Onbewust ademen we ons hele leven lang vanzelf. Toch gebruiken we hiervoor slechts 30% van onze ademcapaciteit. Met bewust ademen valt dan ook veel te winnen. Steeds meer organisaties willen daarom Mr. Breath inhuren als spreker. Tijdens een interactieve lezing of workshop leert hij zijn publiek alles over de kracht van ademen en de beste methoden om deze te ontluiken.

Biografie van Mr. Breath

Zelf komt Rob Koning in 2007 in aanraking met ademcoaching. Na zijn eerste ademsessie is hij zó onder de indruk van de positieve effecten, dat hij besluit om het roer in zijn leven drastisch om te gooien. Na de opleiding start hij zijn eigen adempraktijk in Amsterdam en verwerft al snel grote bekendheid onder de naam Mr. Breath.

Inmiddels boeken tal van bedrijven de ademcoach als spreker of trainer. Hij vertelt hier wat ‘goed’ ademen precies inhoudt en hoe dit leidt tot diepe ontspanning, meer energie en een betere gezondheid. Ook bespreekt hij de relatie tussen ademhaling en burn-out en neemt hij zijn publiek mee langs de mogelijkheden die bewust ademen biedt. Helder en down to earth, met praktische oefeningen.

Ademcoach Mr. Breath inhuren voor een workshop of clinic

Organisaties kunnen Mr. Breath niet alleen boeken voor een keynote of lezing 30-60 minuten, maar ook voor een interactieve workshop of clinic. Mensen ervaren hier de eindeloze mogelijkheden die er zijn met iets simpels als ademhalen. Ademen voor meer energie, focus, een betere gezondheid en diepe ontspanning; het is allemaal mogelijk.

De ademcoach legt uit hoe bewust ademen leidt tot een beter contact met je lijf en de geest kalmeert. Hij laat zijn publiek ervaren hoe dit werkt en reikt daarbij de tools en oefeningen aan om dit zelf toe te passen. Alle deelnemers aan de workshop of clinic krijgen inzicht in het gehele proces van ademhalen. Een sessie tot 60 minuten kan zittend op een stoel; langere sessies gebeuren liggend op een matje.

Spreker Mr. Breath boeken voor een Energizer of Break State

Wilt u Mr. Breath inhuren om in korte tijd de mindset op de werkvloer te veranderen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een kwartier durende Energizer of Break State laat de ademexpert zien hoe je kunt bewegen en ademen voor directe energie en mindset-verandering. Zelf noemt hij dit ook wel Shake up the System.

Ideaal voor bedrijven die hun werknemers op verrassende wijze willen voorzien van een boost. Zit iedereen na een halve werkdag vermoeid aan zijn stoel gekluisterd? Dan is een bezoekje van Mr. Breath dé manier bij uitstek om lekker te bewegen en wat ‘happy hormones’ aan te maken voor een frisse doorstart van de dag. Alle bovengenoemde sessies zijn ook in het Engels mogelijk.

Contact opnemen met Mr. Breath

Wilt u Mr. Breath ook inhuren als spreker voor een interactieve keynote, workshop of Energizer? Informeer bij Quality Bookings naar de opties om deze enthousiaste en empathische ademspecialist te boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Mr. Breath boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mr. Breath. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21