20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Mr. Breath - Ademcoach
Exclusief bij
Quality Bookings

Mr. Breath als spreker boeken

Onbewust ademen we ons hele leven lang vanzelf. Toch gebruiken we hiervoor slechts 30% van onze ademcapaciteit. Met bewust ademen valt dan ook veel te winnen. Steeds meer organisaties willen daarom Mr. Breath inhuren als spreker. Tijdens een interactieve lezing of workshop leert hij zijn publiek alles over de kracht van ademen en de beste methoden om deze te ontluiken.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Mr. Breath
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Mr. Breath

Biografie van Mr. Breath

Mr. Breath wordt geboren als Rob Koning en komt in 2007 in aanraking met ademcoaching. Na zijn eerste ademsessie is hij zó onder de indruk van de positieve effecten, dat hij na een burn-out besluit om het roer in zijn leven drastisch om te gooien. Hij start zijn eigen adempraktijk in Amsterdam en verwerft al snel grote bekendheid onder de naam Mr. Breath.

Inmiddels boeken tal van bedrijven de ademcoach als spreker voor een interactieve keynote van 30 – 60 minuten. Hij vertelt hier wat ‘goed’ ademen precies inhoudt en hoe dit leidt tot diepe ontspanning, meer energie en een betere gezondheid. Ook bespreekt hij de relatie tussen ademhaling en burn-out en neemt hij zijn publiek mee langs de mogelijkheden die bewust ademen biedt. Helder en down to earth, met enkele praktische oefeningen.

Ademcoach Mr. Breath inhuren voor een workshop of clinic

Organisaties kunnen Mr. Breath niet alleen boeken voor een keynote of lezing, maar ook voor een interactieve workshop of clinic. Hier ervaren zij de eindeloze mogelijkheden die er zijn met iets simpels als ademhalen. Ademen voor meer energie, focus, een betere gezondheid en diepe ontspanning; het is allemaal mogelijk.

+ lees meer

De ademcoach legt uit hoe bewust ademen leidt tot een beter contact met je lijf en de geest kalmeert. Hij laat zijn publiek ervaren hoe dit werkt en reikt daarbij de tools en oefeningen aan om dit zelf toe te passen. Alle deelnemers aan de workshop of clinic krijgen inzicht in het gehele proces van ademhalen. Een sessie tot 60 minuten kan zittend op een stoel; langere sessies gebeuren liggend op een matje.

Spreker Mr. Breath boeken voor een Energizer of Break State

Wilt u Mr. Breath inhuren om in korte tijd de mindset op de werkvloer te veranderen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een kwartier durende Energizer of Break State laat de ademexpert zien hoe je kunt bewegen en ademen voor directe energie en mindsetverandering. Zelf noemt hij dit ook wel Shake up the System.

Ideaal voor bedrijven die hun werknemers op verrassende wijze willen voorzien van een boost. Zit iedereen na een halve werkdag vermoeid aan zijn stoel gekluisterd? Dan is een bezoekje van Mr. Breath dé manier bij uitstek om lekker te bewegen en wat ‘happy hormones’ aan te maken voor een frisse doorstart van de dag. Alle bovengenoemde sessies zijn ook in het Engels mogelijk.

Contact opnemen met Mr. Breath

Wilt u de bekende ademcoach Mr. Breath ook inhuren als spreker voor een interactieve keynote, workshop of Energizer? Informeer bij Quality Bookings naar de opties om deze enthousiaste en empathische ademspecialist te boeken.

Meer informatie & boekingen

Mr. Breath inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mr. Breath
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers