20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mr. Breath
Exclusief bij
Quality Bookings

Mr. Breath als spreker boeken

Onbewust ademen we ons hele leven lang vanzelf. Toch gebruiken we hiervoor slechts 30% van onze ademcapaciteit. Met bewust ademen valt dan ook veel te winnen. Steeds meer organisaties willen daarom Mr. Breath inhuren als spreker. Tijdens een interactieve lezing of workshop leert hij zijn publiek alles over de kracht van ademen en de beste methoden om deze te ontluiken.

Mr. Breath

Ademcoach

Rob Koning als gastspreker boeken

Rob Koning, beter bekend als Mr. Breath, is een uitblinker in het veld van ademcoaching. Zijn reis begon in 2007 en sindsdien heeft hij met zijn baanbrekende inzichten en technieken talloze individuen en organisaties geholpen. Als gastspreker biedt hij een unieke ervaring waarbij hij de kunst van het ‘goed’ ademen uitlegt en hoe dit kan leiden tot diepe ontspanning, meer energie en een betere gezondheid. Zijn interactieve keynotes, variërend van 30 tot 60 minuten, zijn niet alleen informatief maar ook praktisch, met oefeningen die direct toepasbaar zijn.

Rob Koning als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Rob Koning, ofwel Mr. Breath, een unieke combinatie van expertise en praktische toepasbaarheid. Hij weet als geen ander hoe belangrijk ademhaling is voor focus, ontspanning en energie. Zijn benadering tijdens evenementen is zowel verhelderend als down-to-earth, waardoor deelnemers niet alleen geïnspireerd maar ook geactiveerd worden. Zijn thema’s variëren van het verbeteren van gezondheid en welzijn tot het voorkomen van burn-out door bewuste ademhaling.

Over ademcoaching

Ademcoaching is een krachtige en vaak ondergewaardeerde tool voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het richt zich op het optimaliseren van ademhalingspatronen om zo fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren. Onderwerpen die Rob Koning behandelt, zijn onder andere het verbeteren van focus en concentratie, stressmanagement, en het verhogen van energieniveaus. Hij legt uit hoe ademhaling niet alleen fysiologische maar ook psychologische voordelen heeft, en biedt praktische oefeningen voor dagelijks gebruik.

Rob Koning inhuren voor een lezing

Het proces om Rob Koning, alias Mr. Breath, te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. U neemt contact op met ons team, waarna we binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte aanbieden. We bespreken uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat de lezing volledig aansluit bij uw evenement. Ons all-inclusive tarief omvat alle benodigdheden voor de sessie, en onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mr. Breath

Schrijf een review

Video met Mr. Breath

Meer informatie & boekingen

Mr. Breath inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mr. Breath
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers