchelaar is een spreker die inspireert en motiveert, en zijn passie voor het brein en persoonlijke ontwikkeling werkt aanstekelijk op zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mark Tigchelaar

"Het is opmerkelijk om te zien hoe Mark een klas van 100 studenten begeleidt in zijn cursus hersentraining en snellezen: Mark demonstreert het ultieme voorbeeld van het toepassen van zijn eigen technieken. Mark brengt zijn cursus in een zeer pragmatisch format, waardoor de deelnemer de technieken al tijdens de cursus kan toepassen en het gemakkelijk wordt gemaakt om na de cursus met de stof verder te gaan."

― Peter Simoons

"Mark is vakman en breinexpert maar bovenal een kerel met een aanstekelijke vorm van enthousiasme en hij zit boordevol energie. Zijn brein-analyses, onderzoeksresultaten en methoden om slimmer met je tijd om te gaan voegen echt iets toe aan het dagelijks leven. Ongetwijfeld is Mark heel slim maar hij weet het toch voor elkaar te krijgen om moeilijke dingen makkelijk te brengen. Dat is fijn, dat kan niet iedereen!"

― Vincent Heinink

"Mark is een zeer ervaren keynote spreker met een natuurlijk charisma, of hij nu een intieme bijeenkomst van 10 mensen of een menigte van 1000 mensen spreekt. Mark beschikt over het zeldzame talent om complexe wetenschap op een toegankelijke manier over te brengen, boeiend en verbindend met zijn publiek. Zijn vermogen om dit te doorspekken met een vleugje humor zorgt voor de perfecte mix voor een boeiende spreker, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid."

― Mirjam Pels
Schrijf een review

Video met Mark Tigchelaar

Meer informatie & boekingen

Mark Tigchelaar inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mark Tigchelaar
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers