20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Erik Scherder - Neurowetenschappen

Erik Scherder Neurowetenschappen

Erik Scherder als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die niet alleen informeert maar ook motiveert? Dan is Erik Scherder de ideale keuze. In deze pagina ontdek je waarom Erik Scherder, met zijn expertise en energieke presentatiestijl, de perfecte aanvulling is voor jouw evenement. We duiken in zijn onderwerpen van specialisatie en geven je een voorproefje van wat je kunt verwachten bij het boeken van deze uitzonderlijke spreker.

 • Snel contact met Erik Scherder
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Erik Scherder

Over neurowetenschappen en psychologie

Erik Scherder is een autoriteit op het gebied van neurowetenschappen en psychologie. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op hoe onze hersenen werken en hoe dit onze dagelijkse levens beïnvloedt. Van de impact van stress op het brein tot het belang van beweging voor mentale gezondheid, Erik behandelt onderwerpen die zowel actueel als tijdloos zijn. Door te kiezen voor deze thema’s, bied je jouw publiek waardevolle inzichten die zowel in hun persoonlijke als professionele leven toegepast kunnen worden.

Erik Scherder inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Erik Scherder is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot het afronden van de boeking. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offertes en uitgebreide support zorgen we ervoor dat het boeken van Erik Scherder een moeiteloze ervaring is, waardoor je je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Erik Scherder

Erik Scherder, een naam die synoniem staat voor deskundigheid in neurowetenschappen en psychologie, heeft door de jaren heen een indrukwekkende carrière opgebouwd. Zijn reis begon met een diepgaande interesse in de werking van het menselijk brein en hoe dit ons dagelijks leven beïnvloedt. Door zijn studies en onderzoek heeft hij zich ontpopt tot een van de meest gerespecteerde experts op dit gebied.

+ lees meer

Zijn passie voor het onderwerp is niet alleen terug te vinden in zijn academische werk, maar ook in zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Dit maakt hem een gewilde spreker op evenementen en conferenties. Erik Scherder combineert wetenschappelijke kennis met een heldere, boeiende vertelstijl, waardoor zijn lezingen zowel informatief als inspirerend zijn.

Erik’s bijdragen aan de wetenschap en het publieke debat hebben hem diverse onderscheidingen opgeleverd. Zijn vermogen om wetenschappelijke kennis te vertalen naar praktische tips en adviezen maakt zijn lezingen uniek en waardevol. Van het belang van lichaamsbeweging voor cognitieve gezondheid tot strategieën voor het omgaan met stress, zijn inzichten zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Door Erik Scherder te boeken voor je evenement, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Zijn lezingen zijn een reis door de fascinerende wereld van de neurowetenschappen, gepresenteerd op een manier die iedereen aanspreekt. Of je nu op zoek bent naar een keynote spreker voor een zakelijk evenement of een educatieve sessie voor een breed publiek, Erik Scherder is een uitstekende keuze.

Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 en een tevredenheidsgarantie van Quality Bookings, ben je verzekerd van een waardevolle en gedenkwaardige toevoeging aan je evenement. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met ons team om Erik Scherder te boeken. Laat je inspireren en motiveren door een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van neurowetenschappen en psychologie in Nederland!

Boeken van Erik Scherder

Erik Scherder is een vooraanstaande Nederlandse neuropsycholoog, bekend om zijn boeken die zich richten op de relatie tussen hersenfunctie en gedrag, met een bijzondere interesse in de voordelen van fysieke en mentale activiteit voor de hersengezondheid. Hier volgt een overzicht van zijn werken:

 1. “Oud worden, jong blijven” (2022, speciale uitgave): In dit recente werk richt Scherder zich op het behoud van jeugdige vitaliteit op hogere leeftijd. Het boek belicht hoe men mentaal en fysiek actief kan blijven, zelfs als men ouder wordt.
 2. “Hart voor je brein” (2022, met Leonard Hofstra): Dit boek, mede-geschreven met Leonard Hofstra, een expert op het gebied van cardiologie, verkent de connectie tussen hartgezondheid en hersenfunctie. Het benadrukt het belang van een gezond hart voor een gezond brein.
 3. “Professor S. en het geheime dagboek” (2022, met Fred Diks en Mariella van de Beek): Dit boek maakt deel uit van de ‘Professor S.’ kinderboekenreeks. Het combineert fictie met wetenschappelijke feiten en is gericht op het stimuleren van de nieuwsgierigheid van kinderen naar de werking van de hersenen.
 4. “Hersenen willen lezen” (2021, speciale uitgave): In dit werk benadrukt Scherder de cognitieve voordelen van lezen. Hij verkent hoe lezen de hersenfunctie kan verbeteren en een leven lang leren kan stimuleren.
 5. “Professor S. en de gestolen breinbril” (2020, met Fred Diks en Mariella van de Beek): Nog een boek in de ‘Professor S.’ serie, waarin kinderen worden meegenomen op een avontuur dat inzicht geeft in de werking van de hersenen.
 6. “Professor S. en de verslaafde koning” (2019, voor 9 tot 99 jaar, met Fred Diks en Mariella van de Beek): Dit boek, geschikt voor een breed lezerspubliek, combineert verhaalvertelling met educatieve aspecten over hersenwetenschap en verslaving.
 7. “Singing in the brain ‘light’” (2018): Een toegankelijkere versie van zijn eerdere werk “Singing in the brain”, gericht op een breder publiek. Het onderzoekt de impact van muziek op de hersenfunctie.
 8. “Singing in the brain” (2017): Dit diepgaande werk gaat over de neurowetenschap van muziek. Scherder onderzoekt hoe muziek de hersenen beïnvloedt en bijdraagt aan welzijn en gezondheid.
 9. “Laat je hersenen niet zitten” (2014): In dit boek benadrukt Scherder het belang van fysieke activiteit voor de hersengezondheid. Hij legt uit hoe beweging kan bijdragen aan het voorkomen van neurodegeneratieve aandoeningen.

Meer informatie & boekingen

Erik Scherder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Erik Scherder
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers